Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αποσύρθηκε επίμαχο άρθρο για τους δικηγόρους

Την απόσυρση του άρθρου που έδινε την ευχέρεια στους δικηγόρους να δημιουργούν δικηγορικές εταιρείες, σε οποιαδήποτε περιφέρεια της Ελλάδας υπάρχει Πρωτοδικείο, αποφάσισε ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, προκειμένου να αποφευχθεί νέα εσωτερική κόντρα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κατά του άρθρου τάχθηκαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, είχε προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που δεν άλλαζε, η Νέα Δημοκρατία θα κατέθετε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία.
http://www.zougla.gr/



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάω πίσω σκιάζομαι να πάω μπρος φοβάμαι... είναι η κατάσταση σε όλα. Τίποτα δεν προχωράει γιατί η κοινωνία αντιδρά όλο και περισσότερο όλο και πιο έντονα. Και όλα μα όλα σωστά να ήταν όσα προωθεί η κυβέρνηση (παίρνω την καλύτερη και καλοπροαίρετη περίπτωση)δεν γίνεται να ξεθεμελιώσεις σε ένα 1 χρόνο μια κοινωνική δομή 30 χρόνων. Έπρεπε να τα κάνουμε μόνοι μας (χωρίς κανένα ΔΝΤ και λοιπούς δανειστές τοκογλύφους) και σε βάθος χρόνου, ώστε να γίνει ήπια η προσαρμογή. Ο πανικόβλητος τρόπος που βιώνουμε και με το μαχαίρι στο λαιμό από τους τροϊκανούς δεν βγαίνει. Όπως δεν βγήκαν και τα μέτρα, όπως πολλοί σοβαροί αναλυτές (έλληνες και ξένοι , μη καθεστωτικοί) προέβλεψαν από τον Μάιο που άρχισαν τα αλλεπάλληλα πακέτα.
Σε όσες χώρες πήγε το ΔΝΤ τα ίδια ακριβώς ζήτησε και αλλού έγιναν με τραγικές συνέπειες και αλλού τους έδιωξαν μόλις κατάλαβαν και στρώθηκαν να φτιάξουν τις χώρες τους ώστε να μην ξεπουληθούν. Και θυσίες αμέτρητες και χώρα υποθηκευμένη, δεν λέει, πατριώτες. Τίτλοι τέλους και το μέλλον άδηλον.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΙΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

προσθέτω στο σχόλιο 7.47 ότι το μήνυμα είναι πως εκεί που δεν τους παίρνει κανόν πίσω , ενώ κατά τα άλλα λένε ότι θα εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις στο ακέραιο...δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν κι αυτό επιτείνει τις αδικίες.