Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Tα 4 χρόνια της viotia!

Πριν από 4 χρόνια εκινούσε η περιπέτεια της viotia στo αχανές διαδίκτυο. Αυτές είναι οι δύο πρώτες ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν στις 12 Φεβρουαρίου 2007:
«Εφυγε» ο Κώστας Πασχάλης

Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς
Η επιτυχία από την πρώτη στιγμή ήταν τεράστια. Το βοιωτικό και όχι μόνον κοινό αγκάλιασε την προσπάθεια για δεοντολογική, αποκαλυπτική και αξιόπιστη πληροφόρηση εκτιμώντας τη συνέπεια, την εγκυρότητα, την προάσπιση των ζωτικών συμφερόντων των πολιτών. Πλέον η viotia αποτελεί αναπόσταστο και βασικό στοιχείο του βοιωτικού και πανελληνίου γίγνεσθαι.
Αυτό το χρωστάμε στους χιλιάδες αναγνώστες που καθημερινά διαβάζουν τη viotia επιβραβεύοντας με την προτίμησή τους την ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Η viotia χάρη στους αναγνώστες της έχει καταστεί "η φωνή του πολίτη" προς την εξουσία, γνωστοποιώντας προβλήματα και πιέζοντας για λύσεις που εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.
Δείτε εδώ και παρατηρήστε την αλματώδη αύξηση των αναγνωστών από χρονιά σε χρονιά.
Περισσότεροι από 2.600.000 κλικς έχουν γίνει στη viotia από το Μάιο του 2007 όταν και τοποθετήθηκε ο μετρητής. Κάτω δείτε τη μηνιαία "κυκλοφορία" της viotia που είναι επίσης εντυπωσιακή. Εδώ άξιο σχολιασμού είναι ότι στους δύο προεκλογικούς μήνες η viotia έσπασε τα κοντέρ γεγονός που με τη σειρά του αντανακλά την πολιτική της επιρροή.


Ομως δεν είναι μόνο οι αριθμοί.
-Η αναγνωσιμότητα δεν είναι ο μοναδικός δείκτης επιτυχίας. Επιπλέον η λεγόμενη στη δημοσιογραφική ιδιόλεκτο "παρέμβαση" της viotia είναι εντυπωσιακή, όπως πολύ καλά γνωρίζετε οι τακτικοί αναγνώστες και οι πάσης φύσεως εξουσίες. Η αξιοπιστία της αποτελεί σημείο ισχύος.
-Τα αποκλειστικά θέματα της viotia προκαλούν... εγκεφαλικά σε κύκλους που προσπαθούν να συγκαλύψουν τα γεγονότα ή να τα εκμεταλλευτούν υπέρ τους παρουσιάζοντας μισές αλήθειες.
-Οι συζητήσεις στη viotia με τους σχολιαστές είναι απολαυστικές και πάντοτε κόσμιες, διδακτικές και σοβαρές (εδώ να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τους τακτικούς και τους έκτακτους σχολιαστές αλλά και εκείνους που δεν γράφουν πια).
-Η εγκυρότητα της viotia είναι το μεγάλο της όπλο ενώ η ταχύτητά της στη μετάδοση ή αναμετάδοση ειδήσεων συναγωνίζεται πολλές φορές τα αθηναϊκά portal.
-Τέλος αλλά όχι τελευταίο, οι καλλιτεχνικές και πολιτιστικές ειδήσεις, τα επιλεγμένα τραγούδια, τα ιστορικά θέματα, οι προσέγμενες αναδημοσιεύσεις της viotia καθώς και η γλώσσα της αναβαθμίζουν εκείνο που θα ονομάζαμε βοιωτικό Ιnternet.
-Σε όλα αυτά τα θετικά στοιχεία της viotia υπάρχουν ασφαλώς περιθώρια βελτίωσης. Και η viotia θα τα εξαντλήσει, συνεχίζοντας να τιμά το συμβόλαιο εμπιστοσύνης που έχει συνάψει με όλους εσάς που τη διαβάζετε καθημερινά. Σας ευχαριστούμε.

5 σχόλια:

nikolaos είπε...

Στους δύσκολους καιρούς Μπόρεσες!!!
Καλή συνεχεία………………

Ανώνυμος είπε...

σάιτ με επίπεδο που ξεπερνάει τα σύνορα της βοιωτίας
εύχομαι πάντα μπροστά
πάντα ψηλά για το καλό του νομού μας!

Επώνυμος είπε...

NA TA EKΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να τα εκατοστήσεις ??? Τι τσιγγουνιά !!!
Να τα χιλιάσεις !!!!
ΜΚ

Ανώνυμος είπε...

The Brain