Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στην Αθήνα


Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία ενόψει της αυριανής πανελλαδικής απεργίας και των διαδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο κέντρο της Αθήνας για την πρόληψη και καταστολή τυχόν επεισοδίων. Με διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα ενισχύσεις από αστυνομικές δυνάμεις από διάφορα σημεία της Ελλάδας.
Χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται σε όλες τις συγκεντρώσεις και κατά μήκος των πορειών και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι διαταγές που έχουν δοθεί είναι να μην προκαλούν με την παρουσία τους αλλά να εφαρμόζουν το νόμο σε κάθε περίπτωση.
Οι επιτελείς της αστυνομίας έχουν καταστρώσει σχέδια ειδικά για την φύλαξη κτιρίων που μπορεί να γίνουν στόχος επιθέσεων ή άλλων ενεργειών.
Παράλληλα με τα ΜΑΤ, ΥΜΕΤ και άλλες δυνάμεις τάξης θα υπάρχουν ομάδες της Ασφάλειας, της Υπηρεσίας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης οι οποίες θα κινούνται συνεχώς στο κέντρο και θα προβαίνουν σε συλλήψεις σε περίπτωση που σημειωθούν επεισόδια.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό, άλλες ομάδες πραγματοποιούν από σήμερα "προληπτικούς ελέγχους".
http://www.zougla.gr/



10 σχόλια:

Μέτοικος είπε...

Απορώ γιατί δεν κατεβάζουν και τα τανκς...

Ανώνυμος είπε...

μαζί τους...δείραμε?

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι έλληνες ξέρουμε από "ΟΧΙ"
Οχι στον νεο-ραγιαδισμό.

Ανώνυμος είπε...

όπου αυξάνονται οι χωροφυλάκοι, αυξάνεται και η ρουφιανιά ...

Ανώνυμος είπε...

το ξύλο της αρκούδας στην Αθήνα...
είναι που ο λαός συμφωνεί!

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΤΕ. ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

έτσι , έτσι....σοσιαλιστικά
πολύ γουστάρω

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΟΥΜΟΥΕ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΗ Ο ΛΑΟς ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Tα καναλο-ΜΜΕ το Δεκέμβριο του 2008 έδειχναν σε απευθείας σύνδεση από το πρωί μέχρι το βρα΄δυ τα επεισοδια ενώ όλο το 2010 κάνουν απεργία πάντα την μέρα που κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι και την άλλη μέρα δείχνουν ελάχιστα και κυρίως κάτι γραφικές στιγμές των επεισοδίων. Επίσης τότε πέρναγαν το μήνυμα πόσο ¨κακοί " είναι οι μπάτσοι ενώ τώρα μούγκα στη στρούγκα...
Τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζω!
Γι αυτό η αξιοπιστία τους έχει πιάσει πάτο. Γι αυτό οι τηλεθεατές στην Αθήνα σπάνε τα τηλεφωνικά κέντρα και τους περνάνε γενιές δεκατέσσερις.
Όσοι ήταν χτες στην πορεία είδαν και ξέρουν την αλήθεια που αναμετέδοσαν και τα ξένα κανάλια και πρακτορεία και ευτυχώς μέσα από βίντεο και τα δικά μας ελεύθερα μπλογκ.
Παπαγαλάκια της κακιάς ώρας αυτός είναι ο ρόλος σας; Το λειτούργημά σας; Υπηρετείτε τη δημοκρατία και τους πολίτες ελέγχοντας την εξουσία;
Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο πλέον και λέει σοφά την παροιμία "όλα εδώ πληρώνονται".

Ανώνυμος είπε...

εφαρμόζουν την άλλη παροιμία που λέει οταν τρώνε δεν μιλάνε...