Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ιωάννης Πατσαντάρας επικεφαλής της επίσημης αντιπροσωπείας του ΔΑΑ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης

Ο ίδιος ο Ιωάννης Πατσαντάρας θα είναι ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας που θα παραστεί στο διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τον Ιούνιο του 2011, όπου ως γνωστόν έχει προσφύγει η Γερμανία προκειμένου να μην καταβάλει αποζημιώσεις στα θύματα της σφαγής του Διστόμου.
Ο δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας Αντίκυρας ανακοίνωσε την απόφασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ΔΑΑ, την προηγούμενη Παρασκευή, απόφαση που έγινε δεκτή με ικανοποίηση από την δημοτική αντιπολίτευση. Πλέον ο Ιωάννης Πατσαντάρας κινείται προς συγκρότηση της αντιπροσωπείας του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας Αντίκυρας από αιρετούς και επιδιώκει να είναι ισχυρή και διαπαραταξιακή.
Υπενθυμίζεται ότι για το νομικό μέρος του ζητήματος στην εκκρεμή δίκη μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας θα παρέμβει το ελληνικό Δημόσιο. Πληρεξούσιος της ελληνικής κυβέρνησης έχει οριστεί ο καθηγητής Στέλιος Περράκης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.40 το εισιτήριο στις δημόσιες συγκοινωνίες και ο Ρέππας θυμώνει κιόλας με τις απεργίες?
εμείς φταίμε για τα ελλείμματα κύρις Ρέππα ?
κι αν φταίνε οι συνδικαλιστές
δικοί σας ήταν! μην τρελαθούμε δηλαδή!
Δεν πλήρώνω Δεν πληρώνω
για λεφτά που δεν έφαγα!
Βρείτε ποιοι τα έφαγαν πάρτε τις περιουσίες τους βάλτε τους φυλακή και μετά το συζητάμε! Μην παίζετε άλλο με την νοημοσύνη μας

ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ είπε...

Μα το μεγαλο ελλειμα στις συγκοινωνιες εγινε το 2995- 2009 . Μην τρελαθουμε κι ολας! Και μην ξεχνατε το Μητσοτακη που ηθελε να τις δωρισει στους δικους του για να φτιαξει την πολιτικη προικα της κορης. Ελεος πια. Διαλυσατε το κρατος, ω δεξιοι, και μιλατε και απο πανω;

KOLLAS είπε...

Εχεις βολευτεί και έχει χάσει τη μνήμη σου 4,30.
Οι συγκοινωνίες όπως και σχεδόν όλες οι υποδομές στην ελλάδα καταστράφηκαν από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι αναμφισβήτητο και αποδειγμένο. Και όχι μόνο τη δεκαετία του 80 όπως λένε πολλοί με τη δική σου μνήμη. Το ΠΑΣΟΚ μέχρι και το 2004, με τον Σημίτη και τους άλλους είχε στήσει τρελό πάρτι σε βάρος του ελληνικού λαού με δανεικά. Η σπατάλη ήταν απίστευτη και οι περιουσίες που φτιάχτηκαν κολοσιαίες. Και τώρα συνεχίζει το ίδιο με παπαγαλάκια στο ιντερνέτ σαν εσένα να κάνει το τελευταίο ντου για να φάει και τις περιουσίες του κοσμάκη με φορομπηχτικές πολιτικές και συνεχείς αυξήσεις των έμεσσων φόρων. Ο κόσμος έχει χάσει την υπομονή του για αυτό θα έλεγα σε κομματόσκυλα σαν εσένα να μην προκαλούν από τις κρατικές θέσεις των χιλιάδων ευρώ γιατί θα φάνε ντομάτες πολύ σύντομα. Ακουσέ με ξέρω τι σου λέω

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ποιος μιλάει. Ας μην προκαλούν άλλο αυτοί που η μνήμη τους άρχισε να... λειτουργεί από το 2005 και μετά. Ενώ πριν ήταν όλα καλά(!). Πληρώνουμε το φαγοπότι της 30ετίας κι αυτό τοχουν καταλάβει και οι πιο βλάκες.
Μόνο οι βολεμένοι κι οι κομματικοί νομίζουν ότι περνάει ακόμα η μπογιά τους και συνεχίζουν αμετανόητοι τα ψέματα.

Α είπε...

Χτες άκουγα έναν παλιό δημοσιογράφο να λέει ότι πως τολμάνε να λένε τζαμπατζήδες τον κόσμο που δεν πληρώνει τα χαράτσια αυτά όταν οι βουλευτές έχουν ατέλειες στα πάντα!
Στα εισιτήρια όλων των μέσων, στα ταξίδια, στα τηλέφωνα, κλπ.
Έχουν πληρώσει ποτέ τίποτα για να ξέρουν τι είναι; !
Παίζουν επικίνδυνα με την οργή του κόσμου τόση τύφλωση και αλαζονεία πια;
Τόση πρόκληση;
Και απορώ με το μυαλό που κουβαλάνε οι κύριοι αυτοί .
Δε φτάνουν όσα κάνουν βρίζουν κι από πάνω; Ή εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι;
Ντροπή