Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η εκδήλωση του περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ για το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς και 44 φωτογραφίες

Δείτε το φωτορεπορτάζ. Θα επανέλθουμε.
http://viotiarecords.blogspot.com/2011/02/blog-post_02.html


13 σχόλια:

ημουν εκεί είπε...

Παρα πολύ καλή εκδήλωση. Ο κ. Βενετάς ήταν μια αποκάλυψη. Συγχαρητήρια και πάντα τέτοιους ουσιαστικούς ανθρώπους να φέρνετε στην πόλη μας.

Υγ. Οι πολιτικοί δεν είπαν τίποτα για το μέλλον του ΞΕΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα που δεν ειπαν γιατι θα ακουγαμε παλι κανενα σχολιο τυπου "μαζι το καψαμε"!!!! :)

Ανώνυμος είπε...

ωραια εκδηλωση βοιωτε !. ομωσ καποιοι εφυγαν χωρισ να παρουν θεση εστω και αρνητικη . το ειδαν ολοι και τα συμπερασματα του κοσμου . !!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στον κ. Παπαγγελή που άντεξε μέχρι τα μισά της εσπερίδας. Δυστυχώς λίγο πριν τις 10 έπρεπε να φύγει γιατί άρχιζε το "Νησί" στο Mega .
Έδειξε πόσο τον ενδιαφέρει το μέλλον του ΞΕΝΙΑ και κατ' επέκταση της Λιβαδειάς.
Αναρωτιέμαι, θα ήταν ίδια η στάση του αν γινόταν αντίστοιχη εσπερίδα για τον Λέοντα της Χαιρώνειας;

Ανώνυμος είπε...

Μια εκδηλωση με διαφορετικο,αλλα εποικοδομητικο χαρακτηρα.Μπραβο Βοιωτε, για αυτη την πρωτοβουλια.

SPY είπε...

LIVADIA FOR EVER.PERFECT.BRAVO VIOTE.BRAVO KE NA TO EPANALAVIS.SOU AKSIZEI,MAS AKSIZEI.

ροζαλια είπε...

ηταν μια εξαιρετικη εκδηλωση. με ωραια παρουσιαση και ουσιαστικη πνευματικη προσεγγιση απο εναν πλουσιο -λιτο συμπυκνωμενο στα λογια και ανοιχτο στους οριζοντες και στο οραμα Αρχιτεκτονα τον κ. παπαγεωργιου-βενετα. επεσημανε και σχολιασε με Αποψη το χτες. αλλα και το αυριο του Ξενια, όπως και καθε πραγματος και καθε ανθρωπου. σημειωσε -θα πω- ποσο καταστροφικη μπορει να ειναι μια αλλοπροσαλλη παρεμβαση, και ποσο προτιμοτερο το αδόμητο περιβαλλον.. ενα βραδυ με σεβασμο, στους παροντες και το διανοητικο επιπεδο τους.

λιβαδείτης είπε...

3.17 μμ πολύ καλό!

Συγχαρητήρια βοιωτέ η εκδήλωση έδειξε ότι οι υγιείς δυνάμεις της Λιβαδειάς δεν κοιμούνται! Είναι και είμαστε όλοι εδώ. Υπεράνω κομμάτων και κομματισμών.

Όσο για τον νυν δήμαρχο θυμάμαι ότι προεκλογικά σε τοπικό κανάλι είχε πει ότι είναι πολύ σημαντικό θέμα το "ξενία" και αν βγει θα ενδιαφερθεί . Όλοι είδαν στην εκδήλωση οτι δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου δεν είχε να πει τίποτα κι έφυγε κιόλας. Αν αυτό δεν είναι αδιαφορία τι είναι; Φανταστείτε να μην ήταν "πολύ σημαντικό" το θέμα...
Δεν πειράζει όμως και όπως ανέφερε και κάποιος παραπάνω οι πολίτες έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και κατάλαβαν τι είναι τα πρεοκλογικά λόγια και τα ενδιαφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

βρε ανώνυμε 2.14 οι πολιτικοί κοιτάζουν το δικό τους μέλλον το με΄λλον τόυ ΞΕΝΙΑ και της πόλης θα κοιτάξουν? Τι απαιτείς κι εσύ, σε βρίσκω πολύ μα πολύ υπερβολικό

Ανώνυμος είπε...

δεν αντέχουν τα βαριά θέματα οι light

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ Κ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΤΕ,ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ...ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ?!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή εκδήλωση έμαθα. Κρίμα ! Την έχασα....Δεν πειράζει όμως, τέτοια να γίνονται κι ας τα χάνω...ΜΚ

Ανώνυμος είπε...

Mοναδική παράληψη η υποψηφιότητα του κ.Παναγιώτη για το Επιμελητήριο.