Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Η αναγνωσιμότητα της viotia5


Από τους πλέον παραγωγικούς μήνες στην ιστορία της ήταν για τη viotia o Σεπτέμβριος κα ο Οκτώβριος του 2009, η προεκλογική και η αμέσως επόμενη περιοδος δηλαδή.

Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική εφημερίδα της Βοιωτίας δέχθηκε στο διάστημα των 60 αυτών ημερών 151.967 επισκέψεις από 73.277 μοναδικούς επισκέπτες (δείτε στον πίνακα πάνω, αριστερά ο Σεπτέμβριος δεξιά ο Οκτώβριος). Οι αριθμοί είναι πολύ μεγάλοι, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπ' όψιν ότι για 10-15 ημέρες η viotia παρέμεινε κλειστή λόγω έκδοσης του περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ.

Επιπλέον πρέπει να τονιστεί ότι όλα αυτά επετεύχθησαν χωρίς κιτρινισμούς και κραυγές, χωρίς λαϊκισμούς και φανφάρες γεγονός που είναι το πιο σημαντικό, το πιο ελπιδοφόρο, το πιο προκλητικό στοίχημα

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες και ασφαλώς στους σχολιαστές. Θα συνεχίσουμε δίνοντας μεγαλύτερη βάση στις δικές σας καταγγελίες, στις δικές σας προτεραιότητες. Δεν είναι δύσκολο να αλλάξουμε τη Βοιωτία. Στο χέρι μας είναι ή μάλλον στο πληκτρολόγιό μας ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατά την γνώμη μου την μεγάλη επιτυχία την οφείλει το μπλογκ στο ότι δεν κρύβονται συμφέροντα από πίσω. Και ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό και δείχνει την ανάγκη του για έντιμη ενημέρωση.Αυτά και καλή συνέχεια.

βοιωτός είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ανώνυμε.