Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Επίθεση Παπαθανάση στη ΝΔ για τις προσλήψεις στο Μουσείο των Δελφών

Επίθεση κατά της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει η βουλευτής Φωκίδας Αφροδίτη Παπαθανάση σε απάντησή της προς τη ΝΟΔΕ Φωκίδας για το ζήτημα της πρόσληψης εποχικών υπαλλήλων στο Μουσείο των Δελφών. H viotia ευχαρίστως θα δημοσιεύσει και την άλλη άποψη.
Επίθεση Παπαθανάση στη ΝΔ για τις προσλήψεις στο Μουσείο των Δελφών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση για τις προσλήψεις στο Μουσείο των Δελφών
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΑΣ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού

Θέμα: Προσλήψεις στο Μουσείο Δελφών με συνοπτικές διαδικασίες

Στις 2 Νοεμβρίου 2009 η Ι΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων προκήρυξε 35 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων στο Μουσείο Δελφών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (αρ. πρωτ. Φ6/1/2858 και Φ6/1/4859).

Η προθεσμία που δόθηκε για την κατάθεση δικαιολογητικών ήταν μόνο δύο ημέρες, από 3/11/2009 έως 5/11/2009, με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μη διαθέτουν επαρκή χρόνο για την κατάθεση των δικαιολογητικών τους. Αν συνυπολογιστεί δε, ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας δημοσιοποίησής της, η προκήρυξη δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά ούτε και γνωστοποιήθηκε διά του τύπου, παρά μόνο τοιχοκολλήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του Μουσείου, εγείρονται εύλογα πολιτικά και ηθικά ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Με βάση τα προαναφερόμενα,

ερωτάται ο κ. Υπουργός

• Με ποιο τρόπο έγιναν οι προσλήψεις στο Μουσείο των Δελφών; Θα διερευνήσετε άμεσα τις συνθήκες και διαδικασίες επιλογής προσωπικού;
• Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων και την δημοσιοποίηση της προκήρυξης των 35 θέσεων εργασίας;
• Για ποιο λόγο δόθηκε η ασφυκτική χρονική προθεσμία δύο ημερών για την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών;

23.11.2009

Ο ερωτών βουλευτής


Φώτης Κουβέλης
Αναρτήθηκε από syrizas στις 4:56 πμ
Ετικέτες Επερωτήσεις, Εργατικά, Κουβέλης