Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στη Λιβαδειά

Δείτε ποιοι παρέστησαν στην ομιλία Σαμαρά στη Λιβαδειά. Για να σας προϊδεάσω θα πω σχηματικά ότι ήταν όλοι οι Σαμαρικοί αλλά και μερικοί της Ντόρας.
Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στη Λιβαδειά

10 σχόλια:

Trofonios είπε...

Όλα τα καλά αλαζονικά παιδιά της δεξιάς. Οι ίδιες σαύρες της κόμματοκρατίας. Μια ζωή γλύψιμο και προστυχιά. Φυσικά καταλαβαίνετε ότι τα παραπάνω δεν αφορούν όλους τους παρευρισκόμενους. Οι "καλοί" ώς συνήθως είναι οι γλάστρες και οι ζαρντινιέρες των πρώτων.

βοιωτός είπε...

Ποιο κόμμα έχει τους καλούς Τροφώνιε να πάμε όλοι;

Trofonios είπε...

Το θέμα είναι όχι ποιο κόμμα έχει τους καλούς, αλλά γιατί να είμαστε τόσο ηλίθιοι και να μην τους παίρνουμε με τις ντομάτες όλους αυτούς που κοκορεύονται και ρεύονται στην πρώτη και στην δεύτερη σειρά. Δεν φταίνε οι ιδεολογίες. Τα πρόσωπα φταίνε και το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Αυτοί να φύγουν από τα κόμματα και όχι εμείς.

Δεν μπορεί κανείς παρά να γελάσει ακούγοντας :"Ολοι εσείς, ο ατέλειωτος κόσμος της Παράταξης, το ρυάκι που έγινε δυνατό ποτάμι σ’ όλη την Ελλάδα, είστε η φωτογραφία της ανατροπής. Ανατροπή του συστήματος των μηχανισμών. Αυτή είναι η ΝΔ του αύριο! Είναι το σύστημα της κοινωνίας. Είναι το σύστημα της βάσης. Είναι το αύριο!"
Σε ποιους αναφέρετε; Να πω ένα ένα τα ονόματα και την ιστορίας τους; Καλύτερα όχι γιατί παρότι θα συμφωνήσεις σε πολλά θα το λογοκρίνεις.

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε,
δεχόμαστε τους ανθρώπους με τα ελαττώματά τους.
Αν γράψεις προσωπικές ιστορίες θα το κόψω όχι γιατί φοβάμαι ούτε επειδή έχω κάποια υποχρέωση σε κανέναν αλλά διότι αντίκεται στη δημσοιογραφική δεοντολογία να κατηγορείς χωρίς αποδείξεις. Η viotia το έχει τηρήσε αυτό και θα συνεχίσει να το τηρεί όσο κόστος κι αν έχει.

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΙΩΤΕ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ.
ΦΑΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΞΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡIΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ (ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ).
ΓΙΑΤΙ Ο Κος ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ?
ΚΥΡΙΟΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛEΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ.
HASTA LA VISTA.

Trofonios είπε...

Το να τηρείς την δημοσιογραφική δεοντολογία αλλά και την καθαρά προσωπική, συμπληρώνω εγώ, δεν έχει κανένα κόστος. Ίσα ίσα τα blogs δείχνουν και το "εγώ" του διαχειριστή του. Οπότε μην φοβάσαι. Η πορεία σου το δείχνει τόσα χρόνια.

Όσο για το αν "δεχόμαστε τους ανθρώπους με τα ελαττώματά τους" θέλει διευκρίνηση, για να μην πω ότι θέλει εξ ολοκλήρου πέταμα.
Π.χ. Άλλο είναι το κομματικό στέλεχος να "γαργαλάει" πιτσιρίκες γιατί του αρέσουν, και άλλο να "γαργαλάει" πιτσιρίκες με αντάλλαγμα μονιμοποίηση.
Στην πρώτη περίπτωση να ζητάς να τον δεχτούμε ενώ στην δεύτερη πρέπει να δώσεις το ...3 για τα γιαούρτια.

Ανώνυμος είπε...

Καλός για τον Τροφώνιο είναι ο Βαγιάκος λέω γω ΄γι' αυτό και του ξυνίζουν όλοι οι άλλοι..

Ανώνυμος είπε...

Με τον Μπασιάκο που τον έστειλε ο λαός στο σπίτι του θα αλλάξει την ΝΔ και την Ελλάδα ο Σαμαράς;

Εωσφόρος είπε...

Τροφώνιε προσγειώσου. Έτσι είναι τα κόμματα. Αλλιώς θα ήταν σύλλογοι φιλάνθρωπων κυριών και θα μοιράζαν μπισκοτάκια βουτύρου και συμπάθεια.

Αθηναίος είπε...

ανώνυμε 12.06
κάποιο λάθος κάνεις γιατί αθηναϊκό μπλογκ γράφει ότι ο Μπασιάκος υποστηρίζει την Ντόρα Μπακογιάννη.