Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Δήμαρχοι και νομάρχες στο ασανσέρ μετά την εκλογή Σαμαρά

Η αλλαγή ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία μέσω εσωκομματικών εκλογών επηρεάζει ασφαλώς και τους συσχετισμούς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Ελλάδα και στη Βοιωτία. Παρότι ο νέος πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται ενωτικός, και δεν υπάρχει κανείς λόγος να υποθέσουμε ότι δεν θα λειτουργήσει ενωτικά, είναι φυσικό οι "μετοχές" των αιρετών που τάχθηκαν με το μέρος του στην εκλογική διαδικασία να θεωρούνται ανερχόμενες ενώ όσων "έκαναν αγώνα" για την Ντόρα Μπακογιάννη να παρουσιάζουν υποχώρηση.


Από την άποψη αυτή στη Στερεά Ελλάδα οι νομάρχες Φθιώτιδας κ. Χειμάρας και Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργος περιλαμβάνονται στους "χαμένους" της διαδικασίας. Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι στη Βοιωτία για τους οποίους θα χρειαστεί ειδικό ρεπορτάζ. Στους κερδισμένους πρέπει να περιληφθεί, μεταξύ πολλών, ο δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος. Δείτε το ρεπορτάζ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η χημεια δεν σταματαει στην ψηφο.. τωρα αρχιζουν οι εφαρμογες της,το σφουγγαρι θελει καλο στιψιμο...και καλο ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ!!!!!

Εωσφόρος είπε...

381.863 ψηφοφόροι συνιστούν SKIP. Αυτοί ξέρουν.

Εωσφόρος είπε...

381.863 ψηφοφόροι συνιστούν SKIP. Αυτοί ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

εδω μια χαρα δούλεψε ο μηχανισμός...αλλά τον πήρε το ποτάμι από την υπόλοιπη Ελλάδα.ΕΥΤΥΧΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Κι ένα μπράβο στον Αγγελόπουλο που ήταν πολύ μόνος μα παρα πολύ μόνος από την αρχή ως το τέλος και με όλους εναντίον του αλλά έμεινε όρθιος με δύναμη σε αυτό που πίστευε ,σε ιδέες και αρχές και όχι σε βόλεμα! Του αξίζουν συγχαρητήρια για την αξιοπρεπή και καθαρή στάση του.

Εωσφόρος είπε...

Μας πήρε το ποτάμι
μας πήρε ο ποταμός
βγάλτα τα μαύρα ,βγάλτα
Λενιώ μου και μ'έφαγε
ο καημός...
Παλιό παραδοσιακό τραγούδι.

Ανώνυμος είπε...

Οι δήμαρχοι οι νομάρχες και τα στελέχη που εγκλωβίστηκαν στο ασανσέρ των μηχανισμών ας πρόσεχαν.
Φωνή λαού οργή θεού!

Αθηναίος είπε...

Ο Σαμαράς είχε πει ότι την ανατροπή την κάνουν οι κολασμένοι και όχι οι βολεμένοι!
Αυτό είναι αρκετό για να εξηγηθεί η στάση των εγκλωβισμένων στελεχών που έτρεξαν να πάρουν μια καλή θέση την επόμενη μέρα και όχι για να αλλάξει το κόμμα πορεία και να πάει μπροστά. Πάρτε παράδειγμα και τη Β' Αθήνας για να δείτε ότι οι κολασμένοι πήγαν κόντρα στους βολεμένους και ανέτρεψαν τα πάντα.
Προφητική φράση!

Μέτοικος είπε...

♪♫ "Εμπρός της γης οι κολασμένοι..." ♫♪
Λες να 'ναι κρυπτοκομμουνιστής ο σ. Αντώνης;
:-D

βοιωτός είπε...

Μέτοικε,
γιατί το λες αυτό;

Αθηναίος είπε...

Γιατί μάλλον νομίζει ότι κολασμένοι είναι μόνο οι κομμουνιστές, ενώ εμείς οι
άλλοι είμαστε μαχαραγιάδες και πλουτοκρατία; Λαός είμαστε άνθρωπε κι εμείς και δουλεύουμε απ' το πρωί ως το βράδυ, δεν μας έχει στρώσει κανένας να φάμε!

Μέτοικος είπε...

"Εμπρός της γης οι κολασμένοι" είναι ό πρώτος στίχος της ελληνικής version του Ύμνου της 3ης (Κομμουνιστικής) Διεθνούς. Η συνάφεια με το σχόλιο του Αθηναίου ("Ο Σαμαράς είχε πει ότι την ανατροπή την κάνουν οι κολασμένοι και όχι οι βολεμένοι!") είναι προφανής, όπως επίσης και το σκωπτικό ύφος του σχολίου.

Φυσικά και δεν είναι ΟΛΟΙ οι κολασμένοι κομμουνιστές, όμως (υποτίθεται ότι) είναι οι κομμουνιστές που κυρίως απευθύνονται στους κολασμένους. Κατανοητόν;

βοιωτός είπε...

Μέτοικε,
όταν λέμε κολασμένους εννοούμε μαζί και τις κολασμένες υπάρξεις που διακονούν την λαϊκή επανάσταση ή μόνον μουστακαλήδες νοσταλγούς της 3ης Διεθνούς;

Εωσφόρος είπε...

Αλέκα ακούς ; Γιατί η εργατική τάξη πάει στον παράδεισο...του Σαμαρά;

Μέτοικος είπε...

Βοιωτέ,
αν την επανάσταση την διακονούσαν κολασμένες υπάρξεις, κάθε μέρα επανάσταση θα γινόταν ;-)

Υ.Γ. "Μουστακαλήδες"; Στα '70 έχεις μείνει μου φαίνεται, Βοιωτέ...