Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Για τις σχολικές εκδρομές και τη γρίπη

Για τις σχολικές εκδρομές και τη γρίπη

6 σχόλια:

Ροζαλία είπε...

εκλεισε το 2ο λύκειο λιβαδειας.

Homo Atheos είπε...

Όλα τα σχολεία κλείνουν για την κοινή γρίπη γιατί καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν διαπιστώθηκε από εργαστήρια παρά μόνο από την συμπτωματολογία που παρεμπιπτόντως είναι όμοια της κοινής γρίπης.

Ροζαλία είπε...

δεν είναι έτσι για το 2ο λυκειο

Ανώνυμος είπε...

κόλπα των καθηκιτών για να αράξουν!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΊΕ ΕΜΠΑΘΗ ΑΝΏΝΥΜΕ
Μάθε ότι δεν απουσιάζει κανένας καθηγητής, ούτε από γρίππη.
Κάποτε εσύ και οι όμοιοί σου πρέπει να καταλάβετε ότι μπορεί να φταίει και κάτι άλλο εκτός από τους καθηγητές σε αυτή τη χώρα.
Εσύ ίσως.
Γιατί σ' αυτή τη χώρα τα βάζετε πάντα με το μόνο κλάδο που δεν έγλυψε κώλους για να διοριστεί δεν το κατάλαβα.
Ενοχές;

Homo Atheos είπε...

Ας αφήσεις τελευταίε εκπαιδευτικέ τις επιθέσεις στον μόνο που χωρίς λόγω και χωρίς να είναι στο θέμα επιτέθηκε εναντίον σου.
Στην πυρά, στην πυρά.
Είστε ο μόνος κλάδος και εδώ συμφωνώ. Αλλά κλάδος που γέρνει όμως από το βάρος των απαίσιων κατηγοριών που σας καρφώνουν πισώπλατα.
Και τι δεν λένε. Ότι έχετε 4 μήνες διακοπές. Ότι δουλεύετε μόνο 20 ώρες την εβδομάδα και ότι μεικτή εργασία έχετε μόνο 5 ώρες ημερησίως. Ότι μια φορά την εβδομάδα κάτι θα βρείτε για να την σκαπουλάρετε. Ότι κάνετε τις συνελεύσεις την ώρα του μαθήματος για να κάνουν διάλειμμα οι μαθητές. Ότι κάνουν καταλήψεις τα παιδιά κάθε χρόνο με τις ευλογίες σας για να κάνετε ιδιαίτερα και τα πρωινά.
Ότι είστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι δημόσιοι για την δουλειά που κάνετε.

Κρίμα να είναι τόσο άδικη η κοινωνία και να μην αναγνωρίζει τους σκληρά εργαζόμενους εκπαιδευτικούς του δημόσιου σχολείου. Εγώ πάντως σας καταλαβαίνω. Και παρόλο τον πόλεμο που γίνετε σε αυτόν τον κλάδο πασχίζω και εγώ να γίνω συνάδελφός σας. Αλλά ξέρετε τελευταία έχω αποκτήσει κάτι αιμορροΐδες και δεν θα μπορώ να αποδώσω στο επάγγελμα αυτό τα μέγιστα οπότε μάλλον δεν θα δεχτώ την πρόκληση αυτή να γίνω δημόσιος εκπαιδευτικός και θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά στον σκληρό εργοδότη του ιδιωτικού σχολείου.