Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Για το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Από ανώνυμους κατά δήλωσίν τους "Ανεξάρτητους Πολίτες" λάβαμε και δημοσιεύουμε κείμενο για το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Ακολουθείται η ορθογραφία και η σύνταξη του αποστολέα. Η viotia θα επανέλθει για το θέμα του γηπέδου.


ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Είναι άμεση η ανάγκη διαχίρησης των Αθλητικών Εγκ
αταστάσεων της πόλης της Λιβάδειας απο το Δήμο έτσι ώστε να προβάλονται άμεσα τα συμφέροντα των ερασιτεχνικών σωματείων και κατ’ επέκταση των αθλητών των πολιτών και των φιλάθλων που ανιδιοτελώς στηρίζουν τον αθλητισμό της πόλης.
Γενικότερα η στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού που αποτελεί την βάση αθλητικής ανάπτυξης της χώρας .
Το Εθνικό-Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς είναι ευθύνη της πολιτείας και πρέπει να εξυπηρετεί τα σωμάτεια , τα σχολεία, τους αθλούμενους καθώς την ιδέα και τους φιλάθλους .
Το Εθνικό Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς είναι και το μόνο που καλύπτει τις ανάγκες όλων των συλλόγων, των αθλητών και κατ΄ επέκταση όλων των πολιτών της πόλης .
Ζητάμε να ληφθεί υπόψη από την πολιτεία η αναγκαιότητα των χώρων άθλησης που να καλύπτουν τις ανάγκες των αθλητών και της συμμετοχής των πολιτών στην άσκηση.Είναι αναγκαία η συνέχιση της παράδοσης του Αθλητισμού στην πόλη, καθώς και η λήψη των προβλεπόμενων μέτρων για την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών.
Οχι στην παραχώρηση και την αποκλειστική χρήση του Εθνικού Δημοτικού Σταδίου από την Π.Α.Ε.
Ανεξάρτητοι πολίτες

3 σχόλια:

βοιωτός είπε...

Να σημειώσω το αυτονόητο: η άποψη της viotia δεν εκφράζεται από το παρόν κείμενο που δημοσιεύει στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Οπως είπα θα επανέλθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Hello. And Bye.

Ανώνυμος είπε...

Λιγο καθυστερημένα είδα το συγκεκριμένο θέμα, αλλά έχω πολλά ερωτηματα που θα ήθελα να θέσω στους σημερινούς διοικούντες το στάδιο:
1. Ποιός είναι τελικά το αφεντικό σήμερα στο στάδιο της Λιβαδειάς;;
2. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός, καταβάλει αυτά που προβλέπονται απο το νόμο:α. το 15% επι των ακαθαρίστων, απο τα εισητήρια; β. το 30% απο τα έσοδα απο τις διαφημήσεις; γ. το ρεύμα της κατανάλωσης απο τους προβολείς;
Μιλάμε για αρκετά μεγάλα ποσά !!
Αυτά είναι έσοδα που υποχρεούται να εισπράτει ο Δήμος Λιβαδειάς.
Τα εισπράτει;;;
Σε αντίθετη περίπτωση, έχουμε παράβαση καθήκοντος. Μήπως ο κ. Δήμαρχος θα μπορούσε να μας διαφωτίσει;;