Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ερχεται ο Αντώνης Σαμαράς

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί τα σημαντικότερα αστικά κέντρα της Ανατολικής Στερεάς ο υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Ο Μεσσήνιος πολιτικός θα επισκεφθεί την ΤΟ Θηβών στις 11.00 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας και στις 13:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, στη Λιβαδειά.


Εδώ, στην πρωτεύουσα του νομού, ο Αντώνης Σαμαράς θα απευθυνθεί στους Βοιωτούς από το Συνεδριακό Κέντρο στην Κρύα στις 14.00. Κατόπιν θα αναχωρήσει για τη Φθιώτιδα, όπου οι πολυπληθείς -όπως πληροφορούμαστε- φίλοι και υποστηρικτές του θα ακούσουν την νέα πολιτική πρόταση που κομίζει στο Εργατικό Κέντρο της Λαμίας στις 19.30 το απόγευμα.


Η σημαντική δυναμική και η ισχυρή συσπείρωση μελών, οπαδών αλλά και φίλα προσκείμενων στη ΝΔ που αναπτύσσεται γύρω από την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά, όπως επανειλημμένως έχει γράψει η viotia, δεν φαίνεται να ανακόπτεται -αντιθέτως. Ως εκ τούτου η επίσκεψή του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/11/09
ΘΗΒΑ
11:00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΝΔ – ΟΝΝΕΔ ΘΗΒΩΝ
11:30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ
13:00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΟΔΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
13:30 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ
14:00 ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΑΣ

ΛΑΜΙΑ
18:00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
18:30 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
19:00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
19:30 ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

5 σχόλια:

Αριμνητος είπε...

Προσοχή ο Α-ντόρας Σαμαράς (μητσοτακοδιώκτης) στην Βοιωτία για δύο μόνο εμφανίσεις! Απλά μαθήματα φιλελευθερισμού για αρχάριους, μετανοημένους οπαδούς του Τείχους του Βερολίνου, και νεοδημοκράτες με ανασφάλειες για το ιδεολογικό τους υπόβαθρο, απολύτως δωρεάν.
Λίγα λόγια για την παράσταση: Το κράτος- νυκτοφύλακας για όσους κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, κοινωνικός φιλελευθερισμός (κράτος πρόνοιας), αφού πρώτα φτιαχτεί το κράτος κ.α.
Η κ. Μπακογιάννη-Κούβελου-Μητσοτάκη λόγω κωλύματος δεν θα παρευρεθεί και θα την αντικαταστήσει ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (για γούρι)
Χορηγοί: Adam Smith, John Stuart Mill, John Rawls, Δήμος Λιβαδειάς,
ΜΚΟ Καθαρές Πλατείες-Καθαρά Λόγια.

βοιωτός είπε...

Αρίμνητε,
ούτε ο Αντώνης δεν σου αρέσει;
Είσαι μυστήριος λοιπόν.
Για τον Ανταμ Σμιθ, τον σκωτσέζο θεμελιωτή της ελεύθερης αγοράς, λέγεται ότι όταν ήταν παιδί τον απήγαγε μια οικογένεια τσιγγάνων. Σε πέντε μέρες τον επέστρεψε!!!

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς κάτι για τη Ντόρα βοιωτέ?

Αριμνητος είπε...

Οι τσιγγάνοι, μετά από αυτό το πάθημά τους, υποθέτω, ότι δεν θα δοκιμάσουν να απαγάγουν και τον Αντώνη στη Θήβα. Το 1950 ο Rex Leeper (δεν ήταν σκύλος, αλλά διπλωμάτης :-) έγραφε: "Γνώρισα στην Αθήνα ανθρώπους όπως ο Παπανδρέου, Κανελλόπουλος, Καφαντάρης κ.α. ήταν ηγέτες κάποιων κομμάτων..δεν μου πέρασε από το νου να τους ρωτήσω τι υποστήριζαν πραγματικά και δεν θα περνούσε από το δικό τους μυαλό να μου δώσουν οποιαδήποτε απάντηση.. Αυτό είναι το μεγάλο ελάττωμα της ελληνικής πολιτικής ζωής" Τώρα ευτυχώς όλα είναι ξεκάθαρα!

Εωσφόρος είπε...

Καλά ο Σμιθ ξεσήκωσε την χωρίς σύνορα διακίνηση απ' τους τσιγγάνους που δεν μασήσανε κιόλας και σου λέει τι λεσέ φερ - λεσέ πασέ ρε μόμολο, εμείς το κάναμε πρώτοι αυτό, και τον στείλαν πίσω να δουλέψει εμάς τους άλλους καμια 200αριά χρόνια, ο Σαμαράς τι να ξεσηκώσει, το σουτέ (ξουτέ, νεοελληνιστί) Ντόρα;