Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Αβραμόπουλος: Μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά

Με δημόσια δήλωσή του και έχοντας στο πλάι του τον Αντώνη Σαμαρά, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε ότι θα τον στηρίξει στην κούρσα για την ανάδειξη του προέδρου της Ν.Δ. "Συμφωνώ με τον Αντώνη Σαμαρά που λέει ότι πρέπει να πείσουμε αυτούς που έφυγαν για να ξαναγυρίσουν. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας περιμένουν από εμάς να τους στηρίξουμε. Κάποιοι πλήγωσαν με τη συμπεριφορά και τη στάση τους. Η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά οδηγεί σε μία δημοκρατική πορεία το κόμμα της Ν.Δ. Στέκομαι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά. Θα αγωνιστούμαι μαζί για το μέλλον της παράταξης. Απέσυρα την υποψηφιότητά μου, δεν απέσυρα τα ιδανικά μου", τόνισε ο τέως υπουργός και τέως υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Φυσικά, εσείς είχατε ειδοποιηθεί έγκαιρα και έγκυρα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαζί μέχρι τέλους ή θα αποχωρήσει πάλι;

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατόν να στηρίζει κάποιον ένας που είναι ¨ το τίποτα¨!!!
Απορώ πως τον αφήσανε αρχικά να βάλει υποψηφιότητα!!!
ντίπ άχρηστος...

Ανώνυμος είπε...

Μαζί μέχρι το τέλος γιατί δεν τον παίρνει τον Αβραμό να ξανακάνει κούνια μπέλα...

Εωσφόρος είπε...

Jimmy Walker.

Αριμνητος είπε...

Εωσφόρε, έχει δίκιο ο Βοιωτός, sarkozi πίνεις και σου δίνει φτερά;
αλλά, ομολόγησέ το, και οι υποψήφιοι βοηθούν με κάθε δυνατό τρόπο.
Φιλικά
Jim Adams (Ο μικρός cow boy)από το Μωριά ή Δημήτρης a(VAMOS)poulος
(κυκλοφορεί στα περίπτερα κάθε Σάββατο)

Εωσφόρος είπε...

@ Αρίμνητος,
εγώ το βρήκα ταιριασμένο το στιχούργημα και άλλο δεν έχω διαβάσει γιατί δεν είμαι και παλιός στο μπλογκ. Μόνο λίγα σχόλια δικά σου σούπερ.

Δεν πίνω, αλλά οι τίτλοι του βοιωτού και οι φωτό που βάζει (επίτηδες, είμαι σίγουρος )με ιντριγκάρουν..

ΥΓ. Ωραία τον περιποιήθηκες κι
εσύ τον Jim.A. Πάει φουλ για συλλεκτικό άλμπουμ "o Αρκάς σε νέες περιπέτειες".

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης προτιμάει την Ντόρα; αυτός δεν τα χωνε στην ίδια και σε όλη την οικογένεια; Μυστήρια πράγματα.

Σάκης είπε...

Ο Σαμαρας τους χαλασε την σούπα.....και το ενστικτο του νεοδημοκρατη που οταν αντιληφθηκε ποιοι οδήγησαν στην κατρακύλα το κομμα του ...και επομένως και την χωρα του αφου αυτό κυβερνούσε πείσμωσε...ολα τα αλλα ειναι για λαική κατανάλωση...θα επανέλθω σε ενα μήνα για να περιγράψω πως κλειστήκανε οι συμφωνίες το 2000....και απο ποιους...και πως η τελική εκβαση κολλαει στον ασταθμητο παραγοντα .....εαν το κανω τωρα θα με πουνε προβοκατορα....οχι πως μου καίγεται καρφάκι απλα σε ενα μηνα θα επιβεβαιωθω...

Εωσφόρος είπε...

Όσο βλέπω την...ανίερη συμμαχία-δυανδρία που λέει και η Ντόρα τόσο πάω προς την συντρόφισα Αλέκα. Έχει δίκιο δεν το συζητώ , ταξικά σου λέει είναι όλα , μας το χει πει χίλιες φορές, τι δηλαδή να ρθει και στο σπίτι να μας το πει; γιατί δεν το λέει κι η Κανέλλη στους Καμπουράκη -Οικονομέα και στον Παπαδάκη μέρα παραμέρα, άμα δεν είναι εύκαιρη η Αλέκα; Όχι. Ότι το λένε , το λένε. Εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Και ερωτούν: τι δουλειά έχει ο λαός με την πλουτοκρατία; Αυτό είναι και να που η φωτό το επιβεβαιώνει.

Κοιτάς φερ' ειπείν τον
Σαμαρά και λες αυτός το 'σπασε το ρεκόρ του Ξυδάκη που 'λεγε "κοντεύω τα 40 κι ακόμα είμαι παιδί..." διότι στα 60 παρά κάτι κι είναι σαν κολλεγιόπαιδο ακόμα.Άντε σου λέω εγώ σαν να χει μείνει κανα δυο τάξεις στο λύκειο.( Άσχετο τώρα αν στα ιδιωτικά και στα κολλέγια και βλάκας πλούσιος να είσαι, περνάς για έξυπνος πλούσιος και αποφοιτάς μετ'επαίνων και τελετή αλά μπέβερλι χιλς, με στολές και πάρτι και λόγους και ουάου και άλλα τέτοια υπέροχα. Εμάς κάτι δειλινά αξέχαστα μας έμειναν παράδοση απ' τον Χιώτη και είναι και γεμάτα αναμνήσεις. Άστα να πάνε, δηλαδή).

Κοιτάς δίπλα μετά, άνθρωπος είσαι, θα κοιτάξεις, δεν θα κοιτάξεις; θα δεις τον έναν και θα φύγεις άσκεφτος; Και βλέπεις τον Αβραμόπουλο και φωνάζει το πράγμα από μακριά,
δεν σε ξεγελάει ούτε το δανδιλίκι ούτε και η επίκτητη κομψότης, το 'χει ο άνθρωπος το "μη βροντοχτυπάς τις χάντρες η δουλειά κάνει τους άντρες" , το γράφει στο μέτωπο και στο βαθύ πολύπειρο βλέμμα που, δεν μπορεί, έχει κάτι να αναπολήσει,ένα παρελθόν ρε αδερφέ, μια ανηφορική διαδρομή έστω. Ή μήπως σε ξεγελάει η επιτηδευμένη ασημένια κόμη; όχι, του ασπρίσαν τα μαλλιά του ανθρώπου γιατί αυτός " με την αξία του κι όχι με ξένες πλάτες", αν και νεότερος απ' τον Αντουάν.
Ε, μετά απ΄αυτά, έρχεσαι και λες κι αλήθεια. Όλοι χρειάζονται ναι, αλλά η κορυφή είναι πιασμένη.Σαν το στασίδι της γριάς στην εκκλησία που το χει καπαρωμένο. Γι' αυτό, άμα ξαναπώ εγώ κακό λόγο για την Αλέκα, να αφήσει αυτήν ο Πάγκαλος και να πιάσει εμένα και χειρότερο απ' αυτό δεν έχω.