Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Για την οδό Ρούμελης στη Λιβαδειά

Από τον αναγνώστη μας Α. Ρ. λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή, διατηρώντας τη σύνταξη και την ορθογραφία του αποστολέως.

Καλημέρα,
Θα ήθελα να θίξω ένα θέμα, δεν είναι κάτι περίπλοκο η εξεζητημένο.
Η οδός Ρούμελης, βλέποντας τον χάρτη της Λιβαδειάς είναι μια από της μεγαλύτερες οδούς της πόλης, έστω στο τμήμα που έχει κατασκευαστεί.
Όταν όμως κάποιος την περπατήσει, και είναι πολύ αυτοί που κάνουν την βόλτα τους εκεί καθημερινά τα απογεύματα, θα διαπίστωση ότι είναι και η ποιο βρώμικη.
Στην Ρούμελης υπάρχουν κατοικίες και επαγγελματικές δραστηριότητες είναι ο δρόμος που κάθε πρωί εκατοντάδες παιδιά κάνουν για να φτάσουν στα σχολεία που είναι στο τέρμα της.

Βεβαία αυτά τα εκατοντάδες παιδιά περνούν από τα φανάρια που δεν αναφέρονται σε πεζούς αφού δεν δίνουν χρόνο για αυτούς και ο δρόμος δεν έχει διαβάσεις πεζών, προφανώς ο μελετητής και ο κατασκευαστής του έργου θεώρησε ότι δεν ήταν αναγκαίες.
Εκτός της θεώρησης αυτής που έγινε τότε ο Δήμος Λιβαδειάς θεωρεί εδώ και πολλά χρόνια ότι το άδειασμα των κάδων πρέπει να είναι η μοναδική ενεργεία για την καθαριότητα του δρόμου αυτού.
Η καθαριότητα του δρόμου που κάθε πρωί περνάν τα παιδιά για το σχολείο είναι δείγμα πολιτισμού.
Από το ελάχιστο αρχίζει κανείς.
Ευχαριστώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η οδός Ρούμελης είναι βρόμικη γιατί τα ζώα οι κάτοικοι αυτής της πόλης πετούν από το αμάξι τους ότι εν τους αρέσει. Ιδίως το βράδυ αφού είναι σκοτεινά και δεν τους βλέπει κανείς!!!. Εξάλλου είχαμε αυτήν την περίοδο το "παζάρι των ταλιμπάν"!!!

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλα. ετσι ειναι ΑΝΩΝΥΜΕ 7.16 Καπως ετσι αν ανεφεραν ολοι οι πολιτες της πολης, τους βρωμικους δρομους, θα ελαμπε η Λειβαδια. τι λογο εχει αυτη την εβδομαδα, να αναφερθει στην Ρουμελης. ολο τον προηγουμενο καιρο, η Λειβαδια ειναι καθαρη ?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σας φταίει το παζάρικαι οι μαύροι; εσείς δεν είστε που αγαπάτε τους μετανάστες και κάνετε συναυλίες και μας έχετε πρήξει με τα δικαιώματά τους και σας αρέσει να ψηφίζουν και...και...και...τι σας χαλάει; ωραία όλα αυτά αλλά μακριά απ' την πόρτα σας ε; θα πείτε και αλήθεια όταν θίγονται τα συμφεροντάκια σας και οι ιδεολογίες του κώλου πάνε περίπατο.