Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ηττα 2-0 ο Λεβαδειακός

Ηττα 2-0 ο Λεβαδειακός

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"συχναρητηρια" πρώτα στο κύριο κομποτή που έδωσε 4000 εισιτήρια στους οπαδούς του παο.μετά συγχαρητήρια στην αστυνομία που δέχτηκε να ερθουν τόσα άτομα στην πόλη της λιβαδειάς...ας πάει ο κομοτής και η αστυνομία να καθαρίσουν τα μαρμαρα της πλατείας και και του τοίχους που βάψανε οι οπαδοί του παο...ντροπη σας ξεφτιλες...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά φίλοι μου μήπως δεν πρέπει να παίζουμε στην Α εθνική, ώστε να μην έρχονται στη Λιβαδειά οι ορδές των γραικύλων, που μόνο κακό κάνουν. Εννοώ για το χάλι της πλατείας.

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που κερδίζει από αυτήν την κατάσταση είναι τα χρωματοπωλεία αφού οι έρμοι οι ιδιοκτήτες βάφουν κάθε Δευτέρα τις προσόψεις των σπιτιών τους!!!

Ανώνυμος είπε...

τελικά φιλε μου όντως ίσος είναι καλύτερα στη δεύτερη εθνική...αφού όντως εμείς οι λιβαδιτες δε θελουμε τον απολ στην Α.an τον θέλαμε θα γεμίζαμε μονοι μας το γήπεδο...κρίμα απλά..κρίμα....

Ροζαλία είπε...

εκ πρώτης όψεως έμοιαζε να μην κερδίζει κανείς. τώρα που κερδίζουν οι έμποροι,ε, βοηθείται η ανάκαμψη της κρίσης!!!!

Ανώνυμος είπε...

στο γήπεδο γενικώς πάνε τα κατακάθια της κοινωνίας οι ρεμπεσκέδες, τα βρομόπαιδα , οι βρομόστομοι, και όλοι γενικώς που δεν έχουν οικογένεια ή την παρατάνε μοναχή της για λίγο και τρέχουν να βλαστημήσουν τα θεία του αντιπάλου και ενίοτε και του δικού τους παίχτη.

Ροζαλία είπε...

ανώνυμε 7.02 δεν είναι μόνο έτσι.όλοι υπόκοσμος; δεν το νομίζω΄.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7:02 έχει δίκιο η Ροζαλία,και εγώ δεν το νομίζω, στο γήπεδο πάνε και αυτοί που τρώνε στο σπίτι ξύλο από τις γυναίκες τους και εκεί γίνονται άντρες μες στην ανωνυμία και στο πλήθος , δίνουν το καλό παράδειγμα και στα παιδιά τους που τα έχουν δίπλα(τι μάγκα μπαμπά που έχουν).

Ροζαλία είπε...

δηλαδή παιδιά στο γήπεδο πάνε αυτοί που ή δίνουν ή τρώνε "ξύλο"...Δηλαδή οι ασήμαντοι κι οι ανύπαρκρτοι. τι να πω.

Ανώνυμος είπε...

Στα Ελληνικά γήπεδα Ροζαλία.Γιατί στα γήπεδα της Ευρώπης οι ποδοσφαιρικοί αγώνες είναι γιορτή!!!Καληνύχτα Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

Κι εκεί τη δεκαετία του '80 έδερναν φίλε και μάλιστα παρα πολύ και ο χουλιγκανισμός ήταν σοβαρός όχι όπως εδώ της πλάκας (πχ, Αγγλία), αλλά τους μπουζουριάσανε και φάγαν το ξύλο της αρκούδας και τώρα πάνε στο γήπεδο σαν να πηγαίνουν επίσκεψη με τη μάνα τους για τσάι! Εδώ δεν θέλουν να τους μαζέψουν , έτσι τους θέλουν , έτσι τους έχουν και τους έχουμε δυστυχώς όλοι μας.

Ροζαλία είπε...

ε,τώρα σαν να πηγαίνεις με τη μαμά σου για τσάι!!! καταστολή των ...μορίων για σεβασμό των ορίων... έτσι δε γίνεται ρε παιδιά, με το στανιό...