Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΒ

Μου λένε ότι ορισμένοι διατείνονται πως γνωρίζουν ήδη τους πρωταθλητές παρότι τα πρωταθλήματα της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας μόλις ξεκίνησαν.

Μου λένε ότι ορισμένοι διατείνονται πως γνωρίζουν ήδη τις ομάδες που θα υποβιβαστούν παρότι τα πρωταθλήματα της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας μόλις ξεκίνησαν.


Γίνονται τέτοια πράγματα στη Βοιωτία;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιοι θα είναι οι πρωταθλητές και ποιοι θα υποβιβαστούν?έτσι για να μην έχουμε αγωνία μέχρι τον Μάϊο αλλά και να δείξετε ότι αυτά που λέγονται δεν είναι λόγια του αέρα

nkalomiris είπε...

Το ότι κάποιοι γνωρίζουν τους πρωταθλητές και τους υποβιβασμένους δεν είναι κάτι καινούργιο. Χρόνια ισχύει αυτό. Δεν θα πώ μόνο για αυτούς που βάζουν τα μέσα ή αυτούς που πληρώνουν τα πρωταθλήματα. Είναι και αυτοί που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στα έξοδα και θέλουν να υποβιβαστούν. Όπως και να έχει το οικονομικό είναι το πρόβλημα, σε σημείο που τα πρωταθλήματα είναι κωμωδία.

Ανώνυμος είπε...

Στον αθλητικό χώρο εκτός από τους παράγοντες υπάρχουν και ουρανοκατέβατοι παραγοντίσκοι που αναλαμβάνουν μία ομάδα εμφανιζόμενοι από το πουθενά χάριν προσωπικής τους προβολής και προκειμένου να αιτιολογήσουν μία πιθανή αποτυχία στους στόχους τους, αναφέρουν εκ των προτέρων δήθεν για στημένα πρωταθλήματα, ώστε εκ των υστέρων να βγουν όψιμοι προφήτες δικαιολογώντας την ανικανότητά τους.
Συνήθως αυτοί οι αλεξιπτωτιστές έρχονται και παρέρχονται συντόμως από τον αθλητικό χώρο και τους έχουμε σε όλα τα αθλήματα.
Αυτοί επαναλαμβάνω αποτελούν τον ορισμό της έννοιας παραγοντίσκος.
κλείστε τα αυτιά σας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΒΟΙΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ...ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.