Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Τα στοιχήματα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ


Μεγάλο φαβορί για την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με το μεγάλο διεθνές πρακτορείο στοιχημάτων Expekt. Αν ποντάρετε 10 ευρώ στον συνταγματολόγο και εκλεγεί θα πάρετε 12,3 ενώ αν προτιμήσετε τον Γεώργιο Παπανδρέου και κερδίσει έχετε λαμβάνειν 40 ευρώ.
Για σπουδαίους τζογαδόρους η τρίτη, η λεγόμενη μεταβατική λύση: 7,5 φορές τα χρήματά σας αν εκλεγεί η Διαμαντοπούλου, 21 φορές αν στεφθεί πρόεδρος η Γεννηματά και 51 φορές(!!!) για νίκη του Κώστα Λαλιώτη. Μόνο βιαστείτε γιατί το συγκεκριμένο στοίχημα κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
το αστείο παρατράβηξε. Τα στοιχήματα το υποτιθέμενο μεγάλο πρακτορείο να τα βάλει εκει που ξέρει και είναι απαράδεκτο γι εσένα να δημοσιεύεις ενα γελοίο θέμα που υποτιμά την ιστορία μιάς μεγάλης πολιτικής παράταξης της χώρας μας.
Νομίζω οτι οφείλεις να αποσύρης το άρθρο.
Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο αυτή τη στιγμή και είναι αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας σου εκτός και εάν είσαι απο άλλη χώρα.
Με όλο τον σεβασμό δεν τιμά εσένα και το μπλόγκ σου αλλά ούτε και τους αναγνώστες σου ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης η παραπομοπή σου σε αυτό το απαράδεκτο θέμα.
λυπάμαι

nkalomiris είπε...

Ένταξη βρε λαλάκη, μην το παίρνεις πατριωτικά. Blog είναι. Δεν είναι κανένα site της δεξιάς. Κουβέντα να γίνεται και να μπορούμε να λέμε τα σχόλια μας ελεύθερα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και από την συμμετοχή σου βλέπω ότι είσαι τακτικός αναγνώστης όπως και εγώ. Δεν το διαβάζουμε μόνο όσοι συμφωνούμε με τον Βοιωτό. Ούτε υπάρχει κίνδυνος να μας (σας) αλλάξει γνώμη ο Βοιωτός για κάποια πράγματα. Είμαστε ελεύθεροι να λέμε ότι θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τί ακούγεται; Θα υπάρχει και τρίτο πρόσωπο για υποψήφιο για την αρχηγία; Ποιό θα είναι άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Αν κατέβει τελικά η Αννούλα (ένα πουλάκι μου λέει πως θα κατεβεί και θα τα κάνει πλακάκια με το Γιωργάκη για το Β' γύρο) θα ποντάριζα πάνω της. Αν μη τι άλλο η κοπέλα διορίστηκε Νομάρχης στα 26 της, αποκλείεται να μην έιναι άξια!

Ανώνυμος είπε...

τροφωνιε
άλλο να συζητάμε για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και να εκφράζουμε τις απόψεις μας , ακόμα και να τσακωνόμαστε για τα πρόσωπα και άλλο να βάλουμε στον τζόγο το οποιοδήποτε κόμμα πολύ περισσότερο ένα κόμμα με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ.
ο τζόγος με ενοχλεί.
Μπορούσαμε να συζητούσαμε το θέμα εάν είχε τεθεί διαφορετικά.
Εάν τους αγαπητούς φίλους δεν τους ενοχλεί καμία αντίρηση αλλά προσωπικά εκφράζω την αντίθεσή μου στην μέθοδο αυτή.

βοιωτός είπε...

Λαλάκη,
νομίζω ότι αρχλιζειες να ρετάρεις. Δεν είναι θέμα το στοίχημα;
Νομίζω ότι εσύ ζεις σε άλλη χώρα.

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε,
δεν σας λογοκρίνω εγώ που καλώς ή κακώς έχω την ευθύνη του blog και θα λογοκρίνι εμένα ο λαλάκης;
Καλά του τα λες :-).
Μέτοικε και ανώνυμε,
πιθανότατα αύριο θα έχουμε νέα.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
νομίζω οτι καταλαβαίνουμε τι γράφουμε και δεν τα ερμηνεύουμε όπως τα θέλουμε αλλά όπως έχουν.
το θέμα δεν είναι η διαμάχη των δυο ούτε η προεδρία στο πασοκ, διότι έχει προηγηθεί με πολλά σχόλια , άρα απο δημοσιογραφικής πλευράς το νέο θέμα και πρωτότυπο φυσικά είναι το στοίχημα.
δεν σε λογοκρίνω απλά πρόταση σου έκανα και δεν αφορά την απόσυρση της διμάχης αλλά το στοίχημα.
Δεν μπορεί κάποιος να διαφωνεί μαζί σου ;