Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007

Εκλογές 2007. Βοιωτία. Αποτελέσματα και σταυροί

Μάχη για την πρωτιά στη Βοιωτία.
http://www.ots.gr/ekloges2007/el2007_outer_fset.asp?nom=viot&nomname=Ν.Α.%20Βοιωτίας

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά όλα τα προγνωστικά σας. Πραγματικά, έχω εντυπωσιαστεί. Ωραίο και το blog.

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιάζομαι από το γεγονός πως στο site του Δήμου Ορχομενού υπάρχει ειδικό "παράθυρο" για την επίσκεψη Καραμανλή στον Ορχομενό πριν από 3,5 μήνες και δεν υπάρχει "παράθυρο" για τα εκλογικά αποτελέσματα.Φαίνεται πως η με 6.5 μονάδες υπερίσχυση του ΠΑΣΟΚ εκεί ενόχλησε πολλούς και προσπαθούν να το περάσουν "ντούκου".Για μία ακόμη φορά φάνηκε η "δημοκρατικότητα" των δεξιών δημάρχων!

βοιωτός είπε...

Απολιτίκ,καλώς ήρθες.
ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Οντως, είχαμε καλό ρεπορτάζ και θα συνεχίσουμε να έχουμε.
Να ρωτήσω κάτι:
Υποψήφιος βουλευτής είσαι; Γιατί ξενυχτάς βραδιά εκλογών μέχρι της 4.30; :-)

βοιωτός είπε...

Ορχομένιε,
υπερβάλλεις. Δεν λες που έχετε ιστοσελίδα. Σκέψου να ήσουν Λιβαδείτης.

Ανώνυμος είπε...

Οπως είχα γράψει και πριν λίγες ημέρες αναφερόμενος στις υποψηφιότητες της ΝΔ ο Γ. Καράμπελας έκανε την έκπληξη εκλεγόμενος με μόλις 69 ψήφους περισσότερους απο τον Α. Κουτσούμπα. Σημαντικό είναι το γεγονός οτι η Βοιωτία παραμένει γαλάζια για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά. Η επιτυχία αυτή πιστώνεται κυρίως στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β.Μπασιάκο, χώρίς φυσικά να παραβλέπεται η ουσιαστική συνεισφορά και των υπολοίπων υποψηφίων.

Ανώνυμος είπε...

Σε οτι αφορά το πολιτικό μέλλον όσων δεν εκλέχθηκαν λίγο πολύ είναι αναμένόμενο κυρίως για τους δύο παλαιότερους υποψηφιους της ΝΔ. Η αποστρατεία για τους Στάμου και Κουτσούμπα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.Οι ευκαιρίες που έλαβαν ήταν αρκετές χωρίς να τις εκμεταλευθούν, επομένως το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επόμενες εκλογές θα είναι περισσότερο ανανεωμένο.

ΤΣΑΜΑLLIEN είπε...

ΟΡΧΟΜΕΝΙΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΜΕ ΟΡΧΟΜΕΝΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ 6.5 ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΖΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ,
Δεν είμαι υποψήφιος βουλευτής. Απλά λάτρης της νύχτας, της πολιτικής και του διαδικτύου.
Θα τα λέμε πού και πού.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοβουλία μελών του ΠΑΣΟΚ Υπέρ της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Διαδίκτυο.

http://venizelospasok.blogspot.com/

Δηλώστε την Υποστήριξη σας στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Medeon είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

Αγαπητε Βοιωτε που χαθηκες?
Aγαπητοι ανωνυμοι και επωνυμοι πολιτες ΒΟιωτιας

Ζουμε στιγμη κομματικου πραξικοπηματος.Οι στιγμες ειναι κρισιμες για τη μεγαλη Δημοκρατικη παραταξη.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
Ο νεοφασιστας και παιδι της διαπλοκης Βενιζελος με τις πλατες του αιωνιου κρυφοδεξιου Σημιτη και το μεγαλο προδοτη της αριστερας/πιρανχας και βουτηγμενο μεχρι το λαιμο ΛΑΜΠΡΑΚΗ, πανε να
παρουν Νυχτα το ΠΑΣΟΚ.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
Εχουμε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.Κανεις δημοκρατης δεν πρεπει να μεινει απαθης.Οι εκλογες ηταν στημμενες και ειχαμε εσωκομματικη ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ.

Διαβαζετε οσοι δεν ξερετε

kourdistoportokali.blogspot.com.
Συντομα θα βγει νεο μπλογκ με δικη μου πρωτοβουλια.Οσοι πρεσβευται εν μερει τις δικες μου ιδεες με χαρα σας προσκαλω.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

Μακρια απο το διεφθαρμενο MEGA και το Press-gr.blogspot, του Λαμπρακη,το οποιο εχω καταγειλλει ανοιχτα εδω και καιρο για τον βρωμικο πολεμο εναντιον του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστερας.

Δεσμευομαι να οργανωσω ιδεολογικη και πολιτικη κινηση στη Βοιωτια μεσα απο το μπλογκ.

ΠΡΟΣΟΣΟΧΗ στο ποιες εφημεριδες διαβαζετε εφεξης και με ποιους μιλατε.ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Δεν θα τους περασει.Βοιωτε πρεπει να ανοιξει η συζητηση.Μην καθεσαι.

Ανώνυμος είπε...

medeon,ρίξε σε παρακαλώ τους τόνους.Είδα χθες το βράδυ τις αβάντες που έκανε το MEGA στον Βενιζέλο και πραγματικά αηδίασα.Το πρόβλημα όμως δεν είναι τι κάνει ο Λαμπράκης και το τσιράκι του ο Βενιζέλος.Στην τελική, την δουλειά τους κάνουν.Το πρόβλημα είναι τι έκανε ή μάλλον τι δεν έκανε ο Παπανδρέου όλα αυτά τα χρόνια που ήταν αρχηγός.Αν είχε οργανώσει σωστά το κόμμα, αν είχε μία συγκροτημένη πολιτική στρατηγική χωρίς παρεκλίσεις, αν είχε από νωρίς δώσει με σαφήνεια το πολιτικό του στίγμα και αν δεν επέτρεπε στον κάθε Βενιζέλο να το παίζει μάγκας με δανεικά αρχ... , τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί.Θα είχε νικήσει στις εκλογές και δεν θα τον ενοχλούσε κανένας.Τώρα που τις έχασε αυτές, όπως και τις 3 προηγούμενες, τι θες από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ; Να πάρουμε τα τουφέκια μας και να κάνουμε έφοδο στο ΒΗΜΑ; Αν οι οπαδοί και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ θέλουν Βενιζέλο αρχηγό, ας τον λουστούν.Η Ιστορία θα δείξει αν ήταν καλός ή όχι, με το δεδομένο ότι δεν υπάρχει αξιοπρεπής εναλλακτική πρόταση.Το αν οι εκλογές ήταν στημένες, αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί δεν το αποδεικνύεις.Απο το ΠΑΣΟΚ δεν περιμένω τίποτα και δεν ελπίζω τίποτα.Άρα είμαι ελέυθερος,όπως και πολλοί άλλοι από εμάς να κάνουμε αυτό που υπαγορεύει η πολιτική μας συνείδηση,χωρίς συναγερμούς και χωρίς ακρότητες.

Medeon είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ 2

Ορχομενιτη

Δεν εχω ξανανεβασει τους τονους τοσο πολυ και ασφαλως δεν προτιθεμαι να τους ριξω.Ειναι ωρα ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ. Ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενος και στενοχωρημενος.

ΟΣΟ για τα στοιχεια που λες,να μην βιαζεσαι.Ολα θα ερθουν.
ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Ευχομαι να εισαι δημοκρατης και να γνωριζεις την ιστορια αυτου του τοπου.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΑΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο Μεδεών...Γιώργο μέχρι τέλους...τα Σημίτια έχουν πάρει πολύ αέρα.

βοιωτός είπε...

Μεδεών, δεν μπορώ να ξεκουραστώ ούτε μια μέρα;
Καλά, καλά.:-)

Ανώνυμος είπε...

medeon! Για να τα ξεκαθαρίσουμε! Κατ'αρχάς είμαι Ορχομένιος και όχι ορχομενίτης! Κατά δεύτερον είμαι δημοκράτης, γνωρίζω πάρα πολύ καλά την πολιτική ιστορία και δεν δίνω εξετάσεις και λογαριασμό σε κανέναν για τις ιδέες και τις απόψεις μου.Μου είναι πραγματικά ακατανόητη η έντονη αντίδρασή σου απέναντι στα τεκταινόμενα.Λογικός ο εκνευρισμός και η στεναχώρια, αλλά δεν θα πέσουμε και να πεθάνουμε αν δεν είναι αρχηγός ο Παπανδρέου!Η κουβέντα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς έπρεπε να είχε γίνει τα 3.5 χρόνια που ήταν το ΠΑΣΟΚ αντιπολίτευση και όχι εν θερμώ αμέσως μετά τις εκλογές.Καταδικάζω απερίφραστα τη στάση και των δύο που άνοιξαν θέμα διαδοχής πριν καλά-καλά κλείσουν οι κάλπες.Καταδικάζω τη στάση αυτών που ήδη έχουν στοιχηθεί πίσω από τον καθένα χωρίς να τους ενδιαφέρει η ενότητα.Ο Λαλιώτης όταν ερωτήθη με ποιόν από τους δύο είναι απάντησε "με το ΠΑΣΟΚ".Αυτή είναι η σωστη πολιτική κουλτούρα που πρέπει να διέπει τα στελέχη.Το σχόλιό σου για τα στοιχεία της νοθείας που θα έρθουν μου θύμησε το παλιό ΚΚΕ που θα έφερνε στοιχεία για να αποδείξει ότι ο Μπελογιάννης και ο Πλουμπίδης είναι πράκτορες των Αμερικανών!Συμφωνώ ότι είναι ώρα ευθύνης, αλλά όχι με φωνές και ακρότητες, οι οποίες άλλωστε δεν φέρνουν αποτέλεσμα.

Medeon είπε...

Αγαπητε ορχομενιε

Διαφωνω με τη σταση σου.Μην μιλας για ΚΚΕ και οι συγκρισεις ειναι ατυχεις.
Οσο για το ποιοι αγωνιστηκαν για τη νικη του ΠΑΣΟκ και ποιοι για την ΝΔ το καταλαβαινει ολος ο κοσμος.ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.Εδω το Πασοκ εχασε το Ρεθυμνο λογω του αρχικλεφταρα και μεγαλοσημιτικου Νεονακη και εσυ μου μιλας για Ενοτητα?Se παρακαλω πολυ, η κουβεντα μεταφερθηκε ηδη σε αλλο ποστ μετα απο την αμεση ανταποκριση του Βοιωτου στο αιτημα μου.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Οποτε φιλε διαλεξε με ποιους θα πας και ποιους θα αφησεις