Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Καταδίωξη στη Λιβαδειά με έναν τραυματία αστυνομικό

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα πυρά που δέχθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης που σημειώθηκε στις 11:45 έξω από τη Λιβαδειά. Αυτοκίνητο της ασφάλειας έκανε σήμα σε ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου Audi, μαύρου χρώματος που επέβαιναν δύο άτομα.
Το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών με αποτέλεσμα οι άνδρες της ασφάλειας να ακολουθήσουν το ύποπτο όχημα.
Σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το μπλόκο των αστυνομικών προς Αράχωβα, σε μια στροφή, ο συνοδηγός του Αudi κατέβηκε από το όχημα και με καλάσνικοφ πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου της Ασφάλειας να τραυματιστεί στον μηρό.
Ο αστυνομικός σύμφωνα με την ΓΑΔΑ θα μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο.
Ανεπίσημες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η Αστυνομία εξετάζει μήπως πρόκειται για τον καταζητούμενο Ν. Παλαιοκώστα, ο οποίος ως γνωστόν κινείται στην περιοχή. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να πρόκειται για άτομα που έχουν διαπράξει αρκετές ληστείες τον τελευταίο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: