Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Παρέμβαση Αγάτσα για τις ανεμογεννήτριες στον Οσιο Λουκά


Αναφορά στη Βουλή για τις ανεμογεννήτριες που είναι ορατές στον περιβάλλοντα χώρο της Μονής τού Οσίου Λουκά Στειρίου έκανε η βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα.


Η κυρία Αγάτσα επικαλέστηκε δημοσιεύματα σε ιστότοπους (πχ ΒΟΙΩΤΙΑ κα ΔΙΣΤΟΜΟ) σύμφωνα με τα οποία στις 25 Ιανουαριου εγκριθηκε ομόφωνα από το ''Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο'' (ΚΑΣ), η χωροθέτηση και η προμελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων Αιολικού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στη θέση Τσιβέρι (Κακοτόπια)-Παξιβάλα του Δήμου Λεβαδέων, σε περιοχη που ειναι ΟΡΑΤΗ απο το χωρο της Μονης του Οσιου Λουκα, περιοχή που αποτελεί τουριστικο προορισμο ( αρχαιολογικο,θρησκευτικο και περιβαλλοντικο) .


Στα δημοσιεύματα εκφράζεται η έντονη ανησυχία για την αλλοίωση τού φυσικού κάλλους της περιοχής και γίνεται λόγος για διορθωτικές κινήσεις εκ μέρους της εταιρίας ώστε να μην πληγεί η εν γενει εικόνα ενός απο τα σημαντικότερα μνημεία της μεσοβυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα.


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕΙ !!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΞΕ ???

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά θα αλλάξουν την Ελλάδα τόσο που θα είναι αγνώριστη από τα ερείπια παντού!

giannisdistomo είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ!!!!

giannisdistomo είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ!!!!

Λ.Δ. είπε...

ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ giannisdistomo! Ο Λ.Δ. ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΑ ''ΜΠΡΑΒΟ'' ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΤΣΑ!
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ! ΚΑΛΟ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ - ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΛΠ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΒΕΒΑΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ . Η ΑΓΑΤΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΛΟΥΚΑ . Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ . ΟΛΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ . ΟΞΩ ΡΕ !!

giannisdistomo είπε...

Λ.Δ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
[ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ...]ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.