Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η παραίτηση Λουκά Ανέστη από το Δημοτικό Συμβούλιο

Δεν είμαι σίγουρος αν ο δρόμος της παραίτησης από το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς του Λουκά Ανέστη είναι η ορθότερη πολιτική επιλογή, για τον ίδιο και για την πόλη, στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η βοιωτική πρωτεύουσα.

Είμαι όμως βέβαιος ότι η παραίτηση του Ανέστη αποτελεί την πλέον ηθική επιλογή για τον ίδιο και για την πόλη και χαράσσει μια νέα γραμμή απαιτήσεων των δημοτών από τους εκπροσώπους τους. Διότι επιτέλους βλέπουμε έναν αυτοδιοικητικό που κατοικεί στα λόγια του. Που "φοράει πανταλόνια", όπως θα λέγαμε παλιά.
Είναι πολύ σημαντικό αυτό και για τώρα και για τις μέρες που θα έρθουν.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήαμρχος είχε πει ότι θα παραιτηθεί αν γίνει ο Καλλικράτης έτσι που να μειώνεται η Λιβαδεια και σε μια μέρα το πήρε πίσω αν δεν κάνω λάθος.Τώρα που είπαν οι άλλοι ότι αν περάσει θα παραιτηθούν θα πρέπει και να το τηρήσουν, αλλιώς οι κολοτούμπες θα ναι πολλοί! Ο Ανέστης τουλα΄χιστον φανηκε συνεπής .Να δούμε οι άλλοι κια οι άλλες τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Λουκα.Τιμα τα τα παντελονια του.Εμεις στα χωρια το λεμε και σημερα.Εσεις το ξεχασατε και γι αυτο δε ξερετενα εκτιματε ανθρωπους οταν πρεπει.

Ανώνυμος είπε...

...να μην σου πω τι τιμά. έφυγε και άφησε την Νίκη αρχηγό..........

Ανώνυμος είπε...

Ποιός να το φανταστεί!!!
Τη Λιβαδειά διοικεί ο Μήτσος και αντιπολίτευση η Γιώτα και η Νίκη!!!
Ο λαός παίρνει οτι του αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

καλά έκανε ο κος Ανέστης, ήταν συνεπής οι άλλοι?

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 6/02/2010 το προβλημα σου ειναι ο Λουκας και η Νικη ή ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ που μας ξεφτιλησε πανελλαδικα?

Ανώνυμος είπε...

ώρα για γενική αποστράτευση
αλλιως θα τους αποστρατεύσουμε εμείς

Ανώνυμος είπε...

Οι κυρίες και οι άλλοι κύριοι που θα παραιτιόντουσαν που είναι; Ας μην κατηγορούν τότε τον Τσιφή που είπε - ξείπε. Γιατί ίδια συμπεριφορά έχουν αλλά βρίσκονται σε άλλη όχθη.Τόσο απλά. Τόση αξιοπιστία. Μετά τους χαλάει ο Καλογήρου που διαφώνησε, τα είπε και παραιτήθηκε από την αρχή.
Αν δεν μπορούσαν να το κα΄νουν ας μην παρίσταναν τους...τζάμπα ήρωες!Σκέτη κουτοπονηριά. Κυκλοφορούν ακόμα; Και θα ζητήσουν και ψήφο τον Νοέμβριο;Ξαναψηφίστε τους για την συνέπεια τους αν όχι για όλα τα άλλα!

παραδακι είπε...

ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ
ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ
ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ
εεε οχι και να παραιτηθουν,.... καναμε το λαθος να εκλεξουμε ανεγκεφαλους, και να χασουν την καρεκλα, και το παραδακι....
ρε παιδια ερχονται εκλογες, τα ξερουμε τα ονοματα
ας μην τους ξεχασουμε ΜΑΥΡΟ αν ξαναβαλουν υποψηφιοι........
Κανενας που η ιστορια του εδειξε ασυνεπεια