Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Καράβι σε δρόμο της Λιβαδειάς

Και άλλη καταγγελία έλαβε και δημοσιεύει η viotia. Στην περίπτωση αυτή λόγω του περασμένου της ώρας δεν ήταν δυνατόν να επικοινωνήσουμε με τους υπεύθυνους, που άλλωστε δεν γνωρίζουμε αν είναι το Λιμεναρχείο ή η Τροχαία :-). Δείτε.

Κύριε Βοιωτέ,
Σας παρακαλώ πολύ να δημοσιεύσετε την παρακάτω καταγγελία.
Στην οδό Βύρωνος υπάρχει ένα καράβι εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον, που εκτός από κακόγουστη και αταίριαστη εικόνα που σε κανένα πολιτισμένο κράτος δεν συναντάς,
(που ακούστηκε πλοίο στην στεριά !) προκαλεί και πολλά προβλήματα γιατί στον συγκεκριμένο δρόμο το παρκάρισμα είναι πλέον πολύ δύσκολο , για να μην πω
ένα μακρινό και άπιαστο όνειρο! Όποιος πρόλαβε και αν πρόλαβε, παρκάρει. Αλλιώς, χάσατε. Η απομάκρυνση του καραβιού θα εξοικονομήσει 3 θέσεις τουλάχιστον , μπορεί και 4 , αν υπολογίσετε τις τριγωνικές : πλώρη και πρύμνη.
Πληρώνουμε δημοτικά τέλη για να παρκάρουμε τα αμάξια μας και όχι για να παρκάρουμε τα καράβια μας. Γι' αυτά υπάρχουν οι μαρίνες, αν δεν κάνω λάθος.
Ή οι θάλασσες.
Επιτέλους ας ενδιαφερθούν άμεσα οι Υπεύθυνοι και οι Αρμόδιοι γιατί η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.Και γιατί δεν θα ξαναπληρώσουμε τέλη για να παρκάρει ο καθένας καράβια, τραίνα, τρακτέρ , γιατί όχι και αεροπλάνα; αν του κάνει κέφι! Έλεος!

Ευχαριστώ
Αναγνώστης

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

diladi an paroun to karavi apo kei tote ola mas ta provlimata lithikan etsi???

Ανώνυμος είπε...

Το καράβι θα φυγει όταν γεμισει με επιορκους πολιτικους - πολιτευτες και προορισμο τη Μακρονησο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 2.06
Τα προβληματα των πολιτων τις ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ δεν ειναι μονο το καραβι....αν ομως αυτο θελεις για να λυθουν τα δικα σου,μεινε με αυτο για να εχεις να σκεπτεσε.
απαντω διοτι ρωτας.
κοιτα γυρω σου ειναι μονο οτι φαινετε
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

κομπλεξικοι...

Ανώνυμος είπε...

Αν τα δημοτικά τέλη που πληρώνεις είναι για να παρκάρεις στο δρόμο το αμάξι σου, ένας ξενος στην πόλη σου δεν πρέπει να το παρκάρει πουθενα.
Αν ειχε παρκάρει 2-3 αμαξια στην ιδια θέση θα σε ενοχλουσε;
Τελικα τι σε ενοχλεί το καράβι ή που σούπιασε η θέση για το πάρκιν;
Πάρκαρε ρε φίλε πιό κάτω και περπάτα λίγο κάνει καλό.



'

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή εσύ ακούς τι λές; που να βρούμε τώρα εμείς κάτι που να σου λύσει όλα σου τα προβλήματα;!!!χλομό , πολύ χλομό...

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ...ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ.......ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΛΟΙ ΛΕΝ.......

ΑΧ είπε...

Καραβι στην Λιβαδεια ?
το βλεπουν οι κατοικοι....ενω ο αρμοδιος καθαριοτητας, θα το δει αν ενημερωθει απο το blog
ετσι δεν θα αναπτυχθη η πολη ποτε....
Οσο αν ειναι το μοναδικο προβλημα στην πολη ,,,οχι εχει αρκετα, που θελουμε να διορθωθουν, ομως ποιος απο αυτους που πρεπει να τους σπρωξουμε ,ειναι ικανος?
Ας ειμαστε αδιαφοροι στα αιτηματα τους για ψηφο. αλλους,,,, επιτελους αλλους . και παλι βλεπουμε .
αχ καιμενη ΒΟΙΩΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Το νινι σερνει καραβι και δεν το χεις καταλαβει ανωνυμε...

ΧΜ....... είπε...

Το νινι σερνει καραβι και δεν το χεις καταλαβει ανωνυμε...




ΑΝΩΝΥΜΕ 9.03
τι θελεις να πεις .....
αν το ζητησει καποιο νινι
απο τον ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ, θα το σουρει απο την ΒΥΡΩΝΟΣ ?????? Χ Μ .....
να το παμε μπροστα στο Δημαρχειο, σιγουρα θα το μαζεψουν,,, εκει τους ενοχλει.......................

Ανώνυμος είπε...

11.44
αντί να λες αερολογίες για να μην πω τίποτα χειρότερο μπες κι εσύ στο καράβι και τράβα να πέσεις μαζί με αυτό σε καμια θάλασσα.Βαθιά κιόλας .
Υπάρχει νόμος που το απαγορεύει ναι ή όχι; Άντε παίξε παραπέρα
λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα της Τροχαίας γιατί ο Βερναδάκης έδειξε άλλή συμπεριφορά και θα είχε αντιδράσει αμέσως.
Μάλλον είναι του Δήμου και ποιος ξέρει γιατί κάνουν το κορόιδο;
Ας ενημερώσει κάποιος που ξέρει σίγουρα για την αρμοδιότητα

Υγ. Αν τους φαίνεται μικρό πρόβλημα
ας το πάρουν στο σπίτι τους και στην αυλή τους , ή ας το πάρει ο ανώνυμος 11.44 για να παρκάρει λίγο παρακάτω και να περπατάει λίγο περισσότερο!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο χαλασμένος κάδος, εκεί τα σκουπίδια που βρωμάνε, ποιο εκεί ότι άχρηστα για πέταμα, στην Βύρωνος το καράβι .
Ε και τι έγινε;
Ας έλθει τότε στην Κεντρική Πλατεία μας ο Γύφτος ο έτσι ναι ρε ο αλλιώς κι ας στύση το Τσαντίρι του.
Ε ναι ρε τι έγινε ποιος θα τον πειράξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με αυτά τα μυαλά συμπατριώτες μου , άρα καλός μας είναι κι ο Μήτσος μας με το ασκέρι του.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΖΗΛΙΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα φιλε να παρεισ και εσυ καμια βαρκα γιατι η ζηλεια φερνει ψωρα.....

Ανώνυμος είπε...

κατω τα χερια απτο καραβι του λογιστη λαμογια γιατι θα φερουμε και φερυ μποτ.......

Ανώνυμος είπε...

NTROPI GIA THN KATAGGELIA GIATI META APO EGYRES PLHROFORIES TO KARAVI THA ONOMASTEI VIRONOS,,,,,TI ALLO THA AKOYSOYME RE PAIDIA AYTO SAS PEIRAXE HMARTON REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

Η λύση του θέματος του καραβιού στην οδό Βύρωνος, είναι με δύο τρόπους :
1.- Εάν εκληφθεί - θεωρηθεί το καράβι ως στερεό απόβλητο (η πλέον νόμιμη λύση κατά την άποψή μου) :
Για νόμιμη λύση του θέματος παρακαλώ διαβάστε παρακάτω στο site τον Κανονισμό Καθαριότητος του Δήμου Λεβαδέων, που από το νόμο είναι αρμόδιος για το θέμα του καραβιού
http://www.livadia.gr/levadiafiles/uploadfiles/KANONISMOS_KATHARIOTITAS_2007.pdf .
Συγκεκριμένα στο ΑΡΘΡΟ 24 αναφέρεται :
" - Εγκαταλελειμμένα μέσα μεταφοράς, μηχανήματα ή τμήματά τους, κ.λπ. -
Όλα τα αντικείμενα που αναφέρονται στο άρθρο 3 παρ. 2στ (δηλαδή: εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, οχήματα, σκάφη και μηχανήματα γενικώς, καθώς και μέρη τους, άχρηστα ή εγκαταλειμμένα κατά τις κείμενες διατάξεις) του παρόντος κανονισμού μεταφέρονται από τους ιδιοκτήτες ή χρήστες στους ειδικούς χώρους για διάλυση. Σε αντίθετη περίπτωση η στάθμευση τους (μακροχρόνια ή μη) θεωρείται κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και ισχύουν οι διατάξεις της Κ.Υ.Α. 50910/2727/22-12-2003 (ΦΕΚ 1909/Β), μέτρα και όροι για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων (δική μου σημείωση : και οι διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 1080/1980). Δηλαδή επικολλάται αυτοκόλλητη ειδοποίηση και σε ένα μήνα μεταφέρεται με ευθύνη του Δήμου στον Ο.Δ.Δ.Υ. ή όπου αλλού προβλέπει ο Νόμος. Στους παραβάτες, επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ, πέρα από τη διαδικασία και τα πρόστιμα που προβλέπει ο Νόμος για τη μεταφορά, κ.λπ. ".
Επίσης, με άρθρο 12 του Ν. 1650/1986 (ΦΕΚ Α΄ 160), ορίζεται ότι υπόχρεοι φορείς για την διαχείριση στερεών αποβλήτων είναι οι Ο.Τ.Α. και στην παράγραφο 7 του ίδιου άρθρου 12, αναφέρει αυτός ο νόμος :
"7. Παλαιά μέσα μεταφοράς και μηχανήματα ή τμήματά τους που έχουν εγκαταλειφθεί, θεωρούνται στερεά απόβλητα και περιέχονται στην κυριότητα του οικείου δήμου ή κοινότητας.
Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις χαρακτηρισμού τους ως στερεών αποβλήτων καθορίζεται με απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων Έργων (δική μου σημείωση : βλέπε Κ.Υ.Α. 50910/2727/22-12-2003 ΦΕΚ 1909/Β). Με την επιφύλαξη των άρθρων 146 και 197-201 του Κώδικα Δημόσιου Ναυτικού Δικαίου (ΝΔ 187/1973, ΦΕΚ Α’ 26) πλοία, πλοιάρια και πλωτά γενικά ναυπηγήματα ως και τμήματά τους που έχουν εγκαταλειφθεί, θεωρούνται στερεά απόβλητα και υπόκεινται στη ρύθμιση του παραπάνω εδαφίου της παραγράφου αυτής είτε βρίσκονται στην ξηρά είτε στη θάλασσα "

2.- Εάν δεν εκληφθεί - θεωρηθεί το καράβι ως στερεό απόβλητο :
Γενικότερα και πέρα της ανωτέρω νομοθεσίας, για αυτοκίνητα, οχήματα, σκάφη, τροχόσπιτα και μηχανήματα γενικώς, όπως και μέρη τους , τα οποία βρίσκονται σταθμευμένα για περισσότερο από ένα (1) μήνα στο ίδιο σημείο, ειδοποιείται από το Δήμο σχετικά ο ιδιοκτήτης του και αν εξακολουθεί η στάθμευση θεωρείται κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 3 του Νόμου 1080/1980 με τις τροποποιήσεις και συμπληρώσεις του. Πρόσθετα και μετά παρέλευση 3μήνου , καταλογίζονται σε βάρος του και έξοδα μεταφοράς και φύλαξης σε χώρο του Δήμου, με βάση τη σχετική έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.
Τα ανωτέρω μηχανήματα αποδίδονται στους δικαιούχους, εφόσον καταβληθούν εντός μηνός το οικείο τέλος μετά του αναλογούντος προστίμου, καθώς και τα έξοδα μεταφοράς και φύλαξης .
Όταν παρέλθει άπρακτη η ανωτέρω προθεσμία , τα εν λόγω μηχανήματα κατάσχονται και ακολουθεί πλειστηριασμός κατά τις οικείες περί αναγκαστικής εκτέλεσης διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Οικονομίας ή μεταφέρονται στις αποθήκες του ΟΔΔΥ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Σε κάθε περίπτωση είναι δουλειά του Δήμου η απομάκρυνση - παράδοση στον Ο.Δ.Δ.Υ. – κατάσχεση – επιβολή προστίμων – εκποίηση κ.λπ. του καραβιού στην οδό Βύρωνος του Δήμου Λιβαδειάς.

Ένας ακόμα ανώνυμος...

Χάλια είπε...

Μπράβο λογική... σπάει τζάμια! Επειδή έχει χάλι η Λιβαδειά να αφήσουμε άλλο ένα αδιόρθωτο! Τελικά το χάλι είναι άλλοθι για νέα χάλια και νέα χάλια και να προσθέτει ο καθένας το δικό του χάλι στα παλιά και μετά μες στην υποκρισία να γκρινιάζουμε όλοι μαζί , τι χάλια είναι αυτά βρε παιδί μου στην Λιβαδειά!
Τέτοιο χάλι!

πολίτης είπε...

Δεν καταλαβαίνω τον θόρυβο .Τα πολλά λόγια είναι χάσιμο χρόνου . Να κάνει η δημοτική αρχή αυτό που πρέπει για την περίπτωση δλδ αυτό που προβλέπει ο νόμος. Απλά πράγματα .

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τι θέλουν οι καπεταναίοι της στεριάς; αντί να απολογούνται κοροϊδεύουν αυτούς που βλάπτουν με τις αυθαιρεσίες τους; ώστε είναι δικαίωμα κεκτημένο να κάνει ο καθένας ότι θέλει και λογαριασμό να μην δίνει;
και να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα με το να βγαίνει κι από πάνω;
τέτοιο Θράσος!

Ανώνυμος είπε...

Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει καταγγελείες και παράπονα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγοράζεται 2-3-4 αμάξια η κάθε οικογένεια και μετά σας φταίνε οι άλλοι γιατί δεν ξέρετε που να τα παρκάρετε...Δεν κοιτάται τα χάλια σας λέω εγώ που για να πάτε στο κέντρο της Λειβαδιάς που απέχει 100 μέτρα από το σπιτι σας παίρνεται το αυτοκίνητο...Καλά σουργελα είστε...και αφήστε τα καράβια και τα πλοία στην ησυχία τους.....

πληροφορία είπε...

Κάποτε στον ίδιο δρόμο (σε μια γωνία) υπήρχε επί πολλά χρόνια επίσης ένα μπεζ σκάφος πολύ μικρότερο βέβαια από το καράβι που λέτε.Περνούσα από εκεί κάθε πρωί λόγω δουλειάς και το έβλεπα ακίνητο για χρόνια με ρόδες και σκεπασμένο με μουσαμάδες.Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε δεν ξέρω γιατί.
Φαίνεται ότι το χει η μοίρα του δρόμου να τραβάει τους θαλασσινούς..

Ανώνυμος είπε...

Μια παροιμία λέει...Της στραβής ψ****ς οι τρίχες τις φταίνε....Δεν ξέρετε με τι να ασχοληθείτε μερικοί και αρχίζεται και παραξενεύεται σαν κάτι σκατόγριες.....

Ανώνυμος είπε...

"που εκτός από κακόγουστη και αταίριαστη εικόνα που σε κανένα πολιτισμένο κράτος δεν συναντάς"

1)Δλδ η λειβαδιά είναι η top πόλη σε ομορφιά και το καράβι είναι αυτό που την κάνει κακόγουστη..
2)Δλδ τώρα εσύ θα μας πεις ως ειδικός τι είναι ταιριαστό με το όλο σκηνικό και οτι το καράβι σου προσβάλει την αισθητική σου....
3)Δλδ, ζεις σε ένα πολιτισμένο κράτος...

Μαλλον ζεις στο κόσμο σου και πρέπει να ξυπνησεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο φίλος που έκανε το post δεν πρέπει να έχει κατέβει πιο κάτω από Βύρωνος...Ρε φίλε δεν βλέπεις τους σκατόδρομους που έχει η Λειβαδιά.WRC τα έχουμε καταντήσει τα αμάξια μας, από την λακούβα και τα έργα που κάνουν που σου φταίει το καράβι τωρα...

Μάλλον πρέπει να αρχίσεις να βγαίνεις καμια βόλτα παρα έξω..και όχι ολο facebook και internet...

Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι πήγαινε για κανένα μπανάκι...καλό θα σου κάνει...που δεν ξέρετε με τι να ασχοληθείτε....

Ανώνυμος είπε...

Δλδ αν πάρουν το καράβι από εκεί λύνονται όλα τα προβλήματα τις Λειβαδιάς...Δεν κοιτάνε το κ****ο τους μερικοί...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μια παροιμία λέει...Της στραβής ψ****ς οι τρίχες τις φταίνε....Δεν ξέρετε με τι να ασχοληθείτε μερικοί και αρχίζεται και παραξενεύεται σαν κάτι σκατόγριες.....

6/08/2010 12:56 μμ


Αρα εχει στραβα η ΛΕΙΒΑΔΙΑ........
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, που πρεπει να κανουμε οτι δεν τα βλεπουμε .....
Αρα η φωνη των πολιτων ειναι σαν της σ......γριες οπως χαρακτηρησες ΑΝΩΝΥΜΕ 12.56
Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΟΥ αν εισαι πολιτης , η καποιος που εχει ενοχληθη απο την αναρτηση, αυτη... η, τα σχολια .... θα σου ελεγα , να κρατησης το βρωμικο λεξιλογιο για την παρεα , και την οικογενεια σου.....
Πολιτες καντε υομονη... θα βρεξει, ωστε να παρει το καραβι προς την θαλασσα... εχουμε πολλους χειμαρους οταν βρεχει στην πολη μας.
Αν δεν μπορουν να διοικησουν, τους ξερουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , δεν ειναι καλλιτερο να περιμενουμε ?

Ανώνυμος είπε...

άλλη είν η δουλειά του ναύτη κι άλλη του καντηλανάφτη...

Ανώνυμος είπε...

Ε δεν το βλέπουμε ; Τους έχει περισσέψει η Ντροπή
και η γλώσσα του λιμανιού...
Άστους θα τα βρουν οι αρμόδιες αρχές όλα πολύ σύντομα όμως

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ....ΑΡΕ ΛΟΓΙΚΗ...ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΥΡΩΝΟΣ ΟΧΙΕΣ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ...ΤΟ ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΛΕΞ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ.....

Ανώνυμος είπε...

LISAXATE ME TO KARAVI ORE PATRIOTES AFHSTE TO KOSMO NA HAREI ME OTI EXEI O KATHENAS TOYS DISKOLOYS KAIROYS POY PERNAME

Ανώνυμος είπε...

edw o kosmos voyliazei exei pesei ftwxeia kai emeis asxoloymaste me barkes.mpravo epipedo

Ανώνυμος είπε...

να επιστρατευτει το καραβι για να φυγουμε οσοι χωραμε μεσα απο αυτην την χωρα γιατι ερχεται πολυ φτωχεια

Ανώνυμος είπε...

PERASA TO EIDA KAI MOY ARESE KATA VATHOS RE PAIDIA.MIA XARA ITAN TI PARATIMENO KAI EGATALELIMENO LETE???

Ανώνυμος είπε...

Απίθανοι Λιβαδίτες.
Ασχολείστε με ένα θέμα που ενδιαφέρει το παρκιν σε μιά μικρή γειτονια λίγων ανθρώπων, θέμα ελάχιστης σπουδαιότητας
Μετά τον ντόρο θα αναγκαστεί ο άνθρωπος να πάρει τη βάρκα και να την πάει αλλού και να πληρώσει του κόσμου τα λέφτά.
Μετά θα λέτε κερδίσαμε ζήτω μας.
40 σχόλια τρομάρα σας.

Αόμματος είπε...

Πολύ κουλή ιστορία.
α)κάποιος έφερε ένα καράβι σε έναν δρόμο, πράγμα που απαγορεύεται(αυτό το ξέρουμε όλοι και αυτός που το έφερε)
β)έστω το έφερε, για πόσο καιρό;(δεν ξέρουμε)
γ)με τι σκοπό; να το φτιάξει; για να το βλέπει; για να το φτιάξει και να το πουλήσει; ( δεν ξερουμε)
δ)μετά τι έγινε; ξέχασε να το πάρει; δεν το έφτιαξε ακόμα;(διαβάζουμε για 10 χρόνια )
ε)κάποιος άλλος αντέδρασε (το διαβάσαμε)
στ)οι άλλοι αντιδρούν στην αντίδραση...
και πάει λέγοντας...
Η απορία είναι πάντα η ίδια: γιατί οι αρμόδιοι του Δήμου δεν φρόντισαν τόσα χρόνια να κάνουν κάτι ώστε να μην γίνεται κάθε τόσο αυτό το μπατιρντί με τις διαμαρτυρίες;
Δεν το ήξεραν; Δεν το είχε δει κανένας τους; Το έβλεπαν αλλά Αδιαφορούσαν; Μα το καθήκον τους είναι να λύνουν τα θέματα πριν γίνουν προβλήματα και όχι να ξυπνάνε κατόπιν εορτής κι από τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους!
ΥΓ. Τους κάδους δεν τους είχαν δει, το καραβι δεν το είχαν δει, τις λακκούβες δεν τις βλέπουν, τα παρκαρίσματα στους πεζοδρόμους δεν τα είχαν δει,κλπ κλπ, κλπ,κλπ... τι στα κομμάτια βλέπουν; Να τους πάρουμε ένα ζευγάρι γυαλιά ρε αδερφέ , πόσο κάνουν επιτέλους;!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο και έτσι είναι δυστυχώς για όλους μας τελευταίε Ανώνυμε. Αν έκαναν την δουλειά τους οι αρμόδιοι Αναρμόδιοι όπως τους αποκαλούν όλοι πλέον, δεν θα στρέφονταν οι πολίτες ο ένας εναντίον του άλλου. Θα ήταν λυμένα τα θέματα εξαρχής.

Ανώνυμος είπε...

τι παρανομο ρε φιλε?και εγω εχω μια πλατφορμα εξω απο το σπιτι μου τι παει να πη αυτο οτι θα μας διωξετε απτα σπιτια μας?
εχετε καθολου μυαλο?και εμεισ εδω γενηθηκαμε.παρατηστε μας

Ανώνυμος είπε...

o levadiakos sthn a ethnikh kai to karavi mesa sthn mikrh..erxomaste re apolaraaaaaaaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

πειρατικη σημαια εδω και τωρα στι καραβι να φερει γουρι στην εθνικη.ξεκολληστε με τις μ@@@@ιες και δειτε μουντιαλ αργοσχολοι

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ.ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ?

Ανώνυμος είπε...

TO POULAEI AYTOS POY TO EXEI ???ENDIAFEROMAI NA TO AGORASW.AS STEILEI ENA EMAIL STO VIOTIA NA EPIKOINWNISW MAZI TOY.EYXARISTW

Ανώνυμος είπε...

κουλη δεν ειναι η ιστορια ,κουλη ειναι η καταγγελια και τα 45 σχολια.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

O SYNDESMOS FILATHLWN SKAFWN ANA PSYXHS //PSAROBARKON //KAIKION//TRATWN//FALAINOTHIRIKON //EKFRAZEI TIN AMERISTI SYMPARASTSI STON KATAGGELOYMENO IDIOKTITI...XXAXXAXAXAXAXAXAAXAXA

Ανώνυμος είπε...

το καραβι να παει στο καυτατζογλειο σημαιοστολισμενο με τα χρωματα του λεβαδειακου να πανηγυρισουμε εκει μεσα την ανοδο στην α εθνικη

Ανώνυμος είπε...

τι προβλέπει ο νόμος στο σχόλιο ανώνυμου 3.58πμ. γι αυτούς που τα μάτια δεν τα έχουν για να.... διαβάζουν αλλά για να βλέπουν μπάλα μόνο... λεβαδειακός, εθνική , μουντιάλ, ηρακλής..άλλα αντ άλλα της παρασκευής το γάλα..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ(Δ.Ν.Τ.) ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά δεν βαρεθήκατε αυτήν την ανούσια κι αστεία συζήτηση; Ας το πάρει ο ιδιοκτήτης πριν πληρώσει κανα πρόστιμο στον δήμο κί ας ασχοληθούμε και με τίποτα άλλο.
Είναι πολλά τα κουφά στην πόλη λήξτε το να πάρουν σειρά κι άλλοι!

Ανώνυμος είπε...

σταματηστε επιτελους λυσαξατε με το καραβι.ημαρτον και εσυ ρε φιλε αν σε ενοχλει τοσο πολυ το καραβι τραβα στον ιδιοκτητη και πες του να το παρει.τι παρανομιες ,καταγγελιες, διαπληκτισμοι, δημους και τετοια μας λες???
πλακα μας κανεις?60 σχολια γινανε και εχεισ καταλαβει τι εξυπνη αναρτηση ηταν αυτη.

Ανώνυμος είπε...

gamw tis varkes einai ti lete eseis twra....

Ανώνυμος είπε...

αρε βοιωτια μεγαλεια 54 σχολια για ενα ασημαντο και γελοιο θεμα .που να γινει και καμια σοβαρη καταγγελια θα περασεις και το τρωκτικο...παντα τετοια στο αγαπημενο μαS BLOG

Ανώνυμος είπε...

εντωμεταξη περασα πριν λιγο απο την βυρωνος να δω γιατι εγινε τοσο ντορος και ειδα εναν αδειο δρομο γεματο αδειεσ θεσεις και μια βαρκα μονη και ερημη!!!!μου φαινεται οτι το παραμυθι παει βροχη

Ανώνυμος είπε...

stou kofou tin porta, 3 poulakia ka8ontan

εωσφόρος είπε...

Αλάργα από πλώρη καραβιού και μουλαριού τον κώλο.Παλιά παροιμία.

Ανώνυμος είπε...

εγω αν ημουν στην θεση του θα περιμενα να ερθει η θαλασσα στην λιβαδεια για να το παρω

Ανώνυμος είπε...

ENTAXEI PAIDIA TO KATAFERATE KAI TO PHRE O ANTHROPOS TO KARAVI.EISTE AXIOI