Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Μαθητές Δημοτικού βραβεύονται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Ν. Βοιωτίας, διοργανώνει εκδηλώσεις βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν στον 4ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Μαθηματικών ¨Παιχνίδι και Μαθηματικά ¨ που διεξάγει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και αφορά μαθητές και μαθήτριες της Ε και ΣΤ τάξης του δημοτικού. Στον διαγωνισμό αυτόν έλαβαν μέρος μαθητές και μαθήτριες από 27 δημοτικά σχολειά του Ν. Βοιωτίας και διακρίθηκαν 70.

Το Παράρτημα Ν. Βοιωτίας συγχαίρει τους μαθητές αυτούς. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει είναι δυο: στην Θήβα το Σαββατο12 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο του Δ. Θηβαίων και ώρα 19:30 και στη Λιβαδειά την Κυριακή 13 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λιβαδειά) ώρα 11.30 π.μ. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον γνωστό καθηγητή Ηλία Ματσαγγούρα με θέμα: «Η θεωρία των πολλαπλών τύπων Νοημοσύνης : Η Μαθηματική Νοημοσύνη και η σχέση της με άλλους τύπους Νοημοσύνης».

Σας αποστέλλουμε συνημμένη την πρόσκληση με το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών.

Με τιμή.

Απο την διοικουσα επιτροπη του Παραρτηματος

ο γ.γ. Βαλμάς Σωτήρης

Δείτε .

Μαθητές Δημοτικού βραβεύονται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: