Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Συνελήφθη για 307 δενδρύλλια κάνναβης







Νέα επιτυχία της Ασφάλειας Λιβαδειάς καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθη και προσήχθη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς 49χρονος κατηγορούμενος για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, στο Παύλο Βοιωτίας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς είχαν εντοπίσει από την Τετάρτη 9 Ιουνίου στη δασική περιοχή Προφήτη Ηλία, στο Παύλο, 3 ειδικά διαμορφωμένους χώρους -κρύπτες δηλαδή- μέσα σε αυτοφυή πουρνάρια όπου καλλιεργούνταν δενδρύλλια κάνναβης. Η περιοχή τέθηκε αμέσως υπό αθέατη παρακολούθηση, η οποία δεν άργησε να αποδώσει "καρπούς": το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο 49χρονος προσέγγισε τη "φυτεία" οδηγώντας μοτοσικλέτα και μεταφέροντας 10κιλο βυτίο ύδατος με σκοπό να ποτίσει τα δενδρύλλια της κάνναβης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς τον συνέλαβαν, σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια-εμπορία ναρκωτικών και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς..
Συνολικά καταμετρήθηκαν και εκριζώθηκαν τριακόσια επτά (307) δενδρύλλια κάνναβης, με πλήρης ριζικό σύστημα και ύψος από 10 μέχρι 75 εκατοστά.
Πρόκειται για μια ακόμη συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, στα πλαίσια γενικευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών και την καταστολή της δράσης των καλλιεργητών δενδρυλλίων κάνναβης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EGW EXW NA PW KATI POLU SHMANTIKO

Ανώνυμος είπε...

EGW EXW NA PW KATI POLU SHMANTIKO