Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Για το αυτοκίνητο εδώ!!!

Ενας νέος, σύγχρονος Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων άρχισε να λειτουργεί λίγο έξω από το Δίστομο, στον κεντρικό δρόμο προς Λιβαδειά και κοντά στη διασταύρωση για Αράχοβα.
Πρόκειται για Σταθμό που περιλαμβάνει πρατήριο υγρών καυσίμων Revoil, πλυντήριο αυτοκινήτων, λιπαντήριο και _ προσεχώς _ συνεργείο αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και βαρέων οχημάτων, καφετέρια και μίνι μάρκετ.
Ιδιοκτήτες είναι οι αδελφοί Πετράκου που έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των καυσίμων και του αυτοκινήτου. Το πρώτο πρατήριο της οικογένειας Πετράκου _ είναι ανίψια του αείμνηστου ιατρού - μαιευτήρα της Λιβαδειάς Χριστόφορου Πετράκου _ το οποίο είχε ανοίξει ο πατέρας τους Ανδρέας, είναι από τα παλαιότερα στη Βοιωτία. Αυτό θα εξακολουθήσει να λειτουργεί στο Δίστομο.
O στόχος είναι το νέο πρατήριο να γίνει σημείο αναφοράς για τη φροντίδα Ι.Χ., μοτοσικλετών και φορτηγών όλης της Δυτικής Βοιωτίας όπως και των αυτοκινήτων που διέρχονται από το οδικό άξονα Ήπειρος - Ναύπακτος - Γαλαξίδι - Ιτέα - Δεσφίνα - Δίστομο - Λιβαδειά - Κάστρο - Εθνική Οδός και αντιστρόφως, καθώς και όσων κινούνται προς το ιστορικό βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Λουκά και το Στείρι, τα Ασπρα Σπίτια ή προς το Αλουμίνιον.
Για τον σκοπό αυτό σχεδιάζεται η λειτουργία του Κέντρου και για όσους κινούνται αργά τη νύχτα.

Φυσικά υπάρχει και blog: http://revoil.blogspot.com/. Κάντε κλικ στις φωτό για μεγέθυνση.

31 σχόλια:

ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ είπε...

Καλη προσπαθεια. Για μας δε τους φορτηγατζηδες φαινεται εξυπηρετικο διοτι εχει μεγαλη εισοδο- κομβο.

Λειβαδιτης είπε...

Συγκινηθηκα, μα το Θεο. Εχω γεννηθει στην κλινικη του αεινμηστου - και ανθρωπιστη - Χριστοφορου Πετρακου στη Λειβαδια. Μπραβο παιδια, προχωρειστε, θα ερθω για βενζινα οταν περασω για το μπανιο μου στον Αγιο Ισιδωρο.

Λ.Δ. είπε...

Καλοριζικο, καλες δουλειες.
(Και μην δινετε με πιστωση!!!!!!)

ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙΑ είπε...

Μην θεωρηθει διαφημιση, αλλα η super αμολυβδη της Revoil ειναι γαματη!
Bαλτε και ξεκουραστε το ...ποδι σας απο το γκαζι.

Νεος στην καρδια είπε...

Που ακριβως ειναι το Πρατηριο? Θελω να παω διοτι προτιμω να ενισχυω νεους ανθρωπους που το παλευουν. Και εδω βλεπω μια καλη προσπαθεια.

Ανώνυμος είπε...

ξέρει κανείς απ'αυτούς που πήγαν πόσο έχει η αμόλυβδη;

νεόφτωχος (έμπορος) είπε...

Καλές δουλειές στα παιδιά ,
με την ευκαιρία Βοιωτέ βάζεις διαφημίσεις ; πως μπορώ να στείλω ; ενδιαφέρομαι από σεπτέμβρη γιατί η κρίση θα ναι πιο άγρια...δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα κι ας λένε

Ανώνυμος είπε...

sthn perioxh einai h poio thfini me megali diafora kai to basikotero einai oi dejamenes einai kathares mia kai einai kainoyrgies

Ανώνυμος είπε...

τιμή για να συγκρίνω θα ήθελα

ΤΟ ΨΑΧΤΗΡΙ είπε...

Σημερα Τριτη που περασα και εβαλα η τιμη της αμολυβδης ηταν 1,069 ευρω το λιτρο! Μαλλον η πιο φθηνη που εχω δει στην περιοχη, διοτι το ψαχνω.

Ο ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ είπε...

Το πρατηριο το βρισκεις βγαινοντας απο Διστομο προς Λειβαδια και αφου παρεις τον κανονικο δρομο(Εθνικη- Νομαρχιακη Οδος) και οχι τον αγροτικο δρομο (ΔΕΗ)που ειναικαι "σκοτωστρα" λογω των αλβανων που τρεχουν εκει...Το συναντας 1,5 - 2 χιλιομετρα πριν την διασταυρωση προς Λειβαδια και Αραχωβα

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ είπε...

ΣΟΒΑΡΑ ΜΟΝΟ 1,Ο69 ? Τρεχω στον Πετρακο...

super είπε...

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ""ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ"" ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ.ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
SUPER!

ΦΑΣΤ... είπε...

Ωραιος κομβος, ανετος. ΦΤΗΝΗ ΤΙΜΗ, αλλα θα ηθελα πιο γρηγορο σερβις μαγκες μου.

ΑΓΡΙΟ-ΒΟΙΩΤΟΣ είπε...

Ρε συ Βοιωτε πως το ανακαλυψες το πρατηριο πριν κανει εγκαινια¨? Σιγουρα ειχες παει για μπανακι- μανακι στα Ασπρα Σπιτια.Καλο παντως το ρεπορταζ

Ανώνυμος είπε...

Περασα το μεσημερι για παραλια και ειχε παραλαβη βυτιου οπως ειδα! με τιμη 1,069 οντως.
Γυριζοντας μολις τωρα, ειδα μισο λεπτο κατω 1,064

Ανώνυμος είπε...

θέλω να συγχαρώ όσους δούλεψαν στην κατασκευή και υλοποίηση του σταθμού από τα σχεδιαγράμματα έως την τοποθέτηση της τελευταίας αντλίας.

Εύχομαι καλές Δουλειές και άλλες τέτοιες μεγάλες αποφάσεις, με υπομονή…

Ο Μηχανικός του έργου

Θανάσης Ράφας
Διπλ. Μηχανικός

Ανώνυμος είπε...

Παραλία Διστόμου λέγεται παιδιά...Μην ξεσκίζουμε την ιστορία...
Καλά κανουν οι σκοπιανοί και διεκδικουν την μακεδονία

ΛΕΠΤΟΛΟΓΟΣ είπε...

Ενταξει, Ασπρα Σπιτια Παραλιας Διστομου, του Δημου Διστομου.
Βενζινη θα βαλουμε, δεν θα λυσουμε το ...σκοπιανο!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ είπε...

"Μνημοσυνο με ξενα κολλυβα" νομιζω οτι θελει να κανει καποιος αυτοδιαφημιζομενος.
Μπραβο ρε Μητσο Πετρακο με τις πραγματικα εξυπνες σιδηροκατασκευες σου και ολα σου τα λειτουργικα κολπα...

Οπαδος του Νταουτ! είπε...

Διαφωτιστικο το σχολιο του ''Τροχονομου'' για τη θεση του πρατηριου.
Το πρατηριο το βρισκεις βγαινοντας απο Διστομο προς Λειβαδια και αφου παρεις τον κανονικο δρομο(Εθνικη- Νομαρχιακη Οδος) και οχι τον αγροτικο δρομο (ΔΕΗ)που ειναικαι "σκοτωστρα" λογω των αλβανων που τρεχουν εκει...Το συναντας 1,5 - 2 χιλιομετρα πριν την διασταυρωση προς Λειβαδια και Αραχωβα
ΥΓ.1. Ο ''Τροχονομος'' δεν πιστευω να ειναι ο Νταουτ!
ΥΓ. 2.(Ξερουν οι Διστομιτες και οι Ασπροσπιτιωτες ποιον εν ευθυμια τελουντα, ωραιο τυπο, Πομακο, λεω).

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας και τις επισημάνσεις σας που σίγουρα θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι και να ολοκληρώσουμε το νέο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων με τον πιο ιδανικό τρόπο!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όσους δούλεψαν στο έργο και όσους συνέβαλαν στο να ξεκινήσει η επιχείρηση του πρατηρίου.
Ειδικά ευχαριστούμε το μηχανικό μας Κο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΡΑΦΑ και τους συνεργάτες του για το μεράκι και το ζήλο που επέδειξαν καθ'όλη τη διάρκεια του έργου.
Τον Κο ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΛΥΤΡΑ(Πολ.Μηχανικό) για την άψογη συνεργασία μας.
Όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση αδειών.
Τέλος ευχαριστούμε την εταιρεία REVOIL για την απροβλημάτιστη συνεργασία 10 χρόνων ( στο παλιό πρατήριο )και για την επένδυση της στο νέο πρατήριο.
Με τιμή
ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΤΡΑΚΟΥ

Πετράκος Δημήτριος (Μηχανικός αυτοκινήτων)
Πετράκος Γεώργιος (25ετή εμπειρία)
Πετράκος Γαρύφαλος

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη viotia που στηρίζει τις προσπάθειες των νέων επιχειρηματιών αφιλοκερδώς. Πολύ σπάνιο στην εποχή μας και νομίζω ότι δείχνει το ενδιαφέρον σας για τους νέους του νομού μας. Μακάρι το παράδειγμα να το ακολουθούσαν και άλλοι.Οι πολιτικοί που είναι υποχρέωσή τους και όλοι οι υπόλοιποι για μια κοινωνία αλληλεγγύης και όχι ζούγκλας!

ΚΑΦΕ΄'Ι'ΝΗ είπε...

Καλο το πρατηριο, δεν λεω .Και πολυ καλες οι τιμες βενζινης.
Το καφε για εναν φραπε για το δρομο και ενα νερακι ποτε θα το λειτουργησουν?

ΣΚΙΕΡ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ είπε...

Τα αυτοκινητα απο Αραχωβα πως θα σας βλεπουν;
ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙ- ΓΙΩΡΓΗ!!!

Πρασινη Αναπτυξη είπε...

ΑΠΟ πετρελαιο θερμανσης πως (θα) τα παμε; Ο Καραμανλης δεν θα μας αφησει φραγκο και οι Πετρακεοι θα μας φερνουν βερεσε;

Λ.Δ. είπε...

Ειδα το ρεπορταζ σας αναδημοσιευμενο -με αναφορα σε σας - στο ομορφο ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΘΕΜΗ http://www.distomo.blogspot.com/. ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑς. Διαδωστε τη δουλεια οενας του αλλου και βοηθηστε ο ενας τον αλλον, με ευθυτητα, ειλικρινεια και τιμιοτητα. Η διαδοση αποψεων και ειδησεων ...κανει καλο!

Ανώνυμος είπε...

καλά ένα βήμα από το Δίστομο και το βαλαν αναδημοσίευση από τον βοιωτό; δίπλα είναι μάτια κι αυτιά δεν είχαν; μετά σου λεει ενημέρωση καλά άμα ξυπνήσουν μας τα λένε δε βιαζόμαστε....

ειδικός είπε...

Ανώνυμο @ 10.08
κάνεις ένα λάθος στο σκεπρτικό σου. Πυροβολείς τους μπλόγκερς που κάνουν μια προσπάθεια ερασιτεχνική και τους συγκρίνεις με τον Βοιωτό που είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος καιόχι απλώς μπλόγκερ. Μπλογκ μπορεί να έχει όποιος θέλει η δημοσιογραφία όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Κι αν αυτή τη διαφορά δεν την βλέπεις στη δουλειά τους η αναγνωσιμότητα του καθενός θα σε πείσει και θα δεις πως δεν είναι τυχαία.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΗΛΑ!
ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΙΛΕ .. (Πρασινη Αναπτυξη )ΕΙΧΕ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

nick the greek είπε...

Ναι οι καλυτερες τιμες συμφωνω..
Ομως το κυριοτερο και πιο σημαντικο για εμας τους επαγγελματιες αυτοκινητηστες,ειναι οτι οι δεξαμενες ειναι διπλου τοιχωματος και οι σωληνωσεις εχουν γινει με πλαστικοποιηση οπως μου ειπαν οι κατασκευαστες των αντλιων,οταν κουβαλουσα 3α για επιστρωση.
Μαλιστα επειδη εχω φορτηγο και με καιει..το θεμα τα μαντατα ειναι ασχημα παιδια για δεξαμενες μονου τοιχωματος...περα τις 10ετιας,απο νερα σκουρια!!!