Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Τροφώνια 2009, το πρόγραμμα

Τα πλέον πλούσια σε περιεχόμενο Τροφώνια των τελευταίων ετών διοργανώνει φέτος ο δήμος Λεβαδέων και μάλιστα με χαμηλό προϋπολογισμό, μόλις 60.000 ευρώ. Από τις 22 Αυγούστου ως τις 14 Σεπτεμβρίου υπάρχουν 22 (!) εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και 5 τουλάχιστον που πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα (και οι 5 στο Θέατρο Κρύας):

Το Σάββατο 22 Αυγούστου θα εμφανιστεί ο Δημήτρης Ζερβουδάκης. Την Κυριακή 30 Αυγούστου ο σπουδαίος τραγουδοποιός Σωκράτης Μαλάμας. Τη Δευτέρα 7 Σεπεμβρίου η παράσταση "Προμηθέας Δεσμώτης" από το ΔΗΠΕΘΕ Λαμίας με τον Χρήστο Καλαβρούζο. Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου μια βραδιά Ethnic-Jazz με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Ντέιβιντ Λιντς και ο Θ. Ρέλλος . Και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στη θεατρική παράσταση "Ο Κουρέας της Σεβίλλης" με τον Γιώργο Παρτσαλάκη.

Το παρών στα Τροφώνια 2009 θα δώσει και όλο το τοπικό πολιτιστικό δυναμικό, με το Δημοτικό Θέατρο, το Δημοτικό Ωδείο, τη Φιλαρμονική και τη Χορωδία και μουσικά συγκροτήματα από τη Λιβαδειά, όπως και κοντινά καλλιτεχνικά σχήματα: θεατρικό από τον Ορχομενό, μουσικό από την Αμφισσα. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΙΩΤΕ,
Δεν είναι και όλο το πολιτιστικό δυναμικό της πόλης στις εκδηλώσεις των Τροφωνίων ,να μη λέμε και υπερβολές!!

όσους θέλουν οι διοργανωτές και με κανένα κριτήριο

βοιωτός είπε...

Τι εννοείς ανώνυμε; Γίνε πιο σαφής. Διότι η κακοήθεια περισσεύει σ' αυτόν τον τόπο...

Ανώνυμος είπε...

ποτέ κακοήθειες ,απλά αλήθειες, αν σκεφτείς λίγο θα με δικαιώσεις νομίζω

βοιωτός είπε...

Εγώ έγραψα καθαρά την άποψή μου, εσύ δεν την γράφεις. Αλλά δεν μ' αρέσει η επιχείρηση φθοράς για λόγους μικροπολιτικής. Ολοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στην πόλη εξπέρ/ειδικευμένοι στο σπορ της κατεδάφισης...

ορχομενός είπε...

ΒΟΙΩΤΕ
ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΟΝΙΩΝ ΑΠΌ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΟΣ...

βοιωτός είπε...

Ποιοι είναι οι άλλοι; (και ποιοι είμαστε εμείς;)

βοιωτός είπε...

7.19
Θα το κοιτάξω πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Μπα υπάρχει και πολιτιστικό δυναμικό της πόλης; από πότε; κάτι παρακμιακοί της πλάκας που νομίζουν πως κάνουν πολιτισμό και χαλάνε τα πάντα με την ασχετοσύνη τους ; σοβαρό μπλογκ και ασχολείται με δαύτους ; για όνομα ημν τρελαθούμε!

theodoros είπε...

Κανενας γνωστος τραγουδιστης θα ερθει στην Λιβαδεια????
Καποτε ειχαν ερθει Αρβανιτακη και Μητροπανος......

Ανώνυμος είπε...

Αναβληθηκαν/ακυρωθηκαν τα Τροφωνια, λογω οτυ θανατου του Χρ. Παλαιολογου?