Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Κηδεύτηκε ο Χρήστος Παλαιολόγος

Σε κλίμα βαρύτατου πένθους διεξήχθη σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009 η κηδεία του πρώην δημάρχου Λεβαδέων Χρήστου Παλαιολόγου από τον Μητροπολιτικό Ναό Λιβαδειάς, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Βοιωτό λειτουργό της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τελευταία του κατοικία ομού και σύσσωμη η τοπική ηγεσία με επικεφαλής τους βουλευτές και τον νομάρχη Βοιωτίας.

Βαρύνουσα η συμμετοχή και απόδοση τιμής από τους εκτός Βοιωτίας συνεργάτες, πολιτικούς φίλους και αντιπάλους, για τον Χρήστο Παλαιολόγο. Διακρίναμε μεταξύ άλλων τον πρόεδρο του ΣΥΝ κ. Αλέξη Τσίπρα, τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο, τον Φώτη Κουβέλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, τον Δημήτρη Παπαδημούλη τέως ευρωβουλευτή, τον Δημήτρη Χατζησωκράτη, την Αννα Φιλίνη, τον Πάρι Κουκουλόπουλο.
Θα επανέλθουμε.

10 σχόλια:

Ροζαλία είπε...

το κενό του ανθρώπου-πολίτη- πολιτικού, και κυρίως του ανθρώπου δεν αναπληρώνεται με κανέναν επικήδειο και μεγαλοσχήμονες αποχαιρετισμούς.καρτερικότητα σ όσους τον γνώρισαν κι είδαν την πραγματική του ιδιοσυστασία ως άνθρώπου με οράματα, στόχους κι ευαισθησίες.

Ανώνυμος είπε...

Ροζαλία, οι πολιτικοί έχουν πραγματικούς φίλους ελάχιστους , μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. Και πολλούς λέω. Οι άλλοι που τους τριγυρίζουν κοιτάνε να ανέβουν οι ίδιοι, να εκμεταλλευτούν, να ωφεληθούν, κλπ όσο είναι στην ζωή αλλά το χειρότερο , κι όταν φύγουν...
Αιδώς Αργείοι!

αυτόπτης είπε...

Στα μεγάλα λόγια την απάντηση έδωσε σήμερα το μέγα πλήθος και η αληθινή λύπη του λαού της Λιβαδειάς που τίμησε και τον δήμαρχό του και τον άνθρωπο. Γιατί ο Χρήστος Π. δεν ήταν από πολιτικό τζάκι, ούτε γόνος ούτε πάμπλουτος αλλά είχε την αξία του αυτοδημιούργητου. Όσοι πήγαν να εκμεταλλευτούν γελιούνται αν νομίζουν ότι έπεισαν κανέναν.Κι όσοι νομίζουν ότι θα κανουν καριέρα στις πλάτες του ας μην υποτιμούν την κρίση του λιβαδείτικου λαού...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην viotia γιατί και πρώτη μετέδωσε την είδηση και κάλυψε το θέμα με σοβαρότητα που ταιριάζει στην περίσταση δηλ. χωρίς υπερβολές και πιασάρικους τίτλους που πουλάνε και χωρίς μεγάλα λόγια και γλυψίματα που καπηλεύονται την πιο ιερή στιγμή κάθε ανθρώπου που είναι ο θανατός του...Μακάρι να ακολουθούσαν κι άλλοι το παράδειγμά σας.

βοιωτός είπε...

10:13
Δεν υπάρχουν πρωτιές σε τέτοιες ειδήσεις, όσον αφορά στη viotia φυσικά.

βοιωτός είπε...

Για το γλείψιμο και την πολιτκή εκμετάλλευση που συνοδεύουν κάθε σημαντική απώλεια είναι σημείο των καιρών και απόδειξη επιπέδου.
Σε όλες τις περιπτώσεις καθένας κρίνεται στο δημὀσιο διάλογο: τώρα, στο παρελθόν και στο μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

η φυσική του παρουσία ήταν πολύτιμη στην πόλη , οι γνώσεις του για την αυτοδιοίκηση πολλές , το ήθος του υψηλό. νομίζω ότι κλείνει μια εποχή με τον πρόωρο θάνατό του.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα αηδιασα χθες στην κηδεια του ΔΗΜΑΡΧΟΥ με τους παλιους"φιλους του" που στεκονταν μπροστα "λυπημενοι".ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ

apollo είπε...

Καλό ταξίδι Χρήστο. Όποιος και αν είναι ο προορισμός .....συνέχισε να διεκδικείς

Ανώνυμος είπε...

Στην πολιτική δεν υπα΄ρχουν φιλοι μονο συμφέροντα. Έτσι λένε και έτσι είναι. Οπότε πόσοι μετράνε σαν αληθινοι φίλοι; δυο τρεις , πέντε με το ζόρι; Και συνήθως αυτοί είναι εκτός πολιτικής.Γιατί αυτοί δεν ζητάνε τίποτα...Αυτό το ξέρουν οι πολιτικοί καλύτερα από τον καθένα. Το ίδιο έργο είδαμε και εδώ.