Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Ηττα και προβληματισμός για Λεβαδειακό στην πρεμιέρα

Ηττα και προβληματισμός για Λεβαδειακό στην πρεμιέρα

4 σχόλια:

βοιωτός είπε...

Κακή η ομάδα. Εντοπίζω σημαντικό πρόβλημα στην άμυνα που θα στοιχίσει. Ο Μπλάζιτς ερωτηματικό. Ο Βούκοτιτς φοβισμένος ήθελε να "κλέψει" τη νίκη παρά να την πάρει με τον τσαμπουκά του.

Ανώνυμος είπε...

9 από τα 28 γκολ έβαλε πέρυσι ο Λεονάρντο και δημιούργησε άλλα τόσα....πω πω τι χάλια παίκτης ε;! στη Β΄λες; και λίγα λές...

βοιωτός είπε...

Η σωστή τακτική επιβάλλει τα ταλέντα να συνεχίζουν σε μεγαλύτερες ομάδες. Δεν φταίει η παραχώρηση του Λεονάρντο για το ότι δεν μπορείς να κερδίσεις τη νεοφώτιστη Καβάλα.

Ανώνυμος είπε...

Η απώλεια του Λεονάρντο είναι τεράστεια. Οι παίχτες που φύγανε πολλοί, μερικοί σημαντικές μονάδες για την ομάδα, πολλοί και οι νέοι. Για μένα οι περισσότεροι αμφιβόλου αξίας. Ο Μαρτολέρ έδειξε καλά στοιχεία,αργός ο Καψής. Τζωρμπατσάκης και Μουλόπουλος στην αμυνα πολύ λίγοι. Το κέντρο με Μπράνκο και Ταραλίδη ανύπαρκτο. Καλός μόνο ο Ζησόπουλος. Στα πλάγια Ναπολεόνι και Σερτζίνιο το παλέψαμε αλλά θα πρέπει να βελτιωθούν. Μπροστά Μπουσι εκτός τόπου, ταλέντάκι δείχνει ο Βασιλείου αλλά θέλει εμπειρίες, φιλότιμος ο Μπαλβορίν, καλύτερος αναμενόταν ο Μπάρκογλου. Ασύνδετη ομάδα, χωρίς ίχνος ομοιογένειας. Το ανησυχητικό είναι ότι η ομάδα δεν δείχνει να έχει δυνατότητες και λύσεις απο τον πάγκο. Εκεί που όλοι στην Σούπερ Λιγκ έχουν ενισχθεί ο Λεβαδειακός δείχνει αποδυναμωμένος. Αν δεν πάρει 4-5 παίχτες ενδεκάδας δεν βλέπω να έχουμε ελπίδα..