Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Οι νικητές του διαγωνισμού για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα

Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν τα 5 δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα που θα δοθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου στη Λιβαδειά είναι οι εξής.
1. Νίκος Μπούρας του Στάμου
2. Κώστας Ποντικόπουλος
3. Γιώργος Γκώνιας
4. Ηλίας Λιόντος
5. Βαλεντίνα Αποστόλου
Τα εισιτήρια είναι προσφορά του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λεβαδέων. Σε συνεννόηση με τη viotia αποφασίστηκε να δοθεί ένα 6ο εισιτήριο εκτός συναγωνισμού στον φίλο Θανάση Καρανίκα, ο οποίος -ακούστε- έστειλε την σωστή απάντηση από την όμορφη Ναύπακτο!!! Θα μπορούσα να γράψω ότι η εμβέλεια της viotia φτάνει και στη Δυτική Ελλάδα (γέλια). Ομως εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι η εμβέλεια του Σωκράτη Μάλαμα ξεπερνά τα όρια του κάθε φορά σταθμού του και συναντά το ποιοτικό και αφοσιωμένο του κοινό σε κάθε πόλη στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η σωστή απάντηση στο διαγωνισμό είναι ότι ο Σωκράτης Μάλαμας διακρίθηκε ως κιθαρίστας στο πλευρό του Νίκου Παπάζογλου.

4 σχόλια:

βοιωτός είπε...

Οι σωστές απαντἠσεις ήταν πολλές αλλά τα εισιτήρια φευ λίγα!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει νομίζω ότι το αξίζει το εισιτήριο ο Μάλαμας αν σκεφτείτε πόσο πληρώνουμε τον καφέ και το ποτό στη Λιβαδειά! Αλήθεια για τις υπερβολικές τιμές δεν μπορείτε να κανετε κα΄τι;μας έχουν γδύσει κυριολεκτικά...

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία... θα χωρέσουμε ρε παιδιά στο θεατράκι;;; Θα γίνεται χαμός! Υπάρχουν και οι οπαδοί του που τον ακολουθούν γενικά είναι πάρα πολλοί πλέον.

Ανώνυμος είπε...

στους βράχους κρεμασμένοι οεο...