Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

Η αναγνωσιμότητα του viotia


Εξι μήνες viotia.blogspot.com και όλα τα ρεκόρ έχει σπάσει η αναγνωσιμότητα του viotia μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Στον κάτω πίνακα φαίνονται οι επισκέψεις της τελευταίας εβδομάδας, οι επισκέπτες καθώς και όσοι επιστρέφουν στην ιστοσελίδα. Οπως βλέπετε, περισσότεροι από 300 άνθρωποι την ημέρα ενημερώνονται από το viotia ενώ οι επισκέψεις είναι περισσότερες από 15.οοο σε 8 ημέρες (όπως φαίνεται στον πίνακα επάνω).


Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Στείλτε μας τις ειδήσεις, τις καταγγελίες, τις απόψεις σας. Με άλλα λόγια ό,τι νομίζετε πως αξίζει να δημοσιευτεί. Από τη Βοιωτία και όχι μόνο.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
η απορία μου είναι οτι τελευταία κόβεις κάποιες απόψεις.
Δεν είμαι σίγουρος εάν υπάρχει σκοπιμότητα η όχι, αλλά το γεγονός οτι δεν αντιδρούν αυτοί που τις έγραψαν, μάλλον σου δίνουν δίκαιο.
Πράγματι εχεις ένα πολύ αξιόλογο μπλογκ και προσπάθησε να κρατήσεις σωστές ισοροπίες όπως κάνεις μέχρι τώρα.

βοιωτός είπε...

Δεν έχω κόψει τίποτε, Λαλάκη. Υπόδειξέ μου πού έχει κοπεί κάτι.
Σ' ευχαριστώ για τα υπόλοιπα.

agios thomas είπε...

Ας μας απαλάξει κάποιος από τους
αξιοκράτες και τους ισοροπιστές.
δημιουργούμε έναν τόπο συνάντησης, καλή ώρα όπως εδώ και καταθέτουμε τις απόψεις μας στο δικτυακό τραπέζι.
Για ποιο λόγο πρέπει να κρατηθούν ισοροπίες, ομολογώ δεν καταλαβαίνω, όπως έλεγε κάποτε και ο μικρός υιός Καψής, που έγινε δημοσιογράφος λόγο μπαμπά.
Εγώ πάντως δημοσιογράφος δεν είμαι.
Επί του σχολίου,συγχαρητήρια για την επιτυχία του blog.
Εις έτη πολλά.

Μαρία είπε...

Συγχαρητηρια Βοιωτε.
Πιστευω ότι ο κόμος εχει αναγκη να εκφραζεται κι εσύ του καλύπτεις όσο να' ναι αυτή του την αναγκη. Είμαι τακτική αναγνωστρια κι επισκεπτρια σου.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
μπορεί να έχω λάθος αλλά διευκρίνησε σε παρακαλώ στο θέμα επιχείρηση πολιτική ατζέντα με ημερομηνίες 26/8 7:27 και 27/8 5:28 η ένδειξη σχολιο διεγράφη τι σημαίνει!!
εαν έχω λάθος συγνώμη φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

τα παραπάνω υπογράφει

Ανώνυμος είπε...

η πρώτη σοβαρή προσπάθεια για ενημέρωση στην βοιωτία, μακραν καλύτερη απο την συντριπτική πλειοψηφία των εφημερίδων , των ραδιφώνων και των καναλιών. και με δυνατότητα σχολιασμών. και με γλώσσα και ήθος που σέβεται τον άνθρωπο. πολλές επιτυχίες και καθε μέρα και καλύτερο το blog που κανένας φορέας δεν μπόρεσε να φτιάξει.

Ανώνυμος είπε...

Αγιε Θωμά
σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα
άλλο να κρατάς ισοροπίες και άλλο να είσαι ισοροπιστής.
Αυτά ισχύουν και απευθύνονται στον βοιωτό τον δημοσιογράφο.
Εφ όσον εσύ δεν είσαι άστο στους ειδικούς το θέμα των ισοροπιών ή μη.

agios thomas είπε...

Μπορείς σεβαστέ Λαλάκη να μου υποδείξεις τους ειδικούς;
Δηλαδή ζητάς από τον οποιονδήποτε διαχειρίζεται ένα ηλεκτρονικό μέσο να μην έχει προσωπικό λόγο, αλλά να κρατάει ισοροπίες. Δηλαδή να πουλάει την άποψή του.
Και ένα δεύτερο που εμένα με χαλάει πολύ.
Πόσες ειδικότητες μπορεί να έχει ο δημοσιογράφος, ως ειδικός και εγώ το αφήνω στους ... ειδικούς.
Διατελώ.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίε ανωνυμάκο και δεξιούλη Βοιωτέ παρτέ ένα μαθημα απο Γιωργάκη Παπανδρέου για διαφορές Δεξιάς Πασοκ/πράσινο ταπίδι στη Δεξιά φιλαράκια

@ Σήμερα, απειλή για τη δημοκρατία, αποτελούν όσοι θέλουν το λαό σε τέλμα, όσοι τον οδηγούν σε μοιρολατρία. Αυτή είναι η συνταγή του κατεστημένου. Κάθε κατεστημένου, δεξιού ή ακόμα και δήθεν αριστερού. Το, «όλοι ίδιοι είναι». Άρα ποιο είναι το συμπέρασμα αν όλοι είναι ίδιοι; Δεν υπάρχει λόγος να ελπίζεις, δεν υπάρχει λόγος να παλεύεις, δεν υπάρχει λόγος να οραματίζεσαι. Αυτός είναι ο απόλυτος θάνατος της Δημοκρατίας. Ο πολίτης απών, ο πολίτης παραδομένος, ο πολίτης κυνικός. Άρα ποιοι επικρατούν; Οι επιτήδειοι, οι ισχυροί, οι παρασιτικοί οι μεσάζοντες, οι αεριτζήδες. Όλοι όσοι είναι κήρυκες της απελπισίας και της ισοπέδωσης, υπηρετούν συνειδητά ή άθελά τους, το κατεστημένο και τη συντήρηση. Όλοι όσοι κάνουν το λαό να ανέχεται όσα συμβαίνουν, όλοι όσοι δεν τον αφήνουν να συμμετέχει, να απελευθερωθεί, να αντιδράσει, να πάρει τις τύχες του στα χέρια του. Όλοι όσοι δεν θέλουν την ελεύθερη σκέψη και την ενεργό παρουσία του πολίτη.

Η δεξιά έχει κάθε συμφέρον πανευρωπαϊκά να μιλά για πρόσωπα, έχει κάθε συμφέρον να μην μιλάμε ιδεολογικά, έχει κάθε συμφέρον να αναφερόμαστε στους πολιτικούς με όρους ηγέτη και να σκεπτόμαστε για την ανάγκη ύπαρξης ενός πολιτικού που θα μας οδηγήσει.

Η δεξιά έχει κάθε συμφέρον να αναφέρεται σε «αυθεντίες» και όχι σε συλλογικότητες, η δεξιά έχει κάθε συμφέρον να έχει στόματα κλειστά κομματικά ορθόδοξα.

Η δεξιά επιθυμεί τα μυαλά να είναι πίσω από την κομματική γραμμή , η δεξιά έχει κάθε συμφέρον να μην αναφερόμαστε στους ιδεολογικούς μας προβληματισμούς.

Επιπλέων λόγω συμφερόντων έχει ακόμα μεγαλύτερο συμφέρον να σπρώχνει την κουβέντα μακριά από οτιδήποτε μπορεί να αποκτήσει ιδεολογική χροιά.@

Εντάξει ρεεεεεεεεεεεε.Ανοίγουμε βιβλία ρεεεεεεεεε

agios thomas είπε...

Με τα τελευταία που διάβασα αναρωτιέμαι:
Μήπως ζω σε άλλη χώρα; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γρι από όσα αναφέρει ο τσίου τσίου.
Βοιωτέ πάμε για ένα ακόμη ούζο στο πεζόδρομο;

Ανώνυμος είπε...

τιποτα δεν αλλάζει,εδω παιζεται ο πολεμος της cia με τον Ντανιλο,μας κάψανε την χωρα και κανεις δεν ζητά συγγνώμη αντιθετα κάνουν κομματικά σοου πάνω σε καμένη γη!!!
Τσιγγάνοι παίρνουν επιδομα που δεν το δικαιούνται τσακώνονανται στα γκισε τραπεζών της Αμαλιάδας,εχουμε παει πολλά χρόνια πίσω.Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΑ ΓΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ

βοιωτός είπε...

Λαλάκη,
στα σημεία που αναφέρεις οι ίδιοι οι σχολιαστές έχουν αποσύρει τα σχόλιά τους. εμείς δεν έχουμε παρέμβει καθόλου.
Ε-efimerida, ανώνυμε
ευχαριστώ.
Αγιε Θωμά, έχει δίκιο ο Λαλάκης. Πρέπει φυσικά να έχεις και να υποστηρίζεις την προσωπική σου άποψη με παρρησία. Οχι όμως να προσπαθείς να την επιβάλεις προσβάλλοντας και τους συνομιλητές σου και τον διάλογο. Δηλαδή δεν πρ΄πει να κάνεις αυτό που κάνει ο Τσίου-τσίου.
Τσίου, καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου και θα επιτρέψω να βάζεις προπαγανδιστικά κείμενα copy-paste. Αλλά κάθε κείμενο θα το βάζεις μόνο μια φορά και όχι σε όλα τα ποστ.

βοιωτός είπε...

Αγιε Θωμά,
εγώ έλεγα να έρθω για γουρουνόπουλο στη Λιάτανη, αλλά αν προτιμάς πεζόδρομο, πεζόδρομο.
Περιμένω τα σχέδιά σου για το πώς απαλλάξουμε την κυβέρνηση από τις ευθύνες της και πώς θα φιμώσουμε τον Τσίου.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
ευχαριστώ για την διευκρίνηση σχετικά με την απόσυρση των σχολίων. Δεκτή.

Αγιε Θωμά
όταν αναφέρω την λέξη ισοροπίες εννοώ, για αυτόν που διαχειρίζεται ηλεκτρονική εφημερίδα, την ισότιμη προβολή, των διαφόρων υποψηφίων.
Η προσωπική σου άποψη σεβαστή άσχετα εαν συμφωνώ μαζί σου ή όχι.

τσιου τσιου
Λέγε αγόρι μου αυτά που θέλεις και άστους να λένε.

Ανώνυμος είπε...

Οκ Βοιωτούλη κάθε κείμενο μια φορά.
Αλλώστε και μία τσούζει πολύ έτσι δεν είναι.
Περιμένουμε δημοσκόπηση για ευθύνη από φωτιές για να μαυρίσουμε ΝΔ και το μπούλη το Κωστάκη σου.
Φιλάκια Αγιε Θωμά και καλό ταξίδι στη ΝΔ.

βοιωτός είπε...

Τσίου,
καλύτερα να κόψουμε και τα υποκοριστικά. Είναι αντιαισθητικό και δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας που αν επισημανθεί από το κόμμα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην εξόφλησή σου με τά το πέρας της προεκλογικής περιόδου.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το ΠΑΣΟΚ δεν πάει απλά καλά... Είναι κυβέρνηση!