Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Οι δαπάνες των υποψηφίων

Αναπροσαρμόζεται για κάθε εκλογική περιφέρεια το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο των εκλογικών δαπανών για κάθε υποψήφιο βουλευτή, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών.
Για τη Βοιωτία κάθε υποψήφιος μπορεί να δαπανήσει έως 45.000 ευρώ. Στη Φθιώτιδα 54.000 ευρώ, στην Εύβοια 63.000 και στη Φωκίδα 18.000.

Το viotia.blogspot.com έχει ιδιαίτερη απέχθεια για το "μαύρο πολιτικό χρήμα", που διακινείται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και που διαστρέφει την ελεύθερη λαϊκή βούληση.Γι' αυτό θα παρακαλουθεί από κοντά τις δαπάνες των υποψηφίων και μετά τις εκλογές θα ζητήσει απολογισμό...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πως θα γίνει αυτό βρε παιδιά, να παρακολουθήσετε τις δαπάνες δλδ?
Και στο κάτω - κάτω, αυτό είναι το ζητούμενο ή το γεγονός οτι αντί να τους πάρουμε Ολους στο κυνήγι, πάμε και τους ψηφίζουμε...?

Medeon είπε...

O tempora o mores αγαπητε Βοιωτε. Στις μερες του ανατροφοδοτουμενου δυναστη, της τεταρτης εξουσιας, η αγαπητη μας υπερτιμημενη δημοκρατια δουλοπαροικος πιστος του θηριου καπιταλισμου που νομιμοποιησε, εγενηκε.

Αειμνηστε υμων Ροιδη, ο μονος νομος που χρειαζεται η Ελλας ειναι ενας νομος για την εφαρμογη των νομων, σηκω να δεις το παιδι της αλλαγης και το χοντρο της διαπλοκης..

Αναλωνομαστε στο εφημερο,π.χ επιλογη Υποψηφιων,διαλανθανοντας την ουσια, το τελος της Δημοκρατιας το Φως που απελευθερωσες χωμα αγιο παλιο στην οικουμενη..

Σιγανα και ταπεινα αποχωρεις καλε μου Ελληνα απο το βρωμικο ψωμι που καποτε σου εδωσαν και κυριως αφου κουραστηκες να αποδεχεσαι τους προδοτες που ντυθηκαν εθνικοαπελευθερωτες..

Παμε για αλλα ,το ενα αλογο να ειναι ασπρο παντα, για την πραγματικη συγκληση πανατ τωρα που χρονια τωρα ο μαθητης εγενηκε καλυτερος του δασκαλου..

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακολουθώ καιρό αλλά δεν άντεξα! Ύστερα από δημοσιογράφοι, δημοσκόποι αναλαμβάνετε ρόλο και ντετέκτιβ;
Έλεος, λέω, κύριοι! Ο Γιώργος Αγραφιώτης ήταν ο καλύτερος, ο πιο καθαρός, ο πιο σοβαρός αλλά είναι απ` έξω σήμερα και αυτό είναι πραγματικότητα. Προφανώς και γι` αυτόν υπήρχαν λόγοι! Όσο για τις δαπάνες, όλοι ξέρουμε πως αυτοί που τα έχουν θα τα ξοδέψουν... είτε βγαίνουν από τη δική τους τσέπη, είτε από τις τσέπες άλλων!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε
εχει μεγαλη διαφορά άλο εάν τις δαπάνες τις πληρώνω απο την τσέπη μου με χρήματα απο την δουλειά μου που τα έχω δηλώσει στην ΔΟΥ και άλλο εάν τις πληρώνω απο την τσέπη των ή του σπόνσορά μου.

βοιωτός είπε...

george,δεν είναι δύσκολο
αρκεί να ξέρεις τα τιμολόγια. Αλλωστε δεν είναι όλοι... ύποπτοι. Είναι συγκεκριμένοι, δηλαδή όσοι διεκδικούν έδρα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Και αυτούς τους ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη.
Καλώς ήρθες.
Μεδεών, στο χέρι μας είναι να χτυπήσουμε τη διαπλοκή εκεί πού πονάει: στα προνόμια της εξουσίας. Θα το συζητήσουμε αναλυτικότερα άλλη στιγμή.

Ανώνυμε1
Μας τρόμαξες. Συγγνώμη που δεν σου ζητήσαμε την άδεια...

Εδώ ο Λαλάκης έχει δίκιο. Ουδείς ψέγει τον νόμιμο αλλά δεν θα την χαρίσουμε στους παράνομους...