Τρίτη 7 Αυγούστου 2007

Νέα δημοσκόπηση. Πότε θα γίνουν εκλογές

Επειδή έχουμε γεμίσει "πολιτικούς γάτους" ας δούμε: Πότε λέτε ότι θα γίνουν εκλογές; Αφήστε οπωσδήποτε ένα σχόλιο κι ένα ψευδώνυμο για να δούμε ποιοι θα δικαιωθούν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν θέλει ο Καραμανλής να αιφνιδιάσει πρέπει να κάνει τις εκλογές το συντομότερο δυνατόν. Εάν είναι δυνατόν σε…. μία βδομάδα, όσο καθυστερεί χάνει. Αυτές τις μέρες ο λαός ασχολείται με τα ιερά μπάνια, αρχές Σεπτέμβρη με τα σχολεία των παιδιών και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με την εκλογολογία. Όσο καθυστερεί η ημερομηνία των εκλογών, όλο και νέες γκάφες θα κάνει η κυβέρνηση που την εκθέτουν και δεν θα μπορεί να τις μαζέψει. Άσε που πρέπει να κάνει παροχές και τις υπόσχεται για μετά τις εκλογές.
Φυσικά όποτε και να κάνει εκλογές τις γκάφες του παρελθόντος της νέας διακυβέρνησης του σεμνά και ταπεινά θα τις θυμηθούμε και αναφέρω μερικές : πτώση σινούκ, αναδρομικά ΛΑΦΚΑ, φιάσκο απογραφής, βατερλό βασικού μετόχου, εξεταστικη επιτροπη βουλής για εξοπλισμούς, σκάνδαλο τηλεφωνικων υποκλοπών, επιλεκτική αλλαγή νόμου Καποδίστρια, κουμπάροι και παρακούμπαροι, δομημένα ομόλογα, πυρκαιές ιουνίου με διάλυση κρατικού μηχανισμού, σκάνδαλο εισαγωγικών εξετάσεων μαθητών, κλπ.
Προβλέπω εκλογές τέλη Σεπτέβρη.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτε
καλο ειναι να βαλεις ημερομηνια λήξεως στη δημοσκοπιση.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφιασα κατι από όλα αυτα
ωστόσο
οι εκλογες όποτε κι αν γίνουν
είναι πλεον ανωφελες
οποιος κι αν εκλεγεί
εμεις τους τρεφουμε όλους αυτους που σαν βρυκολακες πίνουν το αίμα μας και λενε πως μας κυβερνουν δημοκρατικά
υπαρχουν ασφαλώς και εξαιρέσεις
που επιβεβαιώνουν τον κανόνα

Ανώνυμος είπε...

16 Σεπτεμβρίου

βοιωτός είπε...

Οι περισσότεροι ψήφισαν σωστά, πράγμα που σημαίνει ότι οι αναγνώστες του viotia έχουν πολιτκό ένστικτο.
Προβλέπω και προσβλέπω σε μια ενδιαφέρουσα προεκλογική περίοδο.