Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Εργα και ημέραι Τσιφή

Γράφαμε εδώ Οι δρόμοι της (πατρικής) αγάπης ΔΕΝ είναι πια αδιάβατοι για τον δρόμο που ασφαλτοστρώθηκε σε dt στο Πέρα Χωριό.

Αυτός είναι ο καινούργιος δρόμος που στην ουσία εξυπηρετεί δύο σπίτια (κι ένα ημιτελές).

Πρόκειται για ένα έργο της διοίκησης Τσιφή που είναι πολιτικά και ηθικά απαράδεκτο και πιθανότατα και νομικά μετέωρο, καθώς δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας δημοπράτηση ή έστω διακήρυξη για τη συγκεκριμένη δημοτική οδοποιία.

Είναι πολιτικά απαράδεκτο γιατί λίγες μόνο ημέρες μετά από την τεράστια συζήτηση που προκλήθηκε στην πόλη της Λιβαδειάς από τον επίσης πολιτικά απαράδεκτο διορισμό έχουμε και πάλι εξυπηρέτηση του ίδιου μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς πλέον να τηρούνται ούτε τα προσχήματα.

Είναι ηθικά απαράδεκτο γιατί στο Πέρα Χωριό υπάρχουν δρόμοι όπως αυτός


που εξυπηρετούν δεκάδες οικογένειες αλλά όχι οικογένεια δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και άρα δεν θα στρωθούν ποτέ.

Είναι ηθικά απαράδεκτο διότι η αυλή του δημοτικού σχολείου του Πέρα Χωριού (όπου παίζουν τα παιδάκια τώρα το καλοκαίρι) έχει αυτά τα χάλια, κι όμως τα συνεργεία του Δήμου Λεβαδέων δεν την καθαρίζουν παρότι έχουν οχληθεί άπειρες φορές.

Τέλος, αν έχουμε δίκιο και το έργο δεν είναι σύννομο και δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες (δημοπρατήσεις ή αναθέσεις ή κ.λπ.) τότε τι περιμένουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο; Να κάνουν καταγγελία οι πολίτες;
Ιδού λοιπόν ο δήμαρχος Λιβαδειάς: εξαντλεί την πυγμή του στους ανίσχυρους (και απλήρωτους) εργαζομένους της ΔΕΠΑΛ και δεν μπορεί να συμμαζέψει τους στενούς του συνεργάτες.
ΥΓ: Πληροφορούμαστε ότι ένας ακόμη δρόμος, με τις ίδιες περίεργες διαδικασίες και την ίδια βιασύνη ασφαλτοστρώθηκε στα λεγόμενα Καφριτσέικα, προς το ηρωικό Μπισμπαρδάκι. Ο Γιαννάκης ο Λογοθέτης, ο Θανάσης ο Διάκος και ο Βασίλης ο Μπούσγος θα χαμογελούν ειρωνικά από εκεί που βρίσκονται...

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου ολοι οι δρομοι οδηγουν στη Ρωμη γιατι να μην στρωσουμε και το δρομο του Γκριτζαπη με ασφαλτο, δεν ξερεις τι γινεται καμια φορά. Στην πολιτική του καριερα εχει περασει απο πολλους δρομους στρωμενους με αγκαθια, νομιζω ειναι καιρος να διαβει με το τζιπ του και καμια λεωφορο

Ο Κτηνίατρος είπε...

Τελικά όλοι ίδιοι είναι.Φωνάζουν μέχρι να πάρουν το γλυκό(εξουσία)στα χέρια τους.Και όταν την αποκτήσους είναι σαν να έφαγαν λωτούς και να ξέχασαν τι έλεγαν, ποιους αγκάλιαζαν, ποιους ειρωνεύοντας.Όταν παίρνουν μια καρέκλα όλοι νομίζουν ότι πιάνουν το πάπα από τ΄αρχίδια.Δυστυχώς όμως όλοι και όλα έρχονται και παρέρχονται και αυτό που μένει είναι το όνομα, η φήμη που αφήνεις.Ο καθένας αποφασίζει μόνος του αν θα πίνουν νερό στο όνομά του ή αν θα το αναφέρουν και θα φτύνουν ή θα βρίζουν.Τελικά όλοι ίδιοι είναι.

nkalomiris είπε...

Πάμε καλά. Έχει πάρει ο Τσιφής τους ψηφοφόρους του με την σειρά και στρώνει μπροστά από το σπίτι του. Αυτή την εβδομάδα σειρά είχαν όλοι οι Καφριτσαίοι.
Καλά του είπε του μεγάλου λογιστή Καφρίτσα ο παρολίγον δημοτικός σύμβουλος. "Αν δεν φτιάξεις τον δρόμο να σκοτωθεί το δικό σου το παιδί όπως σκοτώνονται και των αλλονών" και άλλα πολλά ειπώθηκαν γιατί πήγε στη Δελφών και γέμιζε τις λακκούβες με άμμο.

Medeon είπε...

Καλημερα φιλοι.Καλο δεκαπενταυγουστο και καλο χειμωνα σε ολους.Μετα απο ωραιες διακοπες στη βαση μας, με φωτια οπως βλεπω πολιτικο προσκηνιο αλλα και παρασκηνιο.
Με λυπη μου βλεπω οτι η κατασταση στη ΔΕΠΑΛ επιδεινωνεται.Ο αγνος κουμμουνιστης Τσιφης, ο αριστεριζων πρωην δημοτικος συμβουλος του κ.Παλαιολογου που τον πουλησε δυο φορες για να γινει εκεινος δημαρχος, με τα εκκατομυρια του πλεον πεταει τους εργαζομενους στο δρομο. Ετσι ειναι, καλη η ιδεολογια ακομα καλυτερη και αληθεστερη η πραξη.Τουλαχιστον να δηλωσει χρεωκοπημενος και οψιμος φιλος της ΝΔ και να σταματησει να αναζητα την ασπιδα του Ηλιου(αυτοπροταθηκε και για βουλευτης τρομαρα του).

Θελω ομως να θιξω και λιγο το φαινομενο Γκριτζαπης.Στην μεταμοντερνα ελληνικηπολιτικη σκηνη ειναι συχνο το φαινομενο ενος καταξιωμενου επιστημονα,οπως ειναι αντικειμενικα ο κυριος Τσιφης, ο οποιος λογω της απειριας του και της ανικανοτητας του στα περι πολιτικης, πλαισιωνεται συχνα απο ενα παλιο κομματαρχη.βλ. Γκριζομανν.ο.π, με σκοπο ο καθενας να παρει οτι θελει.Ο δημαρχος να εχει καποιον να του κανει τη βρωμικη δουλεια και ο Γκριζομανν να συνεχισει ανενοχλητος τις λαμογιες των παλιων καλων ημερων Ακριβακη. Η ανυπαρξια πολιτικου λογου του κυριου Τσιφη αντισταθμιζεται απο το αγχος του να επιβληθει με απρεπη τροπο στα δημοτικα συμβουλια που απογυμνωνει το τυχοδιωκτισμο του. Η κοινωνια της Λειβαδιας ομως τον ψηφισε ως ενα πολυ καλο επαγγελματια, που προσεφερε κοινωνικο εργο,με την ελπιδα να προσφερει ως κατι νεο οχι ως ενα δουλοπαροικο των πιρανχας. βλ. Γκριζομανν.Η διαιωνιση της οικογενειοκρατιας, με διορισμους υιων υιων, οι τυχοδιωκτικες προσκαιρες συμμαχιες με το αντιπαλο πολιτικο δεος οχι απλα δεν ανταποκρινονται στο νεο ηθος αλλα φανερωνουν την αμεση εξαρτηση απο την παραπολιτικη.

Δυο λογια για την ΔΕΠΑΛ. Στην επικαιροτητα, με πρωτοβουλια ενος σοβαρου ειναι η αληθεια υπουργου οικονομικων του κ.Αλογοσκουφη η επιτηρηση και οι διαχειριστικοι ελεγχοι των ΟΤΑ και δημων σφιγγουν.Πρεπει να μαζευτουν λεφτα εκτος των αλλων.Η πληρης απαξιωση των δημοτικων επιχειρησεων ΔΕΠΑΛ, οταν ο πολιτικος κλοιος σφιγγει κυριε Τσιφη ,κυριε Γκριζομανν και μεγαλε εμπνευστη της λυσης Τσιφης, αιωνιε δολοπλοκε κυριε Ακριβακη, ειναι ξεπερασμενη συνταγη και αναχρονιστικη.Πως θα κοιταξετε στα ματια αυτες τις οικογενιες και θα τους πειτε να παρουνε κανενα δανειο ακομα gia να ζησουν λογω της οργανωμενης απατης Ρουσαρη?Οι πολιτικες και ποινικες ευθυνες ειναι τεραστιες, καποιοι πρεπει να πανε φυλακη εδω και τωρα και εαν η δημοτικη αρχη δεν τους κυνηγησει τους υπευθυνους ευθυνεται ισοποσα εαν οχι παραπανω. ΔΗΛΑΔΗ αντι να κυνηγησουμε το κλεφτη, κυνηγαμε τον κυνηγημενο το βοιωτικο ΛΑΟ μεσα απο τους εργαζομενους στη ΔΕΠΑΛ?NTROPH SAS. Η τωρινη προμηθεια των καταστηματων και το κοστος της σας μαρανε σε μια γεματη τουριστικη περιοδος και οχι η εκκατομυριων διασπαθιση του δημοτικου χρηματος απο τα πρωτοπαλληκαρα του Ρουσσαρη?
Eνταξει δεν λεω ο ευεργετηθεντας, βλ Τσιφης, χρωσταει μεγαλη χαρη στον Ευεργετη, Βλ. Ρουσσαρης, Μητας, εχει πει πολλα και ο Θουκυδιδης επι αυτου, αλλα ελεος το σκανδαλο ειναι μεγαλο και το χρονικο διαστημα μικρο για να ταυτιστει τοσο ευκολα ο νεοκλεγεις με την απατη.Αλλα ομοιος...αει πελαζει..

Ανώνυμος είπε...

Τα είπες όλα mr. medeon. Εγώ θα ήθελα να προσθέσω ένω -δύο σχόλια. Πρώτον ότι είναι ντροπή για την μικρή μας κοινωνία, να μας καβαλάει τόσα χρόνια ο περιβόητος για τα έργα και τις ημέρες του κ.Γκριτζάπης. Δεύτερον ότι ο κ.Τσιφής εκτός απο μια φασιζουσα συμπεριφορά (που κάποιοι την μπερδεύουν με την "γνησιότητα")δεν έχει κανένα άλλο χαρακτηριστικό, ικανότητα ή και διάθεση να κάνει τον δήμαρχο. Τρίτον ότι εκτός απο τον ένα και τον άλλο, υπαρχουν πλήθος άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, "παράγοντες", βουλευτές (όπως π.χ. ο λαμπρός κ.Τόγιας), οι οποίοι λεονταρίζουν λάβροι εναντίον τους αλλά σε ... αυστηρώς προσωπικές συζητήσεις. Δημοσίως έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους.
Και τέλος το θλιβερότερο είναι ότι όλοι οι παραπάνω είναι γνωστοί εδώ και χρόνια. Και όμως

Ανώνυμος είπε...

Τα Δημοτικά έργα είναι σαν τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες, από όπου και να τα πιάσεις λερώνεσαι.
Και επειδή βλέπω ότι υπάρχει συμπάθεια (δικαιολογημένη όταν κοιτάς απο μακρυά ίσως) για τους εργαζόμενους στην ΔΕΠΑΛ ή την ΔΕΤΕΛ ή τον ΔΗΜΟ, νομίζεις ότι είναι άμοιροι ευθυνών οι εργαζόμενοι εκεί???
Εν γνώσει τους νομίζω και με την άμεση συνεργειά τους (και πολύ πιθανά και με δικό τους προσωπικό οφέλος σε πολλές περιπτώσεις) εισηγήθηκαν, υπόγραψαν και τέλος εκτέλεσαν ΟΛΕΣ τις αποφάσεις των Αιρετών.
Ας μην ξεχνάμε ότι πάντα χρειάζεται μιά υπογραφή "Υπηρεσιακού Παράγοντα" για να αποφασισθεί ή να εκτελεσθεί οτιδήποτε και ότι ο "Παράγοντας" έχει δικαίωμα άρνησης αν θεωρεί κατι παράνομο. Επί πλέον δε είναι και "Μόνιμος" δηλαδή δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα αν αρνηθεί να υπογράψει.
Ας μας δείξουν μία άρνηση.

agios thomas είπε...

Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά τέτοιυ είδους άσφαλτο δεν στρώνουν ούτε προεκλογικά.
Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεστε. ΄
Όταν με το καλό πιάσουν οι πρώτες βροχές να ξαναπάρετε μια φτογράφία, για να δούμε πόση από αυτή έχει απομείνει, γιατί εδώ στον Άγιο η προεκλογική έχει ήδη εξαφανιστεί.

Ανώνυμος είπε...

Κακές αλλά πληροφορημένες γλώσσες αναφέρουν ότι ο δρόμος του Περαχωρίου που οδηγεί στο ανάκτορο Γκριτζάπη, ασφαλτοστρώθηκε μέσα απο το πρόγραμμα που χρηματοδοτείται για το ...ιστορικό κέντρο της Λιβαδειάς.

agios thomas είπε...

Ρε΄πορτερ τι skoud ήταν αυτό που πέταξες. Αν είναι αλήθεια, πρέπει να επέμβει εισαγγελέας.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, ετουτος εδώ, ο μιστερ μεδεών λέγω, ουτως ειπειν, πολλα γιγνόσκει περι των πεπραγμενων του Δήμου νυν και πριν, ουτωςειπείν..
Τι θα καμνομεν λοιπον και ημείς δια το μελλον της πόλης ουτης;
καλύτερον λέγω, ουτως ειπείν, ν αανεβασεις ένα νεο ποστ
διοτι τριζουσι σοβαρως τα οστά ορισμένων εξ εκεινων των δημαρχων και δημοτικών συμβουλων προηγουμενων αιώνων οι οποίοι, ουτως ειπείν, προσεφερον πολλακις εις τον δήμον και τους συμπολίτας
όχι και να το ρίξουσιν εις το τσιμπουσιον καθώς γκριζομανος και αλλοι, ουτως ειπειν...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, μια χάρη παρακαλώ, επειδή μένω εκτός Ελλάδας και δεν έχω απευθείας ενημέρωση αλλά με ενδιαφέρει το θέμα, ξέρετε αν θα είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ο Αποστολίδης? Και επειδή μάλλον η απάντηση θα είναι "ναι", τι προοπτικές δίνει η κοινή γνώμη της Βοιωτίας για την επανεκλογή του, σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣΟΚ? Μήπως του "φάνε" την έδρα Τόγιας και ..Αγραφιώτης? Τι λέτε?

Medeon είπε...

Αφου λειπει ο αγαπητος κυριος Βοιωτος σε διακοπες υποθετω, και ερχεται ανανεωμενος ευχομαι ενοψει καυτων εκλογων θα αναλαβω να απαντησω σε καποια σχολια που με αφορουν κιολας..

Αγαπητε Μαιμου
Συμφωνω με οσα λεγεις. Ειναι πιο ευκολο ομως για εμας να κανουμε κριτικη,τα δημοσια προσωπα πρεπει να προσεχουν λιγο περισσοτερο.Για τις σχεσεις κ. Τσιφη και κ. Τογια δεν εχω προσωπικη αποψη

Αγαπητε κυριε Ανωνυμε 11.06

Χωρις να με παρεξηγησεις βλεπεις το δεντρο και χανεις το Δασος..Η λογικης της αναλυσης της διοικητικης διαδικασιας, οπως αυτη του αιρετου τοπικου αρχοντα, του ευθεως υπαγομενου σε αυτον υψηλου υπαλληλου εντολεα διοικητη ΔΕΠΑΛ και τελος του εκτελεστικου οργανου δημοτικου υπαλληλου π.χ εργαζομενο Νεροτριβη, δεν ειναι τοσο απλοποιημενη.. Συνηθως στη ζωη το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και οχι απο την πατουσα..

Αγαπητε Μακαριτη

Ετσι ειναι , η ιστορια δειχνει το δρομο μεσα απο λαμπρες προσωπικοτητες που εργαστηκαν για το καλο της Λειβαδιας στο παρελθον. Αρκει να τη γνωριζουμε καταρχην την ιστορια και πανω απο ολα να εχουμε αληθινες αγνες προθεσεις να την μιμηθουμε και να την ξεπερασουμε..

Αγαπητε Ανωνυμε 1.10

Συμφωνα με τις τελευταιες μου πληροφοριες, Ο κ. Αποστολιδης μεταφερεται στην Β Αθηνων για υποψηφιος..Η προσωπικη μου πολιτικη εκτιμηση ειναι οτι προκειται για μια τιμητικη αποστρατεια καθως δεν πιστευω οτι εχει σοβαρες πιθανοτητες εκλογης εκει καθως θα γινει χαμος με ολα τα νεα βαρια χαρτια του ΠΑΣΟΚ που θετουν υποωηφιοτητα στη Β Αθηνων..
Επισης ισως η μεταφορα του να εχει να κανει και με το ξεκαθαρισμα εσωκομματικο στο ΠΑΣΟΚ εν οψει του μετα των εκλογων..
Ως γνωστον ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ανδρωθηκε πολιτικα υπο την στεγη και προστασια των εκσυγχρονιστων ΣΗΜΙΤΗ.
Εκτιμηση μου ειναι οτι μετα την μαλλον αποχωρηση του μενου ΤΡΕΙΣ υποψηφιοι που εχουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ του Γεωργιου Παπανδρεου για την Λειβαδια. Αναφερομαι στους κυριους κυριους , Τογια, Αγραφιωτη και Βαγιακο..

Με εκτιμηση και ευχες για καλον εκλογικο αγωναν

Ανώνυμος είπε...

Από 1.10

Συγκινητική η άμεση ανταπόκριση των συμπατριωτών! Δεν περίμενα ότι οι Βοιωτοί είμαστε τόσο...κουτσομπόληδες! Με την καλή έννοια!

Εκπλήσσει πάντως η μεταφορά του Αποστολίδη στη Β' Αθήνας, δεν "βγαίνει" εκεί ούτε με σφαίρες! Πάντως τόσα βιβλία έγραψε τα τελευταία 3 χρόνια ο άνθρωπος, με την προοπτική επανεκλογής, και είναι ακόμη νέος (για πολιτικός). Τι να πει κανείς!
Πάντως δεν πρέπει να έχει παράπονο, και προφανώς έχει βγάλει λεφτά, και τώρα ως δικηγόρος, και τους συγγενείς του ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..
Φαντάζομαι καταλαβαίνετε...

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανώνυμε άσε το μεδεώνα να τα λέει να μαθάινουμε και εμείς κάτι, ωραία είναι αυτά, δεν είναι κουτσομπολία.
Οσο για τα βιβλία που λες , εαν ήταν στα 3 βιβλία μια βουλευτική έδρα δώρο τη βάψαμε. Για την δικηγορία δεν το σχολιάζω /ανεπάγγελτος χρόνια τώρα. Απο αλλού είναι τα φράγκα!!!!
Τουλάχιστον να προωθηθεί κανα νέο παιδί.Να δούμε και αυτός ο Βαγιάκος,που βγήκε πρώτος σε ψήφους, τι λέει!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3.57,

σωστά τα λες για την προώθηση νέων πολιτικών, ΑΛΛΑ, και έχει μεγάλη σημασία αυτό, όταν οι παλιοί ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ αποδίδουν, ΔΕΝ τους αποστρατεύουμε ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
Το κατά πόσο ισχύει βέβαια αυτό για τον Αποστό είναι ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...
Ενδιαφέρον θα είχε να μας έλεγες από πού έβγαλε ο Αποστολίδης λεφτά, όπως ισχυρίζεσαι, πλην πολιτικής και δικηγορίας. Δεν ήταν (είναι) νομίζω, νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4.46

Συμφωνώ για την αποστρατεία με όσα λές.Τα φραγκά όμως είναι απο τις χάρες τις καλές που κάνουν οι μεγάλοι μας πολιτικοί ανά την Ελλάς, όχι βέβαια με το αζημίωτο. Εαν τώρα ο Λουκάς είναι νομικός συμβουλός ΓΣΕΕ εγώ είμαι ο πάππας Πίο Ζ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ MEDEON

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΟΜΟΙΩΘΕΙ.....
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ (ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ) ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΕΠΑΛ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ....
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ...
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΕΠΙ ΦΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ "ΝΕΡΟΤΡΙΒΗ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ "ΔΗΜΑΡΧΕΑ" Η ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ "ΠΟΛΕΟΔΟΜΕΑ","ΕΦΟΡΕΑ", "ΔΑΣΑΡΧΕΑ" ΚΛΠ...
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΑ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΜΑΣ.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ.

Medeon είπε...

Αγαπητε Ανωνυμε

Ευχαριστω για το μηνυμα σου. Την απαντηση μου εν πολλοις την εδωσα στη δευτερολογια μου στα διλληματα που θετεις..Το ποση διαφθορα εχω βιωσει στην καθημερινη μου πραγματικοτητα και συνδιαλλαγη με το δημοσιο στη Λειβαδια και την Αθηνα που εργαζομαι τα τελευταια 5 χρονια ειναι αδυνατο εσυ να το ξερεις. Η απαντηση σου φρονω οτι ειναι απλουστευμενη και λειτουργει λιγο ως αγονο επιχειρημα και παντως οχι ως αλλοθι για τις ευθυνες για τους κυριους Ρουσσαρη και Τσιφη..
Ακομα και εαν κλεβουν οι υπαλληλοι οπως λες, υπο προυποθεσεις η ευθυνη,διοικητικη και ποινικη βαρυνει και τους αναγωγικα μεχρι την κεφαλη προισταμενους τους
Υπο προυποθεσεις υπαρχει και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, την οποια οταν μαθουμε την αληθεια να συζητησουμε, εαν ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ..

Με εκτιμηση

βοιωτός είπε...

Θα απαντήσω εν καιρώ στην πολύ ωραία συζήτηση που γίνεται σε αυτό το ποστ.
Προς στιγμήν να παρατηρήσω ότι σε μεγάλες φόρμες ο ΔΡ ΜΕΔΕΩΝ δίνει ρέστα αλλά βλέπω κι άλλα αστέρια, όπως¨"μαίμού", μακαρίτη και ανώνυμους.

Ανώνυμος είπε...

και ημεις ο μακαριται δικαιουμεθα καμμιαν βουτιαν εις τον Κορινθιακόν, ουτως ειπείν...
εμπλουτισμένον το βλογκακιον του βοιωτου με την επιστροφήν...
αφησατε δε ήσυχον τον Δήμαρχον και τον γκριζομανον... καλώς ή κακως θα κρινει η ...ιστορία, ουτως ειπιν...

Λεω να υπαγω να σχολιασω και άλλα ποστακια Βοιωτε..

βοιωτός είπε...

Γιώργο χ.,
νομίζω ότι είναι ένα ηττοπαθές μήνυμα αυτό που αφήνεις. Αλλοι λαοί έχουν καταφέρει πολλά, γιατί όχι κι εμείς;
Τροφώνιε, τώρα έχουμε και πολιτκή "διά της κατάρας". Το κατάρα δέρνει αυτό τον τόπο!

Μεδεών θα συμφωνήσω ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο οι "άνθρωποι του Προέδρου". Ομως υπάρχει η εξής διαφορά. Στα προηγμένα κράτη και οι προέδροι και οι άνθρωποί τους δεν τολμούν να αγγίξουν δημόσιο χρήμα πόσο μάλλον να παρανομήσουν.

Θα συνεχίσω για τα υπόλοιπα.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μα ολοι πρέπει ν αντιδράσουμε ,ο Τσιφής ο Γκριτζάπης είναι αυτοί που είναι ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!
Τα πηγαδάκια δεν ωφελούν κανένα αντίθετα οι διαμαρτυρίες στα συμβούλια και στην πόλη της Λιβαδειάς θα αλλάξουν το κλίμα .ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ !!!!!