Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

Παραμελούν τον Αγιο Θωμά

Μετά τη δημοσίευση σειράς ρεπορτάζ από τον αθηναϊκό Τύπο και την παρέμβαση των blogs http://agiosthomas.blogspot.com/ και φυσικά http://www.viotia.blogspot.com/ φαίνεται να βρίσκεται κάποια λύση για το πόσιμο νερό στα Οινόφυτα.
Ομως, στον Αγιο Θωμά, παρότι οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες (νέο αντλιοστάσιο, συνδέσεις) το νέο δίκτυο παραμένει ανενεργό.
Τώρα που ο Θεοδωρόπουλος πήρε φόρα ας δει κι αυτό το ζήτημα. Δεν είναι πια και τόσο δυσεπίλυτο.
Επίσης, όπως πληροφορούμαστε, στις ανδρικές τουαλέτες του Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Θωμά υπάρχουν από πολύ καιρό διαρροές και ουδείς γνωρίζει (αλλά μπορεί να υποψιαστεί από τη δυσωδία) τη χημική σύσταση του νερού που πάνω του πατούν τα αγόρια. Είναι απαράδεκτο, είναι απίστευτο να χρονίζει ένα πρόβλημα που λύνεται με ένα τηλεφώνημα σε έναν υδραυλικό. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε και ότι πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς το πρόβλημα θα έχει διευθετηθεί.
Αν, όμως, παρ' ελπίδα χρειαστεί να ξαναγράψουμε θα είμαστε πολύ σκληροί όπως είμαστε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και το δημόσιο χρήμα...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχο ήταν είναι και θα είναι πάντα κοντά στα προβλήματα του Αγίου Θωμά.
Να γράφετε αλήθειες.

agios thomas είπε...

Φίλτατε δεν λέει κανείς το αντίθετο. Δεν μεμφόμαστε τον άνθρωπο Θεοδωρόπουλο, αλλά μία προσώρινή ιδιότητά του. Το να είναι δήμαρχος Οινοφύτων. από τον Δήμαρχο΄, από τους τοπικούς συμβούλους και από τους διορισμένους στις διάφορες επιτροπές έχουμε απαιτήσεις. Και όταν πρόκειται για την υγεία των παιδιών μας, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να διαπραγματευτούμε.
Μην φθάσουμε στο σημείο να παραφράσουμε το σλογκαν 'Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα' με το Ο Δήμος Οινοφύτων δεν είναι μόνο οι στανιάτες'!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν δήμαρχος ο Δάβρης θα τα γράφατε αυτά;

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε, γιατί δεν μας δοκιμάζεις;
Στείλε κάτι για τον επικεφαλής της μειοψηφίας να δεις αν θα το βάλουμε...