Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Η επιτυχία του viotia

Γράφετε τόσα για το ΠΑΣΟΚ, άλλα σωστά και άλλα λάθος... Οταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα λάβουμε κι εμείς θέση ως viotia.
Σήμερα απλώς θα υπενθυμίσουμε την επιτυχία της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης για τους υποψηφίους-υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ που διενήργησε το viotia εδώ:

Η ηλεκτρονική δημοσκόπηση για το ΠΑΣΟΚ .
Παρατηρήστε ότι οι δύο πρώτοι στη δημοσκόπηση, Βαγιάκος και Γκιζίμης δηλαδή, παρότι αουτσάιντερ περιελήφθησαν πανηγυρικά στους 6 εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία ενώ και οι υπόλοιποι είχαν καλή ηλεκτρονική παρουσία.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gia poia epitihia milas re voiote?Mas Douleueis? Epeidi empaine o Iraklis o Vagiakos apo ta diaforetika grafeia tis xarilaou Trikoupi na psifisei sinexeias ton euato tou, ton evlepan oi ipalliloi na trexei pano kato 2 imeres agripnos me kafedes kai gelozsane kathos einai kai xontroulis..
Τώρα κατά τύχη συνέβη οι 2 πρώτοι σε ψήφους να επιλεγούν απο Αθανασάκη αφου καθάρισαν του καλούς υποψηφίους, Αγραφίωτη,Αποστολίδη , οι παλίοι νονοί της πολιτικής Ακριβάκης και οι νεόκοποι Τόγιας..
Είπαμε οι Φελοί ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ στη πολιτική..
Η μαγκία τελικά Αγραφιώτη είναι να μην είσαι υποψήφιος, γιατί σημαίνει οτι αξίζεις πολλά και σε τρέμουν ενώ αμά συμπλήρωνεις την εξάδα απλά και κρατάς Φανάρι στο Τόγια ,όπως ο Βαγίακος τότε καλύτερα να κλαίς τελίκα γιατί όλα σου ήρθαν τόσο εύκολα.
Το πίασες μάγκα μου_??

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε μήπως ο Βαγιάκος μας κάνει την έκπληξη! Το νού σας... γιατί ο Παπανδρέου αυτόν δείχνει κύριοι... Εκτός και εάν είναι και αυτος φελός;

agios thomas είπε...

εγώ θα μιλήσω για την περιοχή της Θήβας, χωρίς να προσθέσω κάτι.
Το όνομα Βαγιακάκος στην Επαρχία Θηβών είναι παντελώς άγνωστο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Εσείς πιστεύετε ότι αν ένας υποψήφιος αντλήσει ψήφους μόνο από τη μία επαρχία, είναι ικανός ο αριθμός για την εκλογή του;

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
επιμένω να αποσύρεις τη δημοσκόπιση είναι μαιμού. επειδή βαριέμαι για όσους δεν ξέρετε φηφίστε κάθε δευτερόλεπτο ως ακολούθως: φηφίζεις μιλά φορά πατώντας vote μετά πίσω με το πράσινο βελάκι πάνω αριστερά κάτω απο το τη λέξη αρχείο, ξανα vote , ξανά πίσω, ξανά Vote , ξανά πίσω κ.ο.κ ώσπου να βαρεθείς !!!!!!!!!
λυπάμαι βοιωτέ ουδείς αλάνθαστος.

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσείς που ζείτε; Δεν έχετε καταλάβει ακόμη πως απ` άκρη σ` άκρη στην Ελλάδα ο λαός ζητά ανανέωση, ελπίδα... στο αδιέξοδο! Τουλάχιστον ο Βαγιάκος είναι αδοκίμαστος, οι άλλοι τι μας έκαναν παραπάνω δηλαδή;
Όσο για τους Θηβαίους, ακόμη και ο Παπανδρέου να ήταν από τη Λιβαδειά, ακόμη και κάποιον άλλο που θα τον ήξεραν και οι πέτρες να είχε επιλέξει, πάλι τη γραμμή θα ακολουθούσαν! Οι Λεβαδείτες τι κάνουν...

Ανώνυμος είπε...

καμα σουτρα
καλως μας ηρθες ξανά. σε παρακαλώ μη τα γραφεις με λατινικους χαρακτηρες γιατί μας δυσκολεύει η αναγνωση και δεν πρεπει να κουραζόμαστε τώρα χρονιαρες μερες, αστο αυτο για τους υποφηφιους.

Ανώνυμος είπε...

Xaöiromai που καποία παπαγαλάκια βαγιάκου επανήλθαν φιλόδοξα και χαρούμενα. Ανώνυμε 1 αργήσα να απαντήσω γιατί ακόμα γελάω απο κρίση σου..
Ανώνυμε 2 για το γεγονός οτι Βαγιάκος θα πατώσει μην κατηγορείς μόνο τους Θηβαίους, καλύτερα να τα ρίξεις όλα στη ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ..
Ανύνυμε 3 η επιθύμια σου διαταγή μου
Αλλα ρε μάγκες βάλτα κανα nickname και χαλαρά χτυπήματα ρε..οπώς ο καλός προεκλογικός αγώνας που διάγουμε
Φίλε Λαλακη τους αγωνιστικους μου Χαιρετισμούς μάγκα μου

Ανώνυμος είπε...

όποιους και να έβαζε ο αθανασάκης....νύχτα βαθιά.......ραντεβού στις 16....

Ανώνυμος είπε...

α, και κάτι ακόμα....το ΚΚΕ μπλοφάρει...έβαλε στο ψηφοδέλτιο και τόγια και κουτσούμπα.....

βοιωτός είπε...

Cama sutra, welcome back.
Φυσικά και έπαιξε ρόλο το viotia. Θα το εξηγήσω σε ειδικό άρθρο με αποδείξεις...

Αγιε Θωμά, οι 25 μέρες για την πολιτκή είναι ένας αιώνας. Μπορεί να ανατραπούν πολλά ή για την ακρίβεια θα μπορούσαν αλλά όχι από αυτό το πολιτικό προσωπικό. Φυσικά αναφέρομαι σε σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό ακόμη και στους υποψηφίους των μικρών κομμάτων...
Λαλάκη,
ζηλεύεις επειδή οι δημοσκοπήσεις μου έχουν πέσει μέσα μέχρι κεραίας.
Και ασφαλώς ουδείς τέλειος αλλά μερικοί είναι τελείως...

Μπέκαμ,
καλώς ήρθες.
Γέλασα πολύ με το δεύτερο μήνυμά σου. Μεγάλη μπάλα...
Οχι, βέβαια, ότι και το πρώτο δεν είναι βαθιά φιλοσοφημένο.

Ανώνυμος είπε...

μπεκαμ
πολυ φιλοσοφείς πρόσεξε μη βάλεις τρικλοποδιά στη φαιά ουσία σου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε βοιωτέ
Δεν ζηλεύω τις δημοσκοπήσεις σου αλλά πολύ σοβαρά σου δηλώνω ότι, ζητώ από εσένα αποζημίωση για την βλάβη της υγείας μου εξ αιτίας των δημοσκοπήσεων σου. Συγκεκριμένα δεομένου ότι ανήκω σε ένα απο τα δύο μεγάλα κόμματα και δεν μου πάει η καρδιά να βγει μπροστά το άλλο, αναγκάστηκα να ψηφίζω συνεχώς τσάκα τσούκα με το vote και πίσω κάθε δευτερόλεπτο , όπως προανέφερα.
Αποτέλεσμα ίδρωσε το ποντίκι και έπαθα καρπιαίο σύνδρομο.
Θα με αποζημιώσεις;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε λαλaκη αφού είναι ΔΕΞΙΟΣ ο Βοιωτός και μάλιστα της λαικής Δεξιας..τΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς? Μπέσα δεν έχουν οι ΔΕΞΙΟΙ.Δεν βλέπεις που γελάει με τις βλακείες του Μπεκαμ..Αστον ονειρεύεται επιτυχίες ..Καλύτερα να αποχωρούμε από εδω γιατί μας δουλεύει...

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ συνέχισε πιο δυναμικά, πιο μαχητικά...

επιπλέον στο δρόμο για τις εκλογές έχω να δώσω μία συμβουλή: ειναι σίγουρο ότι αυτούς έχουμε από αυτούς πρέπει να επιλέξουμε. όμως καλό είναι να επιλέξουμε άτομα τα οποία δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, δηλαδή άτομα που αν τους αφαιρέσεις το πολιτευτηλήκι έχουν κάνει και κάτι άλλο στη ζωή τους......βέβαια θα πρέπει να ψάξουμε πολύ