Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Οι δαπάνες των υποψηφίων5. Αρια Αγάτσα

Προκλητικής χλιδής θεωρείται το 8σέλιδο... περιοδικό που η Αρια Αγάτσα επέλεξε ως προεκλογικό φυλλάδιο, μη έχοντας ακούσει φαίνεται κάτι για την καταστροφή της μισής Πελοποννήσου.

Από επαγγελματικής άποψης πρόκειται για μια σχεδόν άψογη δουλειά: για τη δημιουργία του... προεκλογικού τόμου είναι φανερό ότι έχουν δουλέψει φωτογράφοι, γραφίστες, στυλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ, κειμενογράφοι, επιμελητές, διορθωτές και άλλοι υπό την μπαγκέτα έμπειρου επικοινωνιολόγου, ο οποίος έχει και τη γενική ευθύνη.


Πρόκειται για πανάκριβη δουλειά, το κόστος της οποίας γίνεται πιο προκλητικό εν όψει των τελευταίων εξελίξεων με άλλους ανθρώπους να έχουν χάσει τα πάντα και άλλους να ξοδεύουν τεράστια ποσά για την προσωπική τους προβολή.
Δεν θα κάνουμε άλλη διαφήμιση στην κ. Αγάτσα, μόνο δύο παρατηρήσεις.
Στο βιογραφικό της η Αρια Αγάτσα αναφέρει ότι υπήρξε πανελληνιονίκις στα 100 μέτρα, με τη φανέλα του Κάδμου Θηβών. Γνωρίζει κανείς περισσότερα στοιχεία για αυτή την αναφορά;
Τέλος αλλά όχι τελευταίο: υπάρχει έγκριση του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Ιερωνύμου για τη δημοσίευση της κάτω φωτογραφίας στο προεκλογικό φυλλάδιο της κ. Αγάτσα;


Εάν ναι, τότε -ας πούμε- καλώς.

Εάν όχι, τότε έχουμε προσπάθεια εκμετάλλευσης της σημαντικής επιρροής του Σεβασμιοτάτου, με μια φωτογραφία που υπαινίσσεται στενές οικογενειακές σχέσεις μεταξύ του κκ. Ιερωνύμου και της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ, πράγμα που εκτός των άλλων είναι και αθέμιτος ανταγωνισμός, για τους υπόλοιπους υποψηφίους.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

:Αναψέ το τσιγάρο μωρό μου δώσμου φωτιά εχώ μεγάλο ντέρτι μες τη καρδιά.........
¨Εχει δυνατό πολιτικό λόγο η τύπισσα αλλά τα φράγκα είναι απο τον ΑΚΡΙΒΑΚΗ. Μια οικογένεια είμαστε(έχω στηρίξει μεγάλα συμφέροντα στην εκλογή σου μη ξεχνάς. ΜΑΝΤΑΣ ΜΑΝΤΑΣ, νέες γυναίκες στη Βουλή..ΜΑΝΤΑΣ).
Ε τώρα για τον Παπούλη των Θηβών, ΑΣ πρόσεχε τώρα. Εξάλλου έχει αμολύσει συγγενείς του να πολιτεύτουν και στη Νέα Δημοκράτια. Εχει καλύψει τα νώτα του και στις 2 πλεύρες.

nkalomiris είπε...

Η προετοιμασία για αυτά τα φυλλάδια γίνεται πολλές μέρες πριν για να είναι καταδικαστέα η πολυτέλεια τους. Αλλά και εχθές να έδινε παραγγελία για αυτό το "περιοδικό" έχει δικαίωμα ,και δεν είναι κατακριτέο, να ξοδεύει όσα θέλει. Δικά της είναι τα έξοδα και δεν τα πήρα από τα δημόσια λεφτά για τις αποζημιώσεις. Οπότε γιατί είναι κατακριτέο; Αυτό αφορά όλους τους υποψηφίους.
Ως αναφορά των Πανοσιολογιότατο Λεβαδείας κάνει για ντεκόρ. Θα πάω να βγάλω και εγώ μια να την βάλω στο προφίλ του blog μου.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
την ωρα που η ελλαδα μετραγε 42 νεκρους και ολοι οι αλλοι υποψηφιοι ακυρωσαν τις δραστηριοτητες τους, η εν λογω κυρια διοργανωσε παρτυ νεολαιας και διασκεδαζε στο μοσχοποδι θηβας.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

στο πρωτο φυλαδιο πριν δυο μηνες που κυκλοφορησε, λεει οτι ειναι 39 ετων, στο σημερινο λει 40 πως γινεται αυτο;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αντικειμενικότητα τα φυλλάδια των υποψηφίων της ΝΔ δεν σου έχουν έρθει ακόμη ή δεν τα σχολιάζεις.Τεσπα όσο για την φωτογραφία με τον Ιερώνυμο εδω η ΝΔ έχει καταντήσει την Εκλλησία πολιτικό μαγαζάκι της εσένα μια φωτογραφία σε πείραξε

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο;
Είμαι από Λειβαδια και μενω Αθηνα.
Εχθες το πρωί βρήκα στην πολυκατοικία μου φυλλάδιο της Αγάτσα με το όνομά μου.
Εξαιρετική οργάνωση η εν λόγω κυρία!!!!!
Και πολλά λεφτά για πέταμα......

Ανώνυμος είπε...

Στο βιογραφικο της που ειναι υπερ το δεον αναλυτικο, στυλ του παλαι ποτε αρθρογραφου - ποταμού, παρέλειψε να μας πει το ποιο σημαντικό : τι ζωδιο ειναι για να δεσει η μανεστρα.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ μην φοβάσαι δεν σου τους παίρνει τους παππάδες η Αγάτσα,εσένα θα στηρίξουν πάλι.

Όσο για το πολυτελές φυλλάδιο είσαι υπερβολικός.Αντί να κατακρίνεις το τηλεοπτικό σόου Ρουσόπουλου κάθε μέρα που εκμεταλλεύεται τους πυρόπληκτους ασχολείσαι και κρίνεις την Αγάτσα για ένα φυλλάδιο.

Τα φράγκα δεν είναι του Ακριβάκη.Ο Ακριβάκης στηρίζει Τσόνογλου.

Για τα έξοδα τβν δικών σου θα μας πεις τίποτα Βοιωτέ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ !!! Υποτίθεται ότι είναι ένα ενημερωτικό blog και μόνο για τα φυλλάδια του ΠΑΣΟΚ σχολιάζεις. Στο internet μπορείς να γράφεις ότι θέλεις αλλά όχι να το παίζεις αντικειμενικός και να κοροϊδεύεις τον κόσμο. Μην ΦΟΒΑΣΑΙ να υποστηρίξεις ανοικτά την επιλογή σου

Ανώνυμος είπε...

Με τον Βαγιακο πάντως ημασταν συμφοιτητες στο οικονομικο της νομικής.
Πιο στουρνος φοιτητης δεν υπήρχε!!!!

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
έχουν δίκαιο. Εάν δεν έχεις σκοπό να δημοσιεύσεις και σχολιάσεις τα φυλάδια των υποψηφίων της ΝΔ πέστο να ξεκινήσουμε εμείς τα σχόλια απο οποιοδήποτε άρθρο σου.
Δεν μπορεις να το αποφύγεις.
Βγάλε του Τόγια και μετά τα της ΝΔ.
Άλλωστε ακόμα δεν βρήκαμε τη γαλοπούλα.

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε,
υπάρχει νόμος για τις δαπάνες των υποψηφίων. Δεν μπορείς να "ξοδεύεις όσα θέλεις".
george_athens,
είσαι φαίνεται σημαντική προσωπικότητα :-).
Νικόλαε,
Σκορπιός.
Απόστολε,
φυσικά και δεν είμαι υπερβολικός.
Παρατηρητή,
περιμένω τα σχόλιά σου.

nkalomiris είπε...

Βοιωτέ το σχόλιο μου ότι μπορεί να ξοδεύει όσα θέλει κανείς υποψήφιος έγινε όχι για τον πλαφόν που τους έχουν βάλει, αλλά για το ότι δεν πρέπει να ξοδεύει πολλά επειδή καταστράφηκαν άνθρωποι στην Πελοπόννησο.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
μετά την δημοσίευση όλων των φυλλαδίων των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ θα σχολιάσω σχετικά. Λείπουν άλλοι δύο.

Ανώνυμος είπε...

τροφόνιε
το εθνικο πένθος ταυτίζεται με την εθνική ντροπή για την κυβέρνηση και δεν είναι λόγος να περάσει η προεκλογική περίοδος στα μουλοχτά κάνοντας το χατήρι της ΝΔ και μη αποκαλύπτοντας την ανικανότητά της, για τον τρόπο μεθόδευσης της κρίσης.
Για αυτό τον λόγο τα χρήματα που ξοδεύουν οι υποψήφιοι είναι επιβεβλημένα προς ενημέρωση του κόσμου.
Δεν μπορούμε να δώσουμε σε μιά ανίκανη κυβέρνηση μια δεύτερη ευκαιρία. Θα είναι εγκληματικη αφέλεια εκ μέρους μας.

ckoutros είπε...

Δεν εχουν προτασεις ουσιαστικες ουτε προγραμμα. Γι' αυτο γεμιζουν το βιογραφικο τους. Ενας βουλευτης που εχει σπουδασει στο εξωτερικο και δουλευει στην Αθηνα δεν ξερει τα προβληματα του τοπου του και ουτε μπορει ουτε θελει να τα λυσει.

nkalomiris είπε...

Παρατηρητή δεν σε βρίζω. Άκου εκεί εγώ Νεοδημοκράτης;
Που να μου καεί το PC.

Ανώνυμος είπε...

τροφονιε
1. Σε κανενα σημειο της επιστολης μου δεν αναφερω οτι εισαι νεοδημοκρατης
2. Σε κανενα σημειο της επιστολης μου δεν σε βριζω ποτέ μου δεν το κάνω αυτό.
3. Ακομα και να ησουν δεν ειναι βρισια ειναι προτέρημα της δημοκρατιας.
4. Προστατεψε το p/c σου απο τη φωτιά γιατί σε έχουμε ανάγκη

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που γράφει ο ανώνυμος2 στο τρίτο σχόλιο,για το πάρτι νεολαίας στο Μοσχοπόδι,δεν το διαψεύδει κανείς από όσους υπερασπίζονται την Αγάτσα;

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ θα περιμένουμε τα σχόλια σου για την κ.Μανάρα, τον κ.Γιαννάκη, τον κ.Καράμπελα και όσους ακόμη έχουν βγάλει προεκλογικά φυλλάδια...

βοιωτός είπε...

@Τροφώνιε,
ακόμη κι αν παραβλέψουμε το ζήτημα της εθνικής καταστροφής δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι και σε αυτή την προεκλογική περίοδο άλλοι μάχονται με τόξα και άλλοι με τανκς.

@Χρήστο, καλώς ήρθες. Ενδιαφέρουσα η απόψή σου, το ίδιο και τα blog σου.

@Ετεοκλή (με το ωραίο nick) καλώς ήρθες κι εσύ. Εύλογη η απορία σου.

@Καδμείε, welcome. Πάρε μια καρέκλα να μην περιμένεις όρθιος.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ ρεζιλευτηκε με το θέμα της Γεννηματά και αυτό θα επηρρεάσει και το αποτελεσμα των εκλογών . Σίγουρα θα χάσει την ψήφο των ανθρώπων που είναι σοβαροί και θέλουν να ξέρουν ότι αυτοί που επιλέγουν τουλα΄χιστον ξέρουν τα βασικά. Νομίζω ότι όλη η ιστορία εξέθεσε τον Παπανδρέου ανεπανόρθωτα.
Το φυλλάδιο της Αγάτσα μόνο αυτά μπορουσε να περιέχει . Αφου δεν έχει κάνει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ ρεζιλευτηκε με το θέμα της Γεννηματά και αυτό θα επηρρεάσει και το αποτελεσμα των εκλογών . Σίγουρα θα χάσει την ψήφο των ανθρώπων που είναι σοβαροί και θέλουν να ξέρουν ότι αυτοί που επιλέγουν τουλα΄χιστον ξέρουν τα βασικά. Νομίζω ότι όλη η ιστορία εξέθεσε τον Παπανδρέου ανεπανόρθωτα.
Το φυλλάδιο της Αγάτσα μόνο αυτά μπορουσε να περιέχει . Αφου δεν έχει κάνει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία ανωνυμε
Το θέμα Γεννηματά είναι πολύπλοκο. Όταν ψηφίστηκε ο νέος εκλογικός νόμος σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται η συμμετοχή των μονοπρόσωπων οργάνων τοπικης αυτ/κης δεν υπήρχε ο θεσμός του υπερομαρχη και επι πλέον ως υποψήφια επικρατείας δεν έχει σταυροδοσία για να πει κανείς ότι πλεονεκτεί έναντι των άλλων. Είναι μια δικαστική απόφαση απλά για ντόρο διότι ακόμα και να είναι άκυρη η συμμετοχή της μπορεί μετά τις εκλογές αν εκλεγεί, ο επόμενος στη σειρά από το επικρατείας να κάνει ένσταση και το δικαστήριο να αποφασίσει τότε.

Προσοχη: μία παρόμοια περίπτωση πιθανόν να έχουμε στην Βοιωτία. Αν μονοπρόσωπα όργανα θεωρούνται όχι μόνο νομάρχες, δήμαρχοι αλλά και εν ενεργεία αντινομάρχες, αντιδήμαρχοι ( διότι και αυτοί είναι αμοιβόμενοι ) τότε πρόβλημα ακυρότητας της εκλογής της εάν εκλεγεί έχει και η κα Αγάτσα (εν ενεργεία αντινομάρχης ) σε περίπτωση ένστασης του επόμενου στη σειρά υποφηφίου.

βοιωτός είπε...

Παρατηρητή,
έχεις άδικο το 56 του Συντάγματος είναι σαφές: «τα ανώτερα αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης δεύτερου βαθμού δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν βουλευτές κατά τη διάρκεια της θητείας για την οποία εξελέγησαν, ακόμη και αν παραιτηθούν».
Χωρίς να είμαι νομικός νομίζω ότι δεν αφορά αντινομάρχες και λοιπούς καθώς οι αντινομάρχες δεν εκλέγονται ως τέτοιοι αλλά διορίζονται.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
εχουν γινει πολλες ερμηνειες για το εαν ανηκουν οι αντινομαρχες στα ανωτερα αιρετα μονοπροσωπα οργανα. Δεν υπαρχει απαντηση μονο ο αρειος παγος θα παρει θεση αν χρειαστεί.
Ουτε εγω εγω ειμαι νομικος αλλα οι αντινομαρχες εκλεγονται πριν διοριστούν, δεν μπορει ο νομαρχης να διορισει ενα μη μέλος του ΝΣ.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
το θεμα δεν ειναι εαν οι αντινομαρχες εχουν ασυμβιβαστο η οχι που ουτως ή αλλως θα λυθει στο εκλογοδικείο, αλλα το γεγονος οτι οι αντινομαρχες, εφ οσον ασκουν διοικηση εχουν την δυνατοτητα να επηρεασουν την εκλογη τους με αθεμιτα μεσα, όσον αφορα την σταυροδοσια.
Γι αυτό όφειλαν να παραιτηθούν αμέσως μόλις κρίθηκαν υποψήφιοι.
Αλλά τέτοιες ευασθησίες απο την κυρία Αγάτσα που όντος έκανε πάρτυ την ώρα της τραγωδίας που να βρεθούν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δε ξερω τιλετε παντως η Αρια ειναι πολυ ομορφη!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΝΟΗΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΙΑ.-