Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Tο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία

Οι 6 υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία είναι οι εξής.

Μιχάλης Γιαννάκης
Γιάννης Καράμπελας
Ανδρέας Κουτσούμπας
Σωσώ Μανάρα-Μαυράκη
Ευάγγελος Μπασιάκος
Νίκος Στάμος

Θα επανέλθουμε.
Και στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση για τη Νέα Δημοκρατία που διενήργησε το viotia οι δύο πρώτοι περιλαμβάνονται στη οριστική λίστα με τους εκλεκτούς! Εδώ: Αποτελέσματα της δημοσκόπησης για Ν.Δ.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις δημοσκοπησεις δεν τις εμπιστευομαι
κι ο κόσμος που θα ψηφίσει αν θέλει επιτελους να γίνει κατι καλό σε αυτή τη χωρα θα μαυρισει και τα δυο μεγαλα κομματα

Ανώνυμος είπε...

Τις δημοσκοπησεις δεν τις εμπιστευομαι
κι ο κόσμος που θα ψηφίσει αν θέλει επιτελους να γίνει κατι καλό σε αυτή τη χωρα θα μαυρισει και τα δυο μεγαλα κομματα

Medeon είπε...

Bοιωτε δεν θελω να περιαυτολογω αλλα τα ψηφοδελτια ΠΑΣΟΚ ΝΔ στη Βοιωτια τα προεβλεψα σε μεγαλο ποσοστο 11/12 απο τη Κυριακη στο σιτε poutso.blogspot.com μετα απο παρακληση του φιλου Γιωργου Χ..Μονο τον Αγραφιωτη εχασα

Τελικα εχεις δικιο μαλλον πρεπει να κανω το δικο μου blog εαν και αυτο μαλλον θα βασιζεται στο πολιτικο μου ενστικτο και οχι στις δημοσογραφιακες πληροφοριες, οπως το αξιοπιστο σιτε σου.Θα ηθελα να βαλω λιγο μεσα και ενα κοινωνικοπολιτικο διαλογο για ολα τα συχρονα ζητηματα της ελληνικης κοινωνιας με πρωτο το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ..οπως επισης και συζητησεις για το θεατρο το σινεμα,τη λογοτεχνια και τη μουσικη,τις μεγαλες μου αγαπες..

Σε λιγο καιρο θα το επιχειρησω οταν βρω λιγο χρονο και θα σε ενημερωσω

Στο ψητο τωρα.Δυνατο το βλεπω το ψηφοδελτιο.Θεωρω πιο σοβαρο στελεχος της ΝΔ στη Λειβαδια το κυριο Σταμο, με καλη ρητορια και πολιτικο λογο δυνατο.Δεν ξερω εαν εχει ομως επαρκεις τοπικες συμμαχιες..Θετικη και η συμμετοχη Γυναικας στη Θηβα. Δικαιωση για Κουτσουμπα επιτελους η συμμετοχη του μετα απο τον αποκλεισμο απο Τσιμπλακο το 2004,να δουμε εαν το εκματαλλευτει καταλληλα..

ΥΓ. Αυτη την ωρα εβλεπα τον κυριο Χρυσανθακοπουλο,παλιο Βουλευτη Πατρων ΠΑΣΟΚ, φρεσκοξυρισμενο και γυμνασμενο να μαινεται εναντιον Γεωργιο Παπανδρεου για τον αποκλεισμο του....Ο Λαλιωτης λεει με τον ΓΑΠ μοιρασαν το κομμα και τον αφησαν εκτος..Το ντουκουμεντο να παιζει φρουτακια στα παρανομα μαγαζια του Νικολετατου στη Πατρα οντας βουλευτης στην Επιτροπη Διαφανειας της Βουλης, που το εβγαλε και τον ξεφτιλησε ο Τριανταφυλλοπουλος στο Πασοκ το 2001 το ξεχασε προφανως..Εμεις παντως δεν το ξεχασαμε. Δεν βλαπτει λιγο περισσοτερο σεβασμος και στην πολιτικη Ιστορια του Πασοκ και στη κριση και τη μνημη του Ελληνικου λαου κυριε Χρυσανθακοπουλε..

Τελος παντων ελπιζω να μην εχουμε και στη Βοιωτια αναλογες αντιδρασεις απο Αγραφιωτη, τουλαχιστον ο Βοιωτος εινια πιο εξυπνος και λογικος απο το Πατρινο..

Με εκτιμηση

Medeon είπε...

Ξεχασα .Ελπιζω οι επιθεσεις του Χρυσανθακοπουλου να εκπορευονται απο αγνα κινητρα λεει αγανακτησης και οχι απο Υποδειξεις του παλιου του αρχηγου Κωστα Σημιτη για να πριονιζει και αλλο τη καρεκλα Του Γεωργιου Παπανδρεου..

Ο καιρος θα δειξει φιλοι.Συγνωμη για το ακαιρο και ασχετο σχολιο

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη Επιτυχια ρε Βοιωτέ.Στη Μανάρα Μαυράκη που ειναι θεία μου εγω έριξα πενήντα ψήφους μόνο σε 2 μέρες.Πλήρωσα κάτι παραπάνω αλλά τη βάλαμε τελικά στο ψηφοδέλτιο.Νομίζεις ο Κωστακης τις δημοσκοπήσεις σου είδε..Αιντεεεεεε

βοιωτός είπε...

Καλημέρα,
ο κόσμος έχει και μνήμη και κρίση.
Μεδεών, θα χαρώ να συνδράμω στο δικό σου blog.
Ανώνυμε,
αν πράγματι έχεις θεία τη Σωσώ Μαυράκη θέλω ένα ρουσφετάκι :-).
Για την επιρροή του viotia στη διαμόρφωση των ψηφοδελτίων θα γράψω αναλυτικά και με στοιχεία...

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ εαν θέλεις ρουσφετάκι από τη θεία ,οργάνωσε δημοσκόπηση,χωρίς πριορισμό ψήφων εννοιείται,να ψηφίσω 150 φορές για να τη βγάλω πρώτη,να τη βγάλουμε ετσι βουλευτή,αφου οι αρχηγοί κομμάτων διαβάζουν βοιωτία..

Μετά οτι θέλεις παλλικάρι μου από εμένα και Σωσω

Ανώνυμος είπε...

Μανάρα(μ)

nkalomiris είπε...

Κουτσούμπας; Αχαχαχααααααααα
Το άλλο με τον Τοτό;

yannis είπε...

Παντως ειλικρινα, πιστευω οτι απο το ψηφοδελτιο της Ν.Δ, πρεπει οπωσδηποτε να εκλεγει και ενας βουλευτης απο Λιβαδεια. Ποιος πιστευετε οτι ειναι αυτος που του αξιζει περισσοτερο ?

agios thomas είπε...

Μήπως βοιωτέ μπορούμε να βρούμε βιογραφικά αυτών των ανθρώπων και γενικώτερα όλων των κομάτων, μπας και μάθουμε τι μέρη του λόγου είναι;
Αυτό γιατί εμείς οι χωριάτες δεν γνωρίζουμε σχεδόν κανέναν.

yannis είπε...

Δεν ξερω ποσο αντικειμενικοι μπορουμε να ειμαστε, αλλα βλεποντας τα βιογραφικα, τις διαδρομες, το εργο και τις συμπεριφορες των υποψηφιων, ισως μπορουσαμε να πουμε ποιος αξιζει, ποιος κοροιδευει, ποιος κοιταει τον εαυτο του και την παρτη του, ποιος ειναι "καθαρος" και ποιος "απατεωνας" (πολιτικα εννοωντας το).

βοιωτός είπε...

Αγιε,
θα τους δούμε έναν-έναν όχι μόνο με το βιογραφικό τους αλλά και με άλλες πληροφορίες.
Γιάννη,
καλώς ήρθες. Φυσικά, θα συγκρίνουμε και θα κρίνουμε. Για εμένα σημαντικά θετικό για κάποιον υποψήφιο είναι και το χαμηλό κόστος της προεκλογικής του εκστρατείας. Αλλά θα τα πούμε στην πορεία...

yannis είπε...

βεβαιως, και καλως σας βρηκα! Το κοστος της προεκλογικης εκστρατειας ειναι σιγουρα παραγοντας, αλλα για να ειμαστε ειλικρινεις, το κοστος ειναι μονο ενα μερος της εκστρατειας. Υπαρχουν και αλλα που εμενα προσωπικα με απωθουν, οπως για πχ, ο εκβιασμος προς τους ψηφοφορους, η εξαγορα ψηφων (εκει να δεις κοστος), οι υβρεις, τα ψεματα κτλ κτλ! Καλυτερα βεβαια να μιλαμε συγκεκριμενα για προσωπα και οχι γενικα, αλλα θα το κανουμε και αυτο

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που θα βγεί πρώτος μακράν των άλλων είναι ο Μπασιάκος . Ο Γιαννάκης έχει τλαξει και στον αγέννητο και έχει πρόβλημα. Ο Στάμος έχει κατέβει τ΄σες φορέ;ς και έχει χάσει . Ο Κουτσούμπας δεν ξέρω τι θα κάνει. Οσο για τη Μαυράκη και τον Καράμπελλα αυτοί είναι για 1500 ψηφοδέλτια.

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε, καλώς ήρθες.
Διάλεξε ένα ψευδώνυμοκαι ετοιμάσου. Από βδομάδα ξεκινάμε με τη Νέα Δημοκρατία. Κρίσεις, συγκρίσεις, απόψει και προγνωστικά όλα δεκτά. Και σε βλέπω σε φόρμα.