Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Σκληρή επίθεση στον Παπαγγελή από μεγαλοεπιχειρηματία -Νέο Βατερλό του δημάρχου για τα τραπεζοκαθίσματα

Δριμεία λεκτική επίθεση  από γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία της Λιβαδειάς δέχθηκε ο δήμαρχος της πόλης κ. Παπαγγελής κατά τη διάρκεια τους επεισοδιακού Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Αυγούστου. Αιτία ήταν η απόφαση της δημοτικής αρχής για οριστική αφαίρεση αδείας από 4 καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος από σήμερα Τρίτη 13 Αυγούστου 2013. Οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι έκαναν παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητώντας ανάκληση της απόφασης του δημάρχου με ατού τον νόμο 4178/2013 που ψηφίστηκε και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ την Πέμπτη και που δίδει 2ετή παράταση στα κατάστήμτα για τη διευθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων κατόπιν αρχιτεκτονικών μελετών που θα καταρτίσουν οι Τ.Υ. των Δήμων.
Ο κ. Παπαγγελής στην αρχή αρνήθηκε  να συζητηθεί το θέμα προ ημερησίας διατάξεως υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα περί 4178 του 2013. Κατόπιν δέχθηκε την επίθεση τών παρισταμένων και ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας επιτέθηκε λεκτικά στον Παπαγγελή με βαρύτατες εκφράσεις από τις οποίες το "είσαι αλήτης" ήταν η πλέον κόσμια. Η κατάσταση κινδύνεψε να ξεφύγει και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο κ. Παπαγγελής κάλεσε την Αστυνομία για να τον προστατέψει, η οποία πάντως δεν χρειάστηκε να επέμβει και έτσι το Δημτοικό Συμβούλιο Λιβαδειάς διέφυγε τον απόλυτο εξευτελισμό.
Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά που αποτελούν κατάντια για το Δημοτικό Συμβούλιο τελικά έγιναν χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο αφού εν τέλει ο Παπαγγελής υποχώρησε ατάκτως και δέχθηκε τα αρχικά αιτήματα των καταστηματαρχών. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ακόμη Βατερλό για τον κ. Παπαγγελή και τους νυν και τέως αντιδημάρχους που όχι απλώς δεν κατόρθωσαν να επιλύσουν το πρόβλημα με τα τραπεζοκαθίσματα αλλά κατάφεραν να το επιτείνουν δημιουργώντας και συνθλίβοντας προσδοκίες, αναγκάζοντας επιχειρηματίες σε ανούσια υπερόγκα έξοδα και αποδεικνύοντας τις περιορισμένες δυνατότητες και ικανότητες των διοικούντων τον Δήμο Λεβαδέων.

Η παροιμιώδης ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής σε συνδυασμό με τις εμμονές και την εμπάθεια έχουν ναρκοθετήσει κάθε πιθανότητα αντιμετώπισης των σοβαρών προβλημάτων που εμφανίζονται στη Λιβαδειά εδώ και νπολύ καιρό και πλέον αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Εκείνο που προστέθηκε εδώ και μερικούς μήνες είναι η διαρκής υποβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο πλέον έχει κατέλθει στο επίπεδο της ανταλλαγής ύβρεων και σοβαρών επεισοδίων.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΙΛΗ !!ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάιος του 14 είναι κοντά Πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι;
Ο Α’ μεγαλοεπιχειρηματίας δεν πληρώνει Φ.Π.Α.
Ο Β’ μεγαλοεπιχειρηματίας νομίζει ότι είναι Δεσπότης.
Ο Γ’ μεγαλοεπιχειρηματίας δεν θέλει την πόλη μας ανθρώπινη το μόνο του τον ενδιαφέρει είναι το πώς τσεπώνουμε περισσότερα.
Ο Δ’ μεγαλοεπιχειρηματίας κάτι άλλο κατά του γενικού συνόλου κ.τ.λ.
Και ο Χαμένος της υπόθεσης «Ο Λαός της Λιβαδειάς».

βοιωτός είπε...

4.46
Ολα θα άλλαξουν.-

Ανώνυμος είπε...

Πώς?

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ?

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ,ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΣΕΙΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το αυτονόητο, να τηρηθεί η νομιμότητα, από όλες τις πλευράς, είναι τόσο δύσκολο???

Το αξιοσημείωτο όμως δεν είναι η Λιβαδειά και οι καταστηματάρχες της, το αξιοσημείωτο είναι ότι η Βο(υ)λή των Ελλήνων ψήφισε νόμο κομένο και ραμένο στα μέτρα τους και έτσι οι κατασκευές αυτές γίνονται νόμιμες. Και ανακύπτει πάλι το παλαιό ερώτημα: "Ποιός κυβρενάει αυτόν τον τόπο ????"

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΚΕΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ . ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ . ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:ΜΠΑΤΣΟΚ
Α)ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΠΑ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ
Β)ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...
Γ)ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑ,ΕΣΠΑ,ΜΙΖΕΣ Κ.Α
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Δ)ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ;;6ΧΡΟΝΟΣ ΥΦΕΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ;;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ 3%;;;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΉΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Ούτως η άλλως η λανθασμένη και στοχευμένη επίθεση του Παπαγγελή και της Δημοτικής αρχής ήταν λάθος εξ'αρχής καθώς δεν μπορείς να στοχοποιείς 4 συγκεκριμένες καφετέριες και να κάνεις τα στραβά μάτια για όλους τους υπόλοιπους. Ήταν φυσικό και επόμενο να φτάσουμε σε τέτοια αποτελέσματα. Τα πολεοδομικά και όχι μόνο όργια που έχουν γίνει σε αυτή την πόλη δεν έχουν τελειωμό τόσο από επιχειρηματίες όσο και από ιδιώτες και για μια ακόμη φορά βλέπουμε το δάσος.
Το συγκεκριμένο θέμα είναι μια ακόμη μπανανόφλουδα που ο Παπαγγελής δεν την είδε και την πάτησε!