Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ζητεί και νέα παράταση για το ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς!







 


Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ
Mε βραδύ ρυθμό συνεχίζεται το έργο ανακατασκευής του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς με τη δημοτική αρχή να επιδιώκει και νέα παράταση υπέρ του εργολάβου(!) η οποία θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς τη Δευτέρα 12 Αυγούστου.
Η τακτική είναι η συνήθης του Παπαγγελή, αυτή που φέρει τον κωδικό "στα μουλωχτά στα μέσα Αυγούστου για να μην μας πάρουν πρέφα" και η οποία συμπληρώνει την πρώτη επεισοδιακή συνεδρίαση για το ΞΕΝΙΑ που είχε τον κωδικό " ως ξημερώματα για να αποφύγουμε τους πολίτες".
Σε όλες τις περιπτώσεις η δημοτική αρχή δεν έχει δώσει τις εξηγήσεις που οφείλει για τις συνεχείς καθυστερήσεις και τα άλλα προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω της ανεπάρκειάς της και της πλημμελούς προετοιμασίας της.
Ούτε στην  αντιπολίτευση, που φαίνεται σχεδόν απούσα, ούτε στον Σύλλογο Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς όπως θα έπραττε κάθε σοβαρή δημοτική αρχή. Αντίθετα ο χειρισμός της υπόθεσης του ΞΕΝΙΑ εκ μέρους του κ. Παπαγγελή είναι ο γνωστός μικροπολιτικός, ιδιοτελής και αδιαφανής τρόπος που έχει παγιωθεί από  τον δήμαρχο, ο οποίος χρησιμοποιεί τη δημόσια περιουσία για να αποκομίσει προσωπικό πολιτικό όφελος.
Στη συνεδρίαση της Δευτέρας η δημοτική αντιπολίτευση οφείλει να ζητήσει πλήρεις εξηγήσεις για τις αιτίες που για ένα ακόμη καλοκαίρι η Λιβαδειά έμεινε χωρίς το ΞΕΝΙΑ και να καταλογίσει τις βαρύτατες ευθύνες που αναλογούν στο κ.Παπαγγελή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: