Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Αγριο έγκλημα-Νεκρός 50χρονος


Οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί που έφτασαν αμέσως, διαπίστωσαν ότι έφερε πολλά χτυπήματα που είχαν προκληθεί από βαρύ αντικείμενο, ίσως πέτρα ή σιδερολοστό, στο πρόσωπο, το σαγόνι και τα ζυγωματικά!Σε προσωπικές διαφορές που ενδεχομένως έχουν σχέση με ναρκωτικά αποδίδει η Ασφάλεια Μεσολογγίου τη στυγερή δολοφονία ενός 50χρονου ελαιοχρωματιστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σημείο όπου γίνεται η ετήσια εμποροπανήγυρη στην περιοχή Γρίμποβο της Ναυπακτίας.

Ενας κάτοικος της περιοχής που περπατούσε στο λιμάνι ανακάλυψε τη σορό του άτυχου άνδρα από την περιοχή της Δάφνης, που ήταν ντυμένος με τα ρούχα της δουλειάς του.

Οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί που έφτασαν αμέσως, διαπίστωσαν ότι έφερε πολλά χτυπήματα που είχαν προκληθεί από βαρύ αντικείμενο, ίσως πέτρα ή σιδερολοστό, στο πρόσωπο, το σαγόνι και τα ζυγωματικά!

Το έγκλημα υπολογίζεται ότι έγινε μεταξύ 3 και 5 τα ξημερώματα, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο και η σορός να μεταφέρθηκε εκεί όπου βρέθηκε από τον ή τους δράστες. Για τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας θα γίνει νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: