Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο Κώστας Μπακογιάννης;


Εντείνονται οι ζυμώσεις και οι βολιδοσκοπήσεις στελεχών εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του 2014, οι οποίες βρίσκονται μόλις εννέα μήνες μακριά, χρονικό ορόσημο που δημιουργεί πλέον κι επισήμως, συνθήκες προεκλογικής περιόδου.




Η Ν.Δ έχει αρχίσει ήδη παρασκηνιακές συζητήσεις για τα κριτήρια επιλογής των "γαλάζιων" υποψηφίων, τα οποία σε μεμονωμένες -τουλάχιστον προς το παρόν- περιπτώσεις φέρονται να συμπίπτουν και με τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ.




Σενάρια και φήμες για ονόματα που έχουν ήδη λάβει το "γαλάζιο χρίσμα" διακινούνται το τελευταίο διάστημα μετ΄ επιτάσεως ομοίως με τις διαψεύσεις που έπονται.

/> Στο πλαίσιο αυτό διακινήθηκε τις τελευταίες ημέρες το ενδεχόμενο να στηριχθεί από τη Ν.Δ για τον Δήμο της Αθήνας, ο νυν Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital, τέτοιο ενδεχόμενο ουδεπώποτε συζητήθηκε επισήμως ενώ δεν υπάρχει σχετική πρόθεση ούτε από την πλευρά του κ. Μπακογιάννη.

Ίδιες πηγές ωστόσο αναφέρουν ότι ουδόλως αρνητικός εμφανίζεται στις κρούσεις που δέχεται ο Δήμαρχος Καρπενησίου από παράγοντες πέριξ της περιοχής του προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Σχετική συζήτηση από το... κέντρο των Αθηνών δεν έχει γίνει, όπερ σημαίνει ότι το σχετικό σενάριο διακινείται αποκλειστικώς προς το παρόν τουλάχιστον, στις περιοχές της Φθιώτιδας και πλησίον αυτής.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το Καρπενήσι προκειμένου να αναζητήσει βουλευτικό ή δημαρχιακό θώκο εκτός της περιοχής του, διαψεύδεται κατηγορηματικά από το νυν δήμαρχο ο οποίος ωστόσο δεν φέρεται να είναι απορριπτικός ως προς ένα ενδεχόμενο αναβάθμισής του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεδομένων των δυνατοτήτων στήριξης της περιοχής που θα του δώσει τυχόν σχετική μετακίνησή του.

Πηγή: www.capital.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: