Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Περιπτεράς από τη Λαμία στο διάστημα!



Ένα βήμα προτού επιβιβασθεί σε διαστημόπλοιο για μια βόλτα στο… διάστημα βρίσκεται ο νεαρός Απόστολος Κέππας.

Ο 34χρονος Λαμιώτης περιπτεράς συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό που διοργάνωσε η AXE τον περασμένο Φεβρουάριο και κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος ανάμεσα σε 3.800 άτομα.

«Η εταιρεία αγόρασε 22 θέσεις για το διάστημα και διοργάνωσε ένα παγκόσμιο διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν 60 χώρες. Το όλο εγχείρημα είναι τουριστικό και ξεκινά σε ένα χρόνο. Στην ουσία πρόκειται για μια βόλτα στο διάστημα» αναφέρει ο κ. Κέππας μιλώντας στο zougla.gr.

Ο διαγωνισμός

Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν οι συμμετέχοντες προκειμένου να περνούν τις φάσεις του διαγωνισμού και να βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο «όνειρο», ήταν να γίνουν δημοφιλείς.

«Αυτό που έπρεπε να κάνει κάποιος ήταν να μαζεύει ψήφους, είτε με email είτε με like στο facebook. Ξεκινήσαμε 3800 άτομα και θα κέρδιζε όποιος θα είχε τα περισσότερα like. Ο διαγωνισμός είχε διάφορες φάσεις. Σε πρώτη φάση έπρεπε για 4 μήνες να μαζεύουμε email. Μετά βγήκε η 50αδα και τέλος η 5αδα. Σε αυτή την φάση ο κάθε παίχτης γύρισε ένα βίντεο το οποίο θα έπρεπε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους» εξηγεί ο 34χρονος.

Τελικά το video του Αποστόλη έγινε ανάρπαστο καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 3.000 like. Το αποτέλεσμα ήταν να αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού και πλέον να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το διάστημα.


Ετοιμάζει βαλίτσες για Ορλάντο

Η αυλαία πρόκειται να πέσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο όπου οι νικητές -περίπου 60- όλων των χωρών θα πρέπει να βρίσκονται στο Ορλάντο προκειμένου να κάνουν κάποιες ειδικές ασκήσεις.

«Έχει μείνει ένα στάδιο ακόμα. Η επόμενη φάση είναι τον Δεκέμβριο στο Ορλάντο. Θα είμαστε οι 60 νικητές και για μια εβδομάδα θα περάσουμε εκπαίδευση. Οι 22 καλύτεροι είναι αυτοί που τελικά θα ταξιδέψουν στο διάστημα. Εγώ προσπαθώ από τώρα να μάθω σχετικά με τη εκπαίδευση ώστε να προετοιμαστώ. Έχω σκεφτεί, αν δεν είναι πολύ μεγάλο το κόστος, να πάω σε κάποιο σχετικό κέντρο και να εκπαιδευτώ νωρίτερα ώστε να είμαι έτοιμος» εξηγεί ο Αποστόλης περιχαρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: