Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Αγωνία για Λιβαδειά

Κι ενώ οι φήμες θέλουν ακόμη και σήμερα την επίσημη ανακοίνωση του υποψηφίου που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ για δήμαρχο Λιβαδειάς, στα επιτελεία του Δ. Τσιφή και του Ν. Παπαγγελή είναι φυσικό να υπάρχει μια σχετική αγωνία.
"Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς ούτως ή άλλως", λέει στη viotia ο δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτριος Τσιφής : "Προτιμώ να κατέλθω στον εκλογικό στίβο με τη στήριξη του κόμματός μου αλλά αν αυτό δεν γίνει θα καταρτίσω ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο" καταλήγει ο δήμαρχος Λεβαδέων.
Την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναμένει με συγκρατημένη αισοδοξία ο δήμαρχος Χαιρωνείας Νίκος Παπαγγελής. Τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν είναι αυτός ο εκλεκτός;
"Θα συσκεφτώ με την ομάδα μου και θα συναποφασίουμε τι θα κάνουμε στην περίπτωση αυτή", λέει στη viotia o N. Παπαγγελής και συνεχίζει: "Δεν είναι κάτι που μπορεί να απαντηθεί πριν δούμε τα επίσημα δεδομένα. Πάντως δεν είναι προσωπική μου απόφαση".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΓΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΙΒΑΔΕΙΤΗ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΓΝΟΜΩΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΠ!!!!!!ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε..
9/01/2010 9:18 μμ
καλώς Ακούω Όνομα φιλε.

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει πια με τον ηλίθιο τοπικισμό σας και τα χαζά σενάρια στην "πλάτη" της Λιβαδειάς . Το μαγαλύτερο έργο στη Λιβαδειά έγινε από το Γιάννη Περγαντά τον οποίο δεν τον ήθελαν στην άρχή γιατί ήταν από το Δίστομο, δεν ήταν Λιβαδίτης, δεν ήταν γαλαζοαίματος... ΉΜΑΡΤΟΝ..!

Ανώνυμος είπε...

OXI STON EGKA8ETO PAPAGGELI POY AKOYSTIKE STHN POLH THS LIBADEIAS NA TOPO8ETH8EI DHMARXOS ENAS MONO KAI MONO EPIDEI 8ELEI NA TON YPOBALEI TO KOMA.

Ανώνυμος είπε...

Μμμμ, πολύ σπουδαίοι δήμαρχοι , τι να λέμε τώρα. Αυτοί είναι οι καλύτεροι; Πλάκα μας κάνετε;
Αλλά βέβαια, αν στα κόμματα πήγαιναν οι καλύτεροι της κοινωνίας δεν θα είχαμε φτάσει
στα μαύρα χάλια τα αδιόρθωτα.
Ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο μακριά έξω από όλα τα κόμματα από ανθρώπους σοβαρούς που αποδεδειγμένα δεν "χρωστάνε" τίποτα και σε κανέναν θα τους σάρωνε όλους αυτούς και θα τους έστελνε να δουλέψουν επιτέλους που έχουν κάνει επάγγελμα την καρέκλα για αυτούς και τους κολλητούς τους.
Δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στην πόλη γιατί και προσόντα δεν έχουν και δεν ενδιαφέρονται. Απλά πράγματα.
Αλήθεια μπορούν όλοι αυτοί να δικαιολογήσουν τα υπάρχοντά τους;
Ο κόσμος έχει απηυδήσει και θα πάρουν την απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος έχει απηυδήσει και θα πάρουν την απάντηση.

Ένας από τα ίδια φίλε.
να το θυμάσε.