Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Για τον αντιπεριφερειάρχη της ΝΔ στη Βοιωτία

Οπως ήδη από την Παρασκευή έγραψε η viotia  Στη Λιβαδειά ο Μιχάλης Γιαννάκης σήμερα Δευτέρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας με τον συνδυασμό του κ. Αθανασίου Χειμάρα. Πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει αναφέρει προς τη viotia  ότι ίσως μέσα στην επόμενη ώρα θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις, για ένα θέμα που θα μου επιτραπεί να σημειώσω δυο λόγια.

Ο αντιπεριφερειάρχης εν όψει του Καλλικράτη θα είναι νομαρχεύων και θεωρείται θέση που έχει ευθύνες και αρκετές αρμοδιότητες. Δεν παύει όμως να είναι δοτή θέση, χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση. Από την άποψη αυτή δεν πρόκειται για μεγάλο ζήτημα με βάση τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα διαμορφώσουν το μετεκλογικό τοπίο στην Ελλάδα.
Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς έπρεπε να ανακοινώσει το όνομα του εκλεκτού στη Βοιωτία από την πρώτη στιγμή -καθαρά, δυνατά και θαρραλέα- και μετά να μετρήσει τους πραγματικούς φίλους, εκείνους δηλαδή που θα στήριζαν την επιλογή του. Οι διαδικασίες του τύπου που ακολουθήθηκαν, στη Βοιωτία τουλάχιστον, θίγουν το κόμμα και τους απλούς οπαδούς που αναμένουν από τα στελέχη  μια αντίσταση στη λαίλαπα του ΔΝΤ και τη φοροκαταιγίδα και βλέπουν προσωπικά συμφέροντα να συγκρούνται ανελέητα για τις καρέκλες... Δηλαδή μια από τα ίδια..


Αυτά είχα να πω και ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεβαδέων οφείλουν να λάβουν σαφή θέση για το Πανεπιστήμιο Στερεάς στη Λιβαδειά
Για το Πανεπιστήμιο στη Λιβαδειά2

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση
ποιον κατεβάζει υποψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Λιβαδειάς και για την περιφέρεια; Δεν έχουν ανακοινωθεί υποψηφιότητες ή δεν θα στηρίξει κανέναν επίσημα;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ....ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΙΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΥΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.......ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΟΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ,ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ.ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.......

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ......ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.....ΑΡΧΙΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΜΟΛΙΣ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΚΛΕΦΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε!Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί.

Μου λένε "γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν φίλος σου;" Μα...γιατί έκλεψε! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στην κυβέρνηση.

Πρόδωσαν τον Λαό, την Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται απ' τη Δικαιοσύνη!Αν τους αφήσεις διαφθείρουν κι άλλους.Γι' αυτό φυλακίστηκαν.

Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και την Παγκόσμια Τράπεζα, το Δ.Ν.Τ και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας. Δεν καταντάμε Ελλάδα!

(Ούγκο Τσάβες/ Ιούλιος 2010
από το www.activists)