Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Χειμάρας για Περγαντά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχολιάζοντας δήλωση του κ. Περγαντά περί πανικού, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάσης Χειμάρας σχολίασε:
«Πανικό προδίδουν μόνο οι βιαστικές ανακοινώσεις…».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Περγαντάς δήλωσε ότι παρά τις φήμες που τον έφερναν ως εναλλακτική λύση μετά την άρνηση της κας Μπαζτελή, ήξερε από καιρό πως αυτός θα ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και ήταν πάντα η πρώτη επιλογή του κόμματος.
Αν οταν τον δεις στο δρομο τον αρχισεις με τα παπουτσια θα φταις εσυ?Εδω η αλλη εχασε τη θεση της επειδη δε δεχτηκε να ειναι υποψηφια και αυτος σου λεει οτι ηταν παντα η πρωτη επιλογη του κομματος.Η νομιζει πως ειμαστε χαζοι η το πιθανοτερο ειναι ο ιδιος.

Ανώνυμος είπε...

Ρουσφέτι στον Αρχιεπίσκοπο...

Δεν ήταν και τόσο αναμενόμενο το όνομα στο οποίο κατέληξε το ΠΑΣΟΚ για τη θέση περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Ο Κλέαρχος Περγαντάς.
«Ήταν δύο τετραετίες νομάρχης Βοιωτίας», απαντούσαν συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου στο ερώτημα «πώς φτάσατε σε αυτόν;». Υπάρχει όμως και παρασκήνιο, το οποίο σας αποκαλύπτουμε: Ο Κλ. Περγαντάς είναι συμπατριώτης και στενός φίλος του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου. Και σύμφωνα με καλά πληροφορημένη εκκλησιαστική πηγή, η επιλογή του ήταν ένα από τα «πιάτα» του μενού στο τραπέζι που είχαν από κοινού πρωθυπουργός και Αρχιεπίσκοπος τον Δεκαπενταύγουστο, στην Πάρο.
Αυτό ήταν και το πιο εύκολο «ρουσφέτι» που ζήτησε ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Ελλάδας, γιατί τα υπόλοιπα ήταν πολύ πιο δύσκολα…

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=58766&colid=&catid=26&dt=2010-09-12%200:0:0

-

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήθελαν την Μπατζελή μέχρι τέλους αλλά δεν δέχτηκε. κι αυτό γιατί είχε πιθανότητες να πάρει την περιφέρεια. ενώ τώρα χαμένη υπόθεση γιατί και μόνο πληθυσμιακά και τοπικιστικά να το πάρουμε ο περιφερειάρχης θα είναι από τη Φθιώτιδα τον μεγαλύτερο νομό της περιφέρειας. οπότε τι σημασια έχι το πως και το γιατί

εωσφόρος είπε...

Θα τον ψήφιζα τον Περγαντά , αλλά είναι πολύ ... "αντιεξουσιαστής της εξουσίας" για τα δικά μου κομφορμιστικά μέτρα και δεν παλεύεται τόση "αντίσταση".

Ανώνυμος είπε...

KLEARXE
Έβαλες δυο γκολ κατά λάθος...
Αλλά παίζεις εκτός έδρας.
Φτάνει τόσο
Να σε δούμε και να δουλευεις λίγο
Δουλειά θα μου πείς τι είναι;
Έλα ντε...