Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Μεραλί χθες βράδυ η Γιώτα και ο Παπαγγελής

Αφού ανακοινώθηκε επισήμως ότι το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τη Λιβαδειά πάει στον Παπαγγελή και ενώ στη βοιωτική πρωτεύουσα έλαμβαναν χώρα πυρετώδεις διαβουλεύσεις στην παράταξη Τσιφή η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου με μεγάλη παρέα (οι περισσότεροι από τους οποίους μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης) κατέφθασε σε γνωστή και ωραία ταβέρνα στον Προφήτη Ηλία όπου κάθε Πέμπτη σερβίρεται φημισμένο "χοντρό".

Στην ίδια ταβέρνα σε παρακείμενο τραπέζι έτρωγαν ο Γ. Παλαμίδας, ο Γιώργος Καραμάνης και ο Γ. Πασσάς. Ομως η έκπληξη ήρθε αργότερα όταν κατέφθασε και κάθισε μαζί τους ο μόλις πριν από λίγο έχων λάβει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπαγγελής για τα επινίκια. Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό η Γιώτα και ο Ν. Παπαγγελής αντάλλαξαν ευχές για καλή δύναμη στον δύσκολο προεκλογικό αγώνα που ξεκινάει.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o Παπαγγελής θα εκλεγει μονο αν απομακρυνει τους "κουρασμενους" που επιθυμουν να ειναι υποψηφιοι στο συνδυασμό του. Η ανανέωση δεν αφορα μονο τον επικεφαλη αλλά και την υπόλοιπη κομπανια. Ο κοσμος βαρεθηκε τους ιδιους και τους ιδιους και θα εκφραστει μεσω καλπης.

Ανώνυμος είπε...

ki etsi ki alios den 8a eklegei o papagelis.

Ανώνυμος είπε...

kala ta sfiraei o paredros

Ανώνυμος είπε...

καλα παιδια σιγα σιγα μην αρχιζετε απο τωρα τις ταβερνιασεις γιατι σας βλεπω να ανεβειται κανα δυο τρια τεσσερα νουμερακια μεχρι τις εκλογες.......

Ανώνυμος είπε...

Ανατριχιάσαμε. Ρε θα πέσει σαλάμι που θα πάει σύννεφο

Atheidis είπε...

Η γνωστή "κωλοτούμπα" Γιώτα. Σιγά μην ήταν τυχαία η συνάντηση. Η Γιώτα οσφρίζετε τον νικητή και προσχωρεί μαζί του. Παλαιολόγος, Ρούσαρης , Τσιφής (ωπ, εδώ την πάτησε γιατί νόμιζε ότι θα έβγαινε ο Παλαιολόγος), Παπαγγελής.

Πρόσεχε Γιώτα γιατί θα ξεβρακωθείς...

εωσφόρος είπε...

To "χοντρό ήταν καλό;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΩΡ ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΛΑΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΜΟΥ ΤΑΧΩ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝΕ???ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

δεν τουσ ψηφιζω δαυτουσ ουτε με ενα κοπαδι προβατινεσ...

Ανώνυμος είπε...

κακή άρχή το ...ΦΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ήξερα αυτός ο Παπαγγελής πως κατεβαίνει για δήμαρχος με την γκάφα που έκανε με το εργοστάσιο της Χαιρώνιας. Έτσι και δεν ήταν αύτός θα υπήρχε μια ανάσα ανάπτυξης για την περιοχή!!!

Εκτός τι να πω, το μόνο που μου περνάει απο το μυαλό πέρα απο γκάφα, θα πρέπει να είναι κώλος και βρακή με τον Μυτιλιναίο!!!!!!!!!!

Αντί να κρύβεστε και να σας γιουχάρουμε πατε και για τιμες...
εμεις φταίμε ρε σκατά βοιωτοί πατρίωτες είμαστε!!!!