Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Πάνω από 2.000.000 οι επισκέψεις στη viotia

Καθώς ο Βοιωτός νοσηλευόταν η viotia συμπλήρωσε τα 2.000.000 επισκέψεις στα τρία χρόνια της λειτουργίας της δημιουργώντας ένα μεγάλο ρεκόρ αναγνωσιμότητας. Οι συνθήκες το 2007 όταν η viotia "έβαζε τη Βοιωτία στο δίκτυο" δεν έμοιαζαν στις σημερινές: λίγοι είχαν πρόσβαση στο Internet και ακόμη λιγότεροι το χρησιμοποιούσαν για πληροφόρηση. Η μεγάλη αλλαγή που έφερε η viotia δεν άργησε να ριζώσει και η ηλεκτρονική μας εφημερίδα έγινε γρήγορα καθημερινή συνήθεια χιλιάδων Βοιωτών στην Ελλάδα και σε όλόκληρο τον κόσμο.

Δείτε στον πίνακα τις μηνιαίες pageloads της viotia από την αρχή της εγκατάστασης του μετρητή το 2007 μέχρι το 2010.


















Ενα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε στους αναγνώστες αλλά και στους σχολιαστές, τους αρθρογράφους, τους αλληλογράφους. Ιδιαίτερα πρέπει να τονιστεί η παρέμβαση της  viotia στα προβλήματα των πολιτών καθώς μέσα από τις στήλες της δημοσιοποιήθηκαν πολλά κακώς κείμενα και οι δημόσιες αρχές  σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις ανταποκρίθηκαν στη φωνή των πολιτών και δόθηκαν έτσι σημαντικές λύσεις σε χρονίζοντα θέματα που ταλαιπωρούσαν αναίτια το κοινωνικό σώμα.  
Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή της viotia μετά την αναγκαστική διακοπή της λειτουργίας της λόγω ασθενείας. Την περασμένη εβδομάδα και καθώς η viotia επανερχόταν σιγά-σιγά σε κανονικού ρυθμούς οι επισκέψεις διαμορφώθηκαν κοντά στις 6.000/ημέρα όπως μπορείτε να δείτε στον σχετικό πίνακα κάτω. 
Είναι βέβαιο ότι όσο πλησιάζουμε προς τις τοπικές εκλογές οι αριθμοί θα ανεβαίνουν.
Εχω γράψει και άλλοτε ότι δεν ενδιαφέρουν οι αριθμοί καθαυτοί. Για εμένα το σημαντικό που κρατάω από αυτή την μεγάλη ανταπόκριση είναι  ότι αποδεικνύει "η ποιότητα, ΄(την οποία προσφέρει κατά γενική ομολογία η viotia) πουλάει". Αρκεί να προσφέρεται χωρίς παραχωρήσεις και χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς ταλαντεύσεις. Δίχως συγκαλύψεις. Χωρίς συμψηφισμούς.
Ενα ακόμη ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Δεν θα την προδώσουμε ποτέ. Δεν θα πάψουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον με κάθε κόστος. Δεν θα πάψουμε να είμαστε η φωνή του πολίτη που στενάζει κάτω από το σαθρό σύστημα. Και θα γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, όπως εσείς οι αναγνώστες μας γίνεστε κάθε μέρα περισσότεροι.

Τέλος αλλά όχι τελευταίο. Χρωστώ προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι (και ήταν εκατοντάδες) έδειξαν ενδιαφέρον για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ηταν εξαιρετικά συγκινητικό και καθώς δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις και εκδηλώσεις δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Ενα δημόσιο ευχαριστώ νομίζω ότι είναι μια καλή αρχή. Ενα δημόσιο ευχαριστώ, προσωπικά, στον καθένα και την καθεμία, που μου συμπαραστάθηκε από κοντά, με μήνυμα, με τηλεφώνημα, με ημέηλ, με σχόλιο στη viotia, με επίσκεψη στι νοσκομείο, με ερώτηση μέσω γνωτστών ή φίλων.
Αυτά...  

8 σχόλια:

ροζαλια είπε...

θα μου επιτρεψεις Βοιωτε, επειδη στη δυσκολη περίπτωση αυτη, δεχτηκα συγκινητική προσφορά βοηθειας-ασχετως αν χρειάστηκε απο καποιους ανθρωπους- να τους αναφερω. ευχαριστω και εγω δι εσού τον Δημήτρη το Σάκκο και την Γεωργία την Κασσαρα και ξερουν γιατι. Ως επισης και τους πλειστους οσους, την μαρια την κεφαλα, τον γιωργο τον Τόλια, τον Βασίλη τον Μπάκα, την Μαριαννα την Δημακοπουλου, την Φωτεινη την Χανδρα,τον νικο τον καιλη,κι αλλους που ισως ξεχνω....

αναγνώστης είπε...

Αυτά να τα βλέπουν οι λαϊκιστές που λένε ότι δήθεν προσφέρουν αυτά που θέλει ο κόσμος, δηλ.χαμηλή ποιότητα και προϊόντα φτήνιας, για να δικαιολογήσουν την δική τους ανεπάρκεια να προσφέρουν κάτι σημαντικό. Συνέχισε να αποδεικνύεις ότι η ποιότητα μπορεί να συμβαδίζει με την ποσότητα και ότι δεν είμαστε χαχόλοι να μας σερβίρουν ό,τι ναναι αλλά πολίτες με απαιτήσεις στην ενημέρωση και όχι μόνο!

nikolaos είπε...

Δεν το γνώριζα, έβλεπα ότι σταμάτησες αναρτήσεις, αλλά δεν γνώριζα τον λόγο.
Περαστικά κι ο Θεός να σε έχει καλά,

Αριμνητος είπε...

ευχή: σιδερένιος γιατί λίγοι μάχονται για να αποφύγει η Βοιωτία (και όχι μόνο) την επιστροφή στην εποχή του σιδήρου.

Ανώνυμος είπε...

θα πρόσθετα στο παραπάνω σχόλιο , 'λίγοι μάχονται' για τους άλλους στην εποχή μας. Ή μάλλον για όλους. Να σαι καλά και πάντα επιτυχίες για το καλό όλων μας.

παντα καλα ! είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ !!!
να εισαι καλα !!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

βοιωτός είπε...

Σας ευχαριστώ όλους.
Αρίμνητε, Νικόλαε που δίνετε δύναμη.