Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος στον Ορχομενό ο Νίκος Καΐλης

Μόλις 21 ετών είναι ο Νίκος Καΐλης, ο νεαρός φοιτητής της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, που κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον νέο διευρυμένο Δήμο Ορχομενού με τον συνδυασμό ''ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ'' του Κώστα Ξηρογιάννη. Συνειδητοποιημένος, πολιτικοποιημένος και αποφασιστικός ο Νίκος θεωρεί ότι η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί υποχρέωση του πολίτη και πως είναι καιρός να γίνει η αγανάκτηση ελπίδα και η αμφισβήτηση συμμετοχή.

Ο κ. Καΐλης έχει πλήρη συνείδηση της κοινωνικής σήψης που τον περιβάλλει, της προϊούσης παρακμής που του στερεί το δικαίωμα στο όνειρο... Υποστηρίζει ότι μόνο η νέα γενιά μπορεί να αλλάξει την κατάσταση παρακμής και απαξίωσης που έχει απλωθεί σε όλες τις εκφάνσεις της ελληνικής δημόσιας ζωής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ,ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω ένας άνθρωπος 21 χρονών τι ελπίζει να αλλάξει όταν το με΄λλον της χώρας είναι γραμμένο , υπογεγραμμένο και υποθηκευμένο στο μνημόνιο στην Παγκόσμια διακυβέρνηση και στη Νέα τάξη... Όχι άλλο δούλεμα ρε παιδιά έλεος

Ανώνυμος είπε...

ELEOS! DEN PISTEVW OTI PAEI NA ALLA3EI THN ELLADA K TO SYSTHMA,ALLA SIGOYRA H SYMMETOXH K EIDIKA TWN NEWN EINAI APARITHTH EIDIKA TWRA!! DIAFWNOYME ME THN APOXH GT KAPOTE THN TYXH MAS PREPEI NA THN ORIZOYME EMEIS! KALA KANEI! KALH EPITYXIA!!

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw giati eidame kai ti ekanan oi empeiroi tosa xronia sthn eksousia...ta hnia sthn neolaia..kalh epityxia!