Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία με τον Γιάννη Πατσαντάρα

Και το όνομα αυτής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας. Η δημοτική παράταξη που με επικεφαλής τον αντιπτέραρχο ε.α. Γιάννη Πατσαντάρα θα διεκδικήσει τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας επέλεξε το επίσημο όνομά της. Κι ένα πρώτο σχόλιο λέει ότι το όνομα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ εκφράζει με απόλυτη ακρίβεια την αφετηρία, τη σύσταση και τις φιλοδοξίες του συνδυασμού στον οποίο ηγείται ο Γιάννης Πατσαντάρας για τον Δήμο ΔΑΑ. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση.

Αγαπητοί Φίλοι και Συνοδοιπόροι
Η ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ¨
Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
ξεκίνησε,
για να πάρουμε τις τύχες μας και το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια μας.
...Ολοι μαζί για το μέλλον...

Με εξαιρετική τιμή και εμπιστοσύνη
Γιάννης Πατσαντάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πετυχημένο όνομα γιατί δείχνει πόσο συνεπής είναι όταν μιλάει για ενότητα και συμμετοχή όλων των πολιτών του νέου δήμου μακριά από τον καταστροφικό κομματισμό. Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΑΝ ΣΜΗΝΙΤΗΣ ΤΟ 1992.ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΟΙΡΑ(ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ).ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

το δίστομο απαντά.. με υποψηφιότητα έκπληξη.
καλομελέτα καί έρχεται...

Ανώνυμος είπε...

άλλαξες φωτογραφία επιτέλους..

Ανώνυμος είπε...

έστω κάτι άλλο κάτι διαφορετικό από τα συνήθη λαμόγια