Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστολή-φωτιά για την παραίτηση Κουτσούμπα

Από ανώνυμο αναγνώστη λάβαμε επιστολή που αναφέρεται στις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί στη Νέα Δημοκρατία μετά την παραίτηση Κουτσούμπα και τη βαθιά διαίρεση των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βοιωτία. Δείτε.

Μια άλλη προσέγγιση στη δήλωση Κουτσούμπα


Για άλλη μια φορά γίνεται προσπάθεια ο πολιτικός πολιτισμός να αμαυρωθεί με παραποίηση και ερμηνείες η οποίες έχουν ως στόχο μικροκομματικά οφέλη.


Πολιτικά όντα , τα οποία χρησιμοποιούν παλαιοκομματικές μεθόδους μη μπορώντας να ακολουθήσουν τα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις της εποχής μας αλλοιώνουν νοήματα και ιδέες που πλέον αποτελούν απαίτηση κάθε πολίτη. Με γνώμονα αγκυλώσεις του παρελθόντος, δεν κατανοούν ότι η δημοσιοποίηση πολιτικής διαφωνίας είναι πολιτικός ρεαλισμός και με προσωπικές πρακτικές παρασκηνίου σε αντίστοιχες διαφωνίες οδηγούνται σε λάθος συμπεράσματα.


Η Ελλάδα όμως άλλαξε σελίδα , ο λαός προσεγγίζει την πραγματικότητα ουσιαστικά, οι νέοι συμμετέχουν ενεργά, όλοι απαιτούν ευθύτητα καθαρότητα ρεαλισμό και προοπτική για το αύριο.


Το να δηλώσεις διαφωνία σε στρατηγική κάποιου πλέον είναι ανάγκη, το να δηλώσεις ότι δεν στηρίζεις την στρατηγική του είναι αλήθεια, το να δηλώσεις ότι απέχεις από αυτή τη στρατηγική φανερώνει ότι τουλάχιστον δεν τον αντιμάχεσαι πολιτικά. Ίσως όλα αυτά να είναι πρωτόγνωρα για αυτούς που μέχρι σήμερα το πραγμάτωναν παρασκηνιακά ενώ στο προσκήνιο φορούσαν τη μάσκα του αγωνιστή.


Στην προσπάθεια λοιπόν δόλιας ερμηνείας της δήλωσης Κουτσούμπα προσπάθησαν να εμφανίσουν ότι ο πολιτευτής αντιμάχεται το κόμμα , ότι αντιμάχεται κάθε επιλογή του κόμματος και μάλιστα για προσωπικά οφέλη.


Είναι όμως τόσο αστείες οι προσεγγίσεις διότι ποτέ δεν έμαθαν ούτε να φυλλομετρούν τη νομοθεσία όχι να τη διαβάσουν κιόλας. Αντιμάχεται το Χειμαρα λέει, γιατί δεν έγινε ο ίδιος αντιπεριφερειάρχης όταν δεν γνωρίζουν ότι η θέση αυτή έχει ασυμβίβαστο για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, δίχως καν να θέσουν στη σκέψη τους το ενδεχόμενο των αυξημένων αναγκών της περιφέρειας και του τόπου. Αντιμάχεται τις δημοτικές επιλογές του κόμματος λέει δίχως αιτιολογία μιας και δεν αναφέρεται καν στη δήλωση του Κουτσούμπα, δίχως να σκεφτούν ότι είναι συμμέτοχος και συνδημιουργός των επιλογών αυτών.


Καλή επιτυχία και στο Λουκά Μπίνιο, και στο Λουκά Υπερήφανο και σε όλες τις επιλογές του κόμματος και συναγωνιζόμενοι το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο για τον τόπο μας και για την παράταξη μας.
Εκ βάθος καρδιάς
Ο ρεαλισμός είναι απαίτηση και το παρασκήνιο σκοτεινό παρελθόν

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρεεεεεε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

bravo ston kyrio koytsoyba!
oles oi fyllades ths libadeias grafoyn oti efyge giati den egine to diko toy!!!
as doume thn alhtheia omos....oi epiloges einai epiloges kai deixnoyn se poion dromo thelei na paei h nea dhmokratia....kai ekei den thelei na pathsei oute aytos oute kaneis allos neodhmokraths.
toulaxiston o koutsoubas exei kai mia morfosi re paides!!!eleos!!! mipws telika h nd douleyei gia to pasok kai ton klearxo???
tyxaio den nomizw!!!
PS: posa plhrose o agniadis gia na tou kanoun temenades oi fyllades ths libadeias???

Ανώνυμος είπε...

αρα ο κυριος ανδρεας κολοτουμπας δεν εξεφρασε ποτε ενδιαφερον για την θεση του αντιπεριφεριαρχη μιας και ο βασικος στοχος για υποψηφιος βουλευτης παραμενει...
μαλλον δεν εχετε καταλαβει πραγματικα σε ποια εποχη ζουμε και νομιζετε οτι θα συνεχισετε να μας δουλευτε.ρεταλια